Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@patka33 nie, ale ja som mala to stastie, ze som vzdy rychlo otehotnela. Mam dve deti, potom som potratila a teraz som znovu tehotna - dufam, ze do uspesneho konca.
@daisylucky to ti drzim palce nam sa nedarilo rok a pol a konecne ked sa zadarilo tak kyret :(
@martina1614 no a ja som si objednala 60 sackov toho inofolicu...to len preto, ze som citala forum tu na mk kolkym zenam pomohol :( no nic teda, uz to dojem, vyhadzovat to nebudem...ale tiez koncim so vetkymi doplnkami.
Ahojte dievcata. Tak j som tajne od včera dúfala....od vcera slaba ciarka na teste. Aj dnes rano... Poobede som tu mrchu dostala 😭😭😭
@nita216 to je super sprava. Gratulujem a uzivaj tehu v klude verím že bude všetko v poriadku.
@alilka moja ja dnes 1dpo nič nove a zas len cakat či ms pride ale verit že nepríde. Snád už si da pauzu. No a čo ty moja ako?
@butterfly333 no tak ako by uz mohla zabludit mrcha jedna..🙂 ja tak relativne okey..stale cakam kedy zacnem krvacat a vsetko sa vyplavy..a potom riesit,riesit,riesit...ale cakat nechcem velmi..:/
@butterfly333 teraz nevien kolky dc..nappsledy som mala 26,1..a vo februari som nedostala kvoli tehu..ale po potrate som krvacat este nezacala..
@alilka moja sestra tiež po potrate nekrvacala aj niekolko tyzdnov potom jej davali injekcie infuzie. Mala aj kyret a len par kvapiek krvi nič viac. A teraz 3mesiace po potrate je znova tehu konči uz 3mesiac.
@butterfly333 ale tak ja som kyret nemala...ale mam pocit ze uz zacina akoby spinit..
@alilka viem moja snad sa ti už rozbehne nech sa mozte začat snažit. Ide jar verim že sa nam to podarí.
Zienky s drahym sme sa rozhodli, ze tento cyklus ideme tvrdo na to...Chceme byt na Vianoce traja a mat nase prve ozajstne Vianoce, kedze doteraz sme vsetky spolu stravili pracovne, ani len stromcek sme nikdy nemali.
@matuska133 momentalne idem z prace nemam to pri sebe,ale myslim,ze nosifol forte.Mne ho odporucala gynekologicka.Najprv som nechcela,ale snazime sa od augusta a zatial nic.Tak chcem vyskusat teraz takto chvilku 😉...

@patka33 po tretej sa podarilo 🙂