Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tonjadabik2 viem presne kedy mam ovulaciu a aj presne viem kedy som otehotnela ☺ to sa potom ľahko vypočítať 😉
@tonjadabik2 no ti verím že sa nevieš dočkať,ta obdivujem že si doteraz vydržala. Aj ked zase ked sme sa nesnazili o bábo,tak som cyklus vôbec nesledovala,mohla mi aj týždeň meškať a nevšimla by som si...
babulieny moje,tak bola som nakoniec na tej pohotovosti,lebo som zacala pochybovat a trocha sa bat..🙂 dakujem,ze sa tak "starate" co s ktorou je,je to mile 🙂 vsetko je v poriadku,v maternici nic nemam, a vraj to nemusim ani brat ako potrat pri takom nizkom HCG..ta ja uz neviem..ztaklad je ze je vsetko oka..sliznicu mam hore,ale "najlepsie je ze diagnozu mi napisal ze N94-ovulacna bolest..🙂 to co je?-.
@tamarka9 sak neako nni asnblnato mysliet kolko dni pri detoch. Aj ja som neakp nesledovala menzes..viem tak vseobevne asi kedy ale presny datum vobec neviem..
Baby zajtra na mna myslite idem prvy krat na gyndu odkedy som mala // kolajnicky mala by som byt 9t+2d . Dufam, ze bude vsetko ako ma byt
Ahojte dievcence, chcem Vás poprosiť o radu, robila som si ovu testy piatok iba 1 čiarka, v sobotu boli 2 ale jedna taká ako duch , a dnes už zase len 1 čiarka, co to znamená ? Môže to byt slabá ovu ? Alebo žiadna ? Alebo zlý test ? 😒
@zuzu2901 ahoj, tak zavidim, ze uz mas pokoj ( v dobrom) ja snad zajtra..doobeda som uz bola happy, ze nic a poobede zase spinenie..tiez uz 7. den. Za par dni by som uz aj ovu mala mat, tak som zvedava..ale uz aspon prestali boliet prsia, dobre znamenie.

@tamarka9 ako vies v ktorom si tt? Ked si nebola u Dr? Jasne dam foto uz nech je zajtra vecer..sa neviem dockat