icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tonjadabik2
6. mar 2017

my uz mame deticky ale neako mi meska..tak cakame co bude..ale tak take malinke by som ete chcela chi

alilka
6. mar 2017

@spolienka ahoj..aj ja mam trombofiliu,predtym som 4x potratila,kym mi to zistili..a teraz som bola aj nastavena na liecbu,pichala si fraxiparin,brala prednison a v piatok som zasa potratila..ty si mala nastavenu tiez liecbu ked si potratila?

pucca144
6. mar 2017

@alilka myslím že to tak môže byť aj ja som mala také stavy :(

spolienka
6. mar 2017

@alilka Ja som dva krat potratila prvý v 10 tt a druhý v 6 tt hematologička mi vraj hned ako zistim ze som tehu mam prísť po injekcie

spolienka
6. mar 2017

@alilka inak ja som na warfaríne doživotne ale aj pri predchádzajucich nevydarených teh.som si už pichala a aj tak to nevyšlo neviem kde je či bol problém

alilka
6. mar 2017

@spolienka ved to ,my sme sa snazili 3mesiace a cely cas som pichala fraxik..zadarilo sa a aj napriek tomu som potratila..tiez uz neviem kam sa "obratit" aby mi zistili preco nedokazem vynosit babo..mam 31rokov a dieta ani jedno..je mi z toho zle..:(teraz idem zasa cez vsetky vysettrenia a ci nieco zistia neviem..tym ze ja mamvam spontanne potraty,nieje ani z coho viac zistit..len pri prvom tehu som mala MA a kyret..ale tam to neriesili,kedze to bolo prve tehu..dvojicky..nik neratal s tym,ze to tak bude pokracovat aj nadalej..

iva0905
6. mar 2017

@tamarka9 ahoj tak ja zajtra cakam oficialne mrchu ale absolutne sa nato necitim zajtra idem na gynku ku doktorke ze co je so mnou kedze posledna mrcha bola 9.2.potom po 2tyzdnoch hnede spinenie ktore trvalo 3dni tak neviem ale tehu twst negativny tak uvidim co mi povie..aj ked viem ze mi da termin a to som zvedava kedy..

iva0905
6. mar 2017

@nina4 ahoj moja ako sa mas ako ti prebieha tehulkovanie zvladas to??

alison11
6. mar 2017

@iva0905 Ja som pri prvom mala tak ako píšeš ten hnedý výtok a negatívne testy a pozitívny som mala až keď už ms meškala 2 týždne.tebe koľko mešká?

iva0905
6. mar 2017

@alison11 no ved praveze cakam ju az zajtra aj som si robila test a vysiel negativny tak neviem ..prefvcerom trosku krize boleli ale nic viac ziadne naznaky tak neviem. No ja moc neverim ze som tehu ..nemam ten pocit vobec..ale rada by som bola kebyze ano

sonazitnanova
6. mar 2017

@spolienka no ja bližšie neviem čo len po telefóne že vrodená genetická chyba v stredu budem vedieť bližšie

m_i_s_k_a_2
6. mar 2017
spolienka
6. mar 2017

@sonazitnanova tak uvidíš čo ti tam povedia čo a ako dalej

nita216
6. mar 2017

@nina ja som teraz zacala krvacat hoci zo mna teraz z nicoho nic vyslo tmavej krvy tak neviem co to je!moj muz pride len o 11tej tak uvidime co bude!ked este aj nadalej budem krvacat tak musim ist do sace na pohotovost!ja sa tak bojim!

nina4
6. mar 2017

@nita216 moja lahni si .Aj ta boli brucho ? Ak mas doma vitamin C alebo Ascorutin alebo citron daj si a lež .buďem sa modlit za Vas nech ste v poriadku zlatička moje

nina4
6. mar 2017

@iva0905 zatiaľ klop-klop celkom v poho obcas si pokecam z WC 😊 ale zatiaľ v norme a úprimne bojim sa kazdej navstevy u gyn.ci je drobcek v poriadku a pri tom viem,že to clovek neovplivní

amelie2017
6. mar 2017

@nina4 ahoj, tak som ho urobila..najprv neukazoval nic a asi po 15 min ked uschol slabeho dusika..pockam do zajtra este..neverim tomu po tych duchoch z min mesiaca

nina4
6. mar 2017

@amelie2017 čooooo 😍😍😍😍 ježíš mňa švacne ako sa tešim mojenko no držim vsetko aby tmavla ak sa ti da odfot a ak chceš pošli do IP 😘

iva0905
6. mar 2017

@nina4 ale vetim ze vsetko dotiahnes do uspesneho konca len nemaj strach dtobcek sa uz usalasil v brusenku a je mu tam dobre a je spokojnucky ver mi

montblanc
6. mar 2017

@nita216 zavolaj sanitku a necakaj preboha. Alebo nech ta niekto odvezie!!!

renimac
6. mar 2017

@nita216 ak ti to neprestane, ja by som do 11ej nečakala. Moc držím palce.

daisylucky
6. mar 2017

@nita216 urcite chod na pohotovost, nech ta niekto odvezie, mozno aj taxikom, co ja viem... drzim palce, aby bolo vsetko ok.

tamarka9
6. mar 2017

@nita216 omg držím palce,tmava krv je lepšia ako svetla,verím že dáky malý hematom,alebo iné. Bolo to jednorazove,ci stale to trvá?

nina4
6. mar 2017

@iva0905 ja vto dúfam veľmi sa tešime aj deti

iva0905
6. mar 2017

@nina4 no vam verim jaaj budete uzasna rodinka..len nech vsetko dobre dopadne ..ale verime ze ano..tesim s vami

tamarka9
6. mar 2017

@iva0905 no aj ja som zvedavá,co ti povie,držím palce nech je to len nejaká banalita,co sa da ľahko poriesit. Daj vedieť potom..

tamarka9
6. mar 2017

@amelie2017 áno skus rano,hcg rastie v noci hlavne,možno este nejaké pribudne a bude poriadny duch z toho 😉

nita216
6. mar 2017

@tamarka9
@daisylucky
@renimac
@montblanc
@nina4
@nina4 bolo to len jednorazove po sprche uz chvala bohu nic nie je!Dufam ze to tak aj ostane!dala som si magnezium a ascorutin tak verim ze nebudem krvat!zajtra idem do nemocnice pre vysledky z krvy tak poprosim doktora nech mi zrobia usg aby sme vedeli na com sme!dufam ze neodmietne!

nita216
6. mar 2017

som zabudla napisat nic ma neboli!

renimac
6. mar 2017

@nita216 keď mu povieš čo sa dialo, určite neodmietne. Daj potom vedieť.