icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zuzu2901
autor
12. mar 2017

@amelie2017 no ja som bola stastan prestatastna.Doobeda som prestala spinit.Rano som este trocha spinila.A robila som si ovu test slaba ciarka tam uz je.Tak snazilkujeme.Som citala,ze je dobre mat keksik aj 2-3 dni pred ovulkou pretoze spermia sa v zenskom tele udrzi 3-5 dni.Tak od dnes sme zahajili snazilkovanie naplno.Uvidime ci sa to tento cyklus podari.Prvy krat si robim ovu testy.A zda sa,ze sa mi to vyplati.Necakala som,ze uz dnes budem mat slabu ciarku na ovu teste.A to je dnes 8DC. 😂..no sama som zvedava kedy budem mat ciarku najsilnejsiu 😉

zuzu2901
autor
12. mar 2017

Takato ciarocka dnes 8DC.Typujem,ze este 2 dni a ovu prepukne.Dufam,ze tento mesiac to vyjde 😉

zuzu2901
autor
12. mar 2017

Je to v zlej kvalite.Ked nato pozeram ani tam tu ciarku nevidno.No je tam,slabunka ale je.😝

tifinka
13. mar 2017

@zuzu2901 zuzi ahoj..ta slaba ciarka je tam stale, ale len raz je silna, a to znamena ze tak do 24-48h by mala nastat ovu..tak drzim paste 😊

1236987
13. mar 2017

Dam vediet uz stresujem za pol hodku vyrazam a tak v noci som sa o 1 zobudila a bola do 4 hore a o pol 5 budik . Neviem co mam take stresy a ci je dovod ale to bude tym ze prvy krat idem ani neviem ci bije srdiecko ale verim ze bude vsetko dobre ❤❤

miska021
13. mar 2017

@ tamarka9

Cyklus no jako kedy, December 33 dní, Január 34 dní, Február 31 dní 😕 pomaličky sa to upravuje ...

miska021
13. mar 2017

@1236987
Všetko bude v poriadku ❤ to je tým, že dnes o 15:52 vrcholí spln mesiaca 😨 mňa spln veľmi ovplyvňuje...

miska021
13. mar 2017

@tamarka9

Cyklus no jako kedy, December 33 dní, Január 34 dní, Február 31 dní 😕 pomaličky sa to upravuje ..

matrix87
13. mar 2017

ahojte, tak sa po dlhej dobe ozyvam... u nas stale nic s dvoma ciarkami... tento mesiac sme stavili na inofolic a folandrol (ci ako sa to vola) a ovulacne testy... tak uvidime...

krajcovicka
13. mar 2017

a je to tu, môžeme ísť odznova, tak dúfam, že si to naplno užijeme...keby som vedela, že sa to nepodarí hneď, mohli sme si užívať plnohodnotné muckovanie už skôr.....rok som mužovi vyčítala, že sa po jeho "dávaní si pozor" cítim ako nenaplnená nádoba....
vraj sa oteplí, bude viac slniečka, tak prajem krásne snažilkovanie ❤

tamarka9
13. mar 2017

@1236987 drz sa 🙂

krajcovicka
13. mar 2017

myslíte, že môže slabá menštruácia, ale zato presná ako hodinky ovplyvniť plodnosť?

pupu6
13. mar 2017

Zienky, ja som to dostala😭. Vysadila som vsetky pripravky, prestala merat a testovat a na chvilu som zabudla na stres a nic😭😢. Ako to? Tri roky a stale nic. Co robim zle? Nemam sa uz ani kde vyplakat, uz som otravna aj pri kamaratoch s otrepanou temou, ale ako sa da nemysliet na to, ze tuzim byt matkou? Co mam robit? Toto je uz fakt zufalstvo.

1236987
13. mar 2017

Baby tak som doma srdiecko pekne bilo aj sa babo hybalo zatial vsetko ok nasadila kyselinu listovu a 24teho idem na krv a da mi aj knizku tesim sa a drzim vam vsetkym silno palceky nech uz cakate babenko aj vy . 😍😍😍❤

adria88
13. mar 2017

@1236987 supiš tak pekne tehuľkuj a užívaj si to 😉

1236987
13. mar 2017

@adria88 dakujem mooc

tonjadabik2
13. mar 2017

U nas nic.nove babulky..kramy nikde,test som estte nerobila.. 15 dni meskania..boli brusko,boli hlava..

adria88
13. mar 2017

@tonjadabik2 urob teeeest, podľa mňa si jasná tehuľka 😉

butterfly333
13. mar 2017

@tonjadabik2 ked 15dni meška načo čakaš? Sprav testík určite uz budu poriadne //

miska021
13. mar 2017

@1236987 😘

sticker
butterfly333
13. mar 2017

@pupu6 aj my sa snažíme 3roky no beriem všetko možne a nič z toho. No ja verím že tento rok sa to podarí.

tonjadabik2
13. mar 2017

@adria88
@butterfly333 poobede mi manzel dufam kupi v lekarni..sak vyplata.ne? Haha mi slubil ze mi kupi..uz ho zabijem ked nekupi. Aj.minuly rok som dva.mesiace nemala kramy a.nebola som tehotna..taze neviem no. Ale brusko ma boli od rana..a hlava asi 3 den..

tonjadabik2
13. mar 2017

@butterfly333 pocuvaj ty si tu nebola pred 3 rokmi? Sa mi zda nieco mi tvoje meno hovori..

adria88
13. mar 2017

@tonjadabik2 no teda nech nezabudne 😝 držím palce, nech si nájdeš // ako dlho sa snažíte?

sticker
tonjadabik2
13. mar 2017

@adria88 pripomeniem mu. Tak vies my sme sa ani nesnazili.. Teda ja o tom neviem..musi to mat ja svedomi moj manzel.. My ske.nikdy neako nemali problem otehotniet..do pol roka vzdy sa zadarilo. Asia dobre spermie hehe

winnky1
13. mar 2017

Dievčatá, tak ja už tomu nerozumiem. V sobotu mama test pekne ciarocky dve viditelne. Keď vyschli ešte silnejsie. Dnes mala prísť MS neprisla. Ráno som robila rapi clear zelený test tam možno iba slabý duch aj to som si asi vsugerovala. Prsia bolia,kríže bolia a dokonca aj BT neklesla a drzi sa. Som zúfalá 😢 ako je to s tými testami? 😒

sisa53
13. mar 2017

Ahojte vsetky snazilky 🙂. Po akej dlhej dobe po styku si robite tehu testy? pred dvoma tyzdnami bola ovulka a samozrejme sme sa snazili o sto sest :D, tyzden nato rano-vecer zle, kovova chut v ustach, pobolievanie v podbrusku. Tento vikend som dostala kramy- ale take, ze skoro nic, uuuuplne slabulinke. Testy som robila a tie su bielunke 🙂

adria88
13. mar 2017

@tonjadabik2 tak to máte potom super 🙂 kiež by to bolo u každej takto... ja dúfam, že do konca roka sa to podarí aj nám 😝

adria88
13. mar 2017

@sisa53 Ahoj 🙂 ja som skúšala 11 dpo, tak držím palce nech si tehuľka, kedy si naposledy testovala?

tamarka9
13. mar 2017

@sisa53 no zalezi od toho kedy bola ovulacia...vies to podla teploty, testov,hlienu, bolesti alebo len podla apolikacie? Lebo ak bola ovu tesne pred ms, vtedy mohla prist slaba mrcha a testy byt biele...