Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@spolienka ved to ,my sme sa snazili 3mesiace a cely cas som pichala fraxik..zadarilo sa a aj napriek tomu som potratila..tiez uz neviem kam sa "obratit" aby mi zistili preco nedokazem vynosit babo..mam 31rokov a dieta ani jedno..je mi z toho zle..:(teraz idem zasa cez vsetky vysettrenia a ci nieco zistia neviem..tym ze ja mamvam spontanne potraty,nieje ani z coho viac zistit..len pri prvom tehu som mala MA a kyret..ale tam to neriesili,kedze to bolo prve tehu..dvojicky..nik neratal s tym,ze to tak bude pokracovat aj nadalej..
@tamarka9 ahoj tak ja zajtra cakam oficialne mrchu ale absolutne sa nato necitim zajtra idem na gynku ku doktorke ze co je so mnou kedze posledna mrcha bola 9.2.potom po 2tyzdnoch hnede spinenie ktore trvalo 3dni tak neviem ale tehu twst negativny tak uvidim co mi povie..aj ked viem ze mi da termin a to som zvedava kedy..
@spolienka no ja bližšie neviem čo len po telefóne že vrodená genetická chyba v stredu budem vedieť bližšie
@nina4 ahoj, tak som ho urobila..najprv neukazoval nic a asi po 15 min ked uschol slabeho dusika..pockam do zajtra este..neverim tomu po tych duchoch z min mesiaca
@amelie2017 čooooo 😍😍😍😍 ježíš mňa švacne ako sa tešim mojenko no držim vsetko aby tmavla ak sa ti da odfot a ak chceš pošli do IP 😘
@nita216 urcite chod na pohotovost, nech ta niekto odvezie, mozno aj taxikom, co ja viem... drzim palce, aby bolo vsetko ok.
@amelie2017 áno skus rano,hcg rastie v noci hlavne,možno este nejaké pribudne a bude poriadny duch z toho 😉
@tamarka9
@daisylucky
@renimac
@montblanc
@nina4
@nina4 bolo to len jednorazove po sprche uz chvala bohu nic nie je!Dufam ze to tak aj ostane!dala som si magnezium a ascorutin tak verim ze nebudem krvat!zajtra idem do nemocnice pre vysledky z krvy tak poprosim doktora nech mi zrobia usg aby sme vedeli na com sme!dufam ze neodmietne!

my uz mame deticky ale neako mi meska..tak cakame co bude..ale tak take malinke by som ete chcela chi