icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
lenachmelikova
11. mar 2017

Holky, co myslite? 🙂

tonjadabik2
11. mar 2017

@tamarka9 ahaa a naco pojdes zase testovat prosim ta? Zbytocne uz uz ti ine neukaze..hehe v kolkom si tt si este nevies? Som zvedava co vide vysledok testu.. V pondelok dam foto.. Drzte mi palce..dnes huste biele vytoky..vcera som vracala..ach..vsetko mi smrdi..no neviem uvidime aj brusko dole citim.. Test az v pondelok..pomoooc tu je lekaren zavreta cez vikend..

tonjadabik2
11. mar 2017

@lenachmelikova anooo vitaaj mamicka sibtehotnaaaaa Gratulujeeem

zuzu2901
autor
11. mar 2017

@amelie2017 mna napadlo jedine,ze febtuar je kratsi tak preto,ale inak neviem.7 dni mrchu som asi nikdy nemala.Uz vcera sa mi to zdalo vela.Nato nie som zvyknuta 😂

winnky1
11. mar 2017

@lenachmelikova je to mamatest comfort? takú istú čiarku z rána mám aj ja doma....beriem ju pozitivne,ale uvidím v pondelok ci príde MS. Držím palce

lenachmelikova
11. mar 2017

@winnky1 - Je to for you comfort a MS mi meska 5 dni, tak uvidime 🙂

tamarka9
11. mar 2017

@tonjadabik2 no ale tebe už riadne dlho meska,držím teda palce v pondelok. Aj ked teda nejaká pohotovostná lekaren musi byt aj cez vikend otvorená...a zajtra by som mala zacinat 6tt ☺

tamarka9
11. mar 2017

@lenachmelikova vyzerá to dobre,ciarocka je určite tam,tak nech pekne silnie 😉

tamarka9
11. mar 2017

@winnky1 nic nepríde 😉 možno tak o rok,držím palce nech je ďalší test silnejsi ☺

lenachmelikova
11. mar 2017

@tamarka9 Dekujuuu!!! 🙂

winnky1
12. mar 2017

@tamarka9 dakujem, uvidím zajtra 😉

adria88
12. mar 2017

@art1991 no ja tiež neriešim ovu testy, len teplotu meriam, ja som dnes 5dc, takže od zajtra na to pomaly, ale isto pôjdeme 🙂 snáď už... uvidíme, ale radi by sme mali už babatko ďalšie...tak držím palčeky, snáď tento mesiac tu bude veľa pozitívnych tehu testov

sticker
tamarka9
12. mar 2017

@alilka ako sa mas?

alilka
12. mar 2017

@tamarka9 dobre 🙂 BRUCHO MA BOLI STRASNE UZ 2 DNI,AJ TROCHA AKOBY SPINIM,ALE NEJDE TO ROZBEHNUT..O NERVY..🙂 A TY AKO??

lala1501
12. mar 2017

@alilka prosim ta chod na tu gyndu ja som mala to istw a bolo ro mimomaternicove. Tiez to zacalo spinenim a hlavne ked si mala ten pozityvny test 😲

alilka
12. mar 2017

@lala1501 ale tak ten test som mala pozitivny este zo zvyskoveho HCG si myslim..ty si necitila ked si mala mimpomaternicove??myslis ze by mi uz mali povolit prsia,ked som zacala spinit?

lala1501
12. mar 2017

@alilka za tyzden ti to malo uz klesnut x rych 29 mnr to kleslo z 1040 a tedt bol neg.rak neviem ci si to mala este z toho.bolesti dom mala ale nemyslela som vtedy ze to moze byt mimo a tiez som len slabucko spinila.a uz som tiekla do brucha.tak na tvojim miedte by sim šla. Radšej ist zbytocne ako neskoro

tonjadabik2
12. mar 2017

@tamarka9 super a uz si bola u Dr? Noo zle som ratala februar je kratky taze mi meska 14 den ale uz som vracala mala biely husty vytok bolenie hlavy ale vobec netusim.hej zajtra mi kupi test ta uvidime. Vobec neviem ani vytoky nemam len ma hlava boli.a toci sa mi v hlave ale to je asi tym tlakom..

alilka
12. mar 2017

@lala1501 trak ja zatial bolesti nemam,len ako na ms,ale silnejsie,a take zvlastne..ale prsia ma neustale neskutocne bolia..mozno skusim podvecer este spravit test a ked tam nieco bude pojdem na pohotovost,keedze zajtra robim cely den az do vecera...ja sopm si chclea dnes dat cervene vino a horucu vanu ze to snad pomoze..🙂 ako pasla kone na betone :D :D :D

montblanc
12. mar 2017

@alilka ty si ina kaskaderka. Riskovat zivot miesto toho aby si obetovala hodinu casu a isla na pohotovost. Na mimomaternicove sa aj umiera. X bab ti to tu pise aby si sla. Na co chces cakat? Na zazrak. Vaz si zivot a dobre ti myslim.

lala1501
12. mar 2017

@alilka na josm tiez mala bolesti len minimalne tiez ako ms prero som ani netusila ze to moze byt nieco takéto. Daj vediet ako ai dopadla drzim ti velmi palce aby ro nic nebolo

lala1501
12. mar 2017

@alilka presne ako ti pise montblanc ja aom to mala ties v hodine 12 ani som nwtusila co sa deje ozaj radšej neriskuj nie je to sranda. Chod na tu pohotovost

tamarka9
12. mar 2017

@tonjadabik2 nebola som u dr,pôjdem az okolo 8tt, aby už bola akcia srdiecka. No ked ti 14 dni meškajú,test ti zarucene da odpoveď. Teším sa na zajtra,potom nam hod fotku ☺

alilka
12. mar 2017

@montblanc ja sio vazim zivot dostatocne,len proste neviem,snad lekarka vedela co robi..a ja som mala hcg naposledy 26 preto si myslim,ze toto mimo nebude..nemalo by,ved aj doki keby mala podozrenie,povie mi prist na kontrolne hcg..povedala mi ze sa rozkrvacam a sama vycistim..a viem,ze to teraz bude isto bolestivejsie kedzy som bola tehu..

tamarka9
12. mar 2017

@alilka jaj ty si tvrdohlavec 😜 viem že sa ti nechce na pohotovosť,lebo to nevyzerá vážne,ale radšej prevencia ako potom riešiť nasledky. Z hcg 29 po týždni už nemáš mat nic,ale že úplne nic,však už hodnota 29 je zostatková...drzim palce a myslim na teba 😘

lala1501
12. mar 2017

@alilka no ked pises ze lekarka vie xo robi tak moj priklad.lekar mi povedal ze ak hcg stupne je to ok .hcg jrasne stuplo a povedal teda ze o tyzdeb sono.no kedze robim v nemocnici isla som este k svojmu známemu a uz mi nedovolili sa vratit na ambulanciu a isla aom na sal.kebyxsom cakala tyzden na sono uz tu nie som takze aj lekar sa moze mylit😉

pucca144
12. mar 2017

@nadej1111 super že si sa ozvala, ja som stale bez ms v utorok čakám že mi už dačo dajú lebo prasknem :(

tifinka
12. mar 2017

@alilka moja myslim na teba stale...a pozeram co pisu dievcata..ja uz by som bola v inom strese po ich radach..a dufam ze ty sa spravne rozhodnes a vsetko ti dobre dopadne 🙏

nadej1111
12. mar 2017

@pucca144 mne meska ms treti den,ale ani nerozmyslam nad tym, ze by to bolo tehotenstvo kedze dr.povedala ze folikuly nedorastli....tak cakam a potom idem skusit letrozol tak uvidime ci pomoze

pucca144
12. mar 2017

@nadej1111 ka nemam ani ovulaciu tak ani ja nemôžem. Tak azda aj mne už niečo dobré dajú aj mne.