Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9 ahaa a naco pojdes zase testovat prosim ta? Zbytocne uz uz ti ine neukaze..hehe v kolkom si tt si este nevies? Som zvedava co vide vysledok testu.. V pondelok dam foto.. Drzte mi palce..dnes huste biele vytoky..vcera som vracala..ach..vsetko mi smrdi..no neviem uvidime aj brusko dole citim.. Test az v pondelok..pomoooc tu je lekaren zavreta cez vikend..
@amelie2017 mna napadlo jedine,ze febtuar je kratsi tak preto,ale inak neviem.7 dni mrchu som asi nikdy nemala.Uz vcera sa mi to zdalo vela.Nato nie som zvyknuta 😂
@lenachmelikova je to mamatest comfort? takú istú čiarku z rána mám aj ja doma....beriem ju pozitivne,ale uvidím v pondelok ci príde MS. Držím palce
@tonjadabik2 no ale tebe už riadne dlho meska,držím teda palce v pondelok. Aj ked teda nejaká pohotovostná lekaren musi byt aj cez vikend otvorená...a zajtra by som mala zacinat 6tt ☺
@alilka za tyzden ti to malo uz klesnut x rych 29 mnr to kleslo z 1040 a tedt bol neg.rak neviem ci si to mala este z toho.bolesti dom mala ale nemyslela som vtedy ze to moze byt mimo a tiez som len slabucko spinila.a uz som tiekla do brucha.tak na tvojim miedte by sim šla. Radšej ist zbytocne ako neskoro
@tamarka9 super a uz si bola u Dr? Noo zle som ratala februar je kratky taze mi meska 14 den ale uz som vracala mala biely husty vytok bolenie hlavy ale vobec netusim.hej zajtra mi kupi test ta uvidime. Vobec neviem ani vytoky nemam len ma hlava boli.a toci sa mi v hlave ale to je asi tym tlakom..
@lala1501 trak ja zatial bolesti nemam,len ako na ms,ale silnejsie,a take zvlastne..ale prsia ma neustale neskutocne bolia..mozno skusim podvecer este spravit test a ked tam nieco bude pojdem na pohotovost,keedze zajtra robim cely den az do vecera...ja sopm si chclea dnes dat cervene vino a horucu vanu ze to snad pomoze..🙂 ako pasla kone na betone :D :D :D
@tonjadabik2 nebola som u dr,pôjdem az okolo 8tt, aby už bola akcia srdiecka. No ked ti 14 dni meškajú,test ti zarucene da odpoveď. Teším sa na zajtra,potom nam hod fotku ☺
@montblanc ja sio vazim zivot dostatocne,len proste neviem,snad lekarka vedela co robi..a ja som mala hcg naposledy 26 preto si myslim,ze toto mimo nebude..nemalo by,ved aj doki keby mala podozrenie,povie mi prist na kontrolne hcg..povedala mi ze sa rozkrvacam a sama vycistim..a viem,ze to teraz bude isto bolestivejsie kedzy som bola tehu..
@alilka no ked pises ze lekarka vie xo robi tak moj priklad.lekar mi povedal ze ak hcg stupne je to ok .hcg jrasne stuplo a povedal teda ze o tyzdeb sono.no kedze robim v nemocnici isla som este k svojmu známemu a uz mi nedovolili sa vratit na ambulanciu a isla aom na sal.kebyxsom cakala tyzden na sono uz tu nie som takze aj lekar sa moze mylit😉

Holky, co myslite? 🙂