icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
eva1984
10. mar 2017

Neviem z akých častí Slovenska ste všetky, ale u nás v BB sneží od skorého rána ako na Vianoce, všetko je biele... 😲

krajcovicka
10. mar 2017

@eva1984 no fuj to musí byť strašne biele..😅

tamarka9
10. mar 2017

@daisylucky ahoj,tak ako,robila si si dnes test? Ja nie,lebo som nemala, zajtra urobim 🙂

daisylucky
10. mar 2017

Robila som, myslim, ze je tmavsia ciarka, co myslis? Teda aj kontrolna je svetlejsia. (Hore je v stredu robeny, dole dnesny) Uz asi nebudem testovat, v pondelok idem na krv.

daisylucky
10. mar 2017

@tamarka9 teda zabudla som ta oznacit

tamarka9
10. mar 2017

@daisylucky urcite je tmavsia,parada,velmi sa tesim 🙂 ja teda skusim zajtra...a podla vysledku uvidim co dalej.

art1991
10. mar 2017

@adria88 ďakujem pekne. Snažíme sa druhý mesiac a vy?
Dúfam sa dočkam 😒

adria88
10. mar 2017

@art1991 tak druhý mesiac je nič, ak by to trvalo vyše roka, tak už by bol asi problém... my sme sa začali úplne najviac snažiť minulý mesiac, inak sme si len prestali viac dávať pozor pred rokom cca... ale to sme sa skoro vôbec ani do ovulky netrafili, tak budem rada, ak to do konca roka výjde aj nám 🙂

tonjadabik2
10. mar 2017

@daisylucky super tehulka mas to iste

miska021
10. mar 2017

Ja som si kúpila ovulačné testy, mesiac som ich skúšala, a nič ☹ žiadna palička, žiadna ovulka nič 😢 čo mám robiť ? Už si ich asi nekúpim 😒

alilka
10. mar 2017

@miska021 navstiv lekara aj mas anovulacne cykly..🙂 testy ti maju napomahat iba,takze tie pouzivat mozes nadalej..🙂 najskor ti lekar nasadi lieky-clostylbegit..na nastartovanie vajecnikov..🙂

alilka
10. mar 2017

ahojte baby..minuly tyzden v piatok mi bolo povedane,ze moje tehu nieje ok..hcg klesalo..ved si na mna isto spominate..v piatok bolo uz len 26..gynda mi povedala ze sa rozkrvacam,vycisti ma a ideme dalej..tak cakam,cakam a stale nic..uz presiel tyzden a nic..priznaky mam ako tehu,byva mi zle,bolia ma krize,som unavena,bolave prsia atd..a dnes mi len tak napadlo ze si skusim urobit ovu test..fakt zo srandy...a on je pozitivny ako "svina"..s cim som vobec neratala...je tonormalne toto??co si op tom myslite??

nikoleta_rapko
10. mar 2017

@alilka utekaj kupit tehotensky 😘

nadej1111
10. mar 2017

Ahojte 😉 dlhsie som sa neozvala, ale pravidelne čítam a som rada, že tu pribudlo tolko tehuliek.Ja dnes čakám MS po nevydarenej stimulácii clostylom a tešim sa na novy cyklus lebo budem uzivat 1x Letrozol tak dufam,ze pomoze

adria88
10. mar 2017

@alilka no ja by som na tvojom mieste skúsila tehutest ... držím palce 😉

tamarka9
10. mar 2017

@alilka beeeez pre tehu test, mozno sa to to rozbehlo,toto je sila, mam zimomriavky aj na zadku!

alilka
10. mar 2017

@tamarka9 ty si ma teda rozosiamla..:D ze zimomriavky aj na zadku..:D neverim zeby sa to rozbehlo,ved hcg malo pokles,takze myslim ze sanca tam nieje..jooj skoda ze sa mi neda nahodit teraz ten test tu..

tamarka9
10. mar 2017

@alilka no ja neviem, vselijake zazracne story som uz citala, obetuj este jeden tehu test. Si v praci teraz?

alilka
10. mar 2017

@tamarka9 nie niesom..dnes az nocna,takze som doma..ale vyzeram ako po zure..:D des a katastrofa..:D

tamarka9
10. mar 2017

@alilka a nemas po ceste lekaren?Alebo blizko domu? Inak na benzikach by mali mali predavat tehu testy,ved to taky tovar ze sa zhana hocikedy v priebehu dna 😀

alilka
10. mar 2017

@tamarka9 pri bytovke nemam nikde..jedine potom cestou do prace..🙂 aa na benzinkach to iiiiiisstoo nemaju..:D

nikoleta_rapko
10. mar 2017

@alilka aj v drogerii by sa dalo 😉

lala1501
10. mar 2017

@alilka no ja by som ozaj aai testovala na tvojom mieste.takze kym nekupis test nepit 😂

tamarka9
10. mar 2017

@alilka viem, ze nemaju na benzinkach,preto to davam tebe ako navrh,aby si presadila 🙂 ozaj este aj drogeria, vidis, aj tam maju. No nic, plan je taky, obmedzis pitny rezim, oblecies sa a ides po okoli hladat testy 😉 a kedy nastupujes do nocnej?

alilka
10. mar 2017

@tamarka9 na nocnu idem uz o 17tej..o 17:30 sa uz striedame..ale predtym idem este k mamke na kavu...cize tak za hodku a pol idem z domuu..🙂 potom sem hodim aj ten test..u nej mi wifina funguje..🙂

tamarka9
10. mar 2017

@alilka no tak proste niekde si ten test musis kupit,nevyjednavaj 😉

nina4
10. mar 2017

@alilka moja tak to normalne určite neni ja pri biochemickom tehu som ovu test pozitivny ani nemala a tehu test postupne slabol áaaa priznaky zmizli behom dvoch dni .No zlatik si zahada budem cakat ako vinde tehu testik a modlit sa aby boli krasne //.😘

nina4
10. mar 2017

@daisylucky ano tmavne 😉

alilka
10. mar 2017

Takto vyzeral ten môj test ..

michaella17
10. mar 2017

@alilka velmi ma zaujal tvoj pribeh pamatam si ta este ked som ja patrila ku Vam snažilka. Sem tam sem pridem precitat ako sa Vam dari. Myslim na teba a drzim palceky!! Aj podla mna si utekan kupit tehotensky testiik 😉 🙏 strasne ti to tehu prajem !!!