Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@daisylucky ahoj,tak ako,robila si si dnes test? Ja nie,lebo som nemala, zajtra urobim 🙂
@daisylucky urcite je tmavsia,parada,velmi sa tesim 🙂 ja teda skusim zajtra...a podla vysledku uvidim co dalej.
@art1991 tak druhý mesiac je nič, ak by to trvalo vyše roka, tak už by bol asi problém... my sme sa začali úplne najviac snažiť minulý mesiac, inak sme si len prestali viac dávať pozor pred rokom cca... ale to sme sa skoro vôbec ani do ovulky netrafili, tak budem rada, ak to do konca roka výjde aj nám 🙂
Ja som si kúpila ovulačné testy, mesiac som ich skúšala, a nič ☹ žiadna palička, žiadna ovulka nič 😢 čo mám robiť ? Už si ich asi nekúpim 😒
ahojte baby..minuly tyzden v piatok mi bolo povedane,ze moje tehu nieje ok..hcg klesalo..ved si na mna isto spominate..v piatok bolo uz len 26..gynda mi povedala ze sa rozkrvacam,vycisti ma a ideme dalej..tak cakam,cakam a stale nic..uz presiel tyzden a nic..priznaky mam ako tehu,byva mi zle,bolia ma krize,som unavena,bolave prsia atd..a dnes mi len tak napadlo ze si skusim urobit ovu test..fakt zo srandy...a on je pozitivny ako "svina"..s cim som vobec neratala...je tonormalne toto??co si op tom myslite??
Ahojte 😉 dlhsie som sa neozvala, ale pravidelne čítam a som rada, že tu pribudlo tolko tehuliek.Ja dnes čakám MS po nevydarenej stimulácii clostylom a tešim sa na novy cyklus lebo budem uzivat 1x Letrozol tak dufam,ze pomoze
@alilka velmi ma zaujal tvoj pribeh pamatam si ta este ked som ja patrila ku Vam snažilka. Sem tam sem pridem precitat ako sa Vam dari. Myslim na teba a drzim palceky!! Aj podla mna si utekan kupit tehotensky testiik 😉 🙏 strasne ti to tehu prajem !!!

Neviem z akých častí Slovenska ste všetky, ale u nás v BB sneží od skorého rána ako na Vianoce, všetko je biele... 😲