Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@winnky1 no odporuca sa robit stale len isty druh testu. Ja mam skusenost,ze tie kazetove su kvalitnejsie a citlivejsie, tie pruzkove sa mi zdaju dost pochybne. Tiez som riesila, ze pruzkovy vôbec nesilnel, dokonca jeden den biely, uz som sa rozlucila z tehu a na druhy den rano som urobila kazetovy a normalne ciarky....
@pupu6 a nad pripadnou adopciou ste nerozmyslali, kolko deticiek tam trpi bez materinskej lasky...
@adria88 jasne ze sa vam vsetkym podari. Mozno vobec nesom ale vy budete.neverim..
@krajcovicka ano, zacinam sa pohravat aj s touto myslienkou, ale to ke vec, ktora musi dozriet. Verim, ze raz budem mat aj brusko.
@pupu6 ja si už hovorím že ešte tento rok to skusime a ked nie kašlem už nato.
@butterfly333 mne sa zda ze ta poznam ze sme spolu pisali pred 3 rokmi. Neviem ale s tymto menom som urcite pisala na septwmvrobkach alebo niekde neviem som si ista..
@butterfly333 ja skusim metodu "hodit to za hlavu" a prestat sa dopovat a sledovat. Kamaratka po troch rokoch a neuspesnych oplodneniach otehotnela tak, ze to vzdala.
@pupu6 aj ja rozmyšlam nad tym no niekedy sa nedá nato mysliet. Moja segra je tehu v 3mes.aj švagrina v 3mes. Tak nemysliet na to sa nedá.
@butterfly333 noo tak sa urcite pozname.pred troma rokmi sme sa snazili asi pol roka merala som bazalku vsetko zapisovala jak truba..heh a ked manzelovi praskli nervy prestala som s tym vsetkym tak vtedy sme otehotneli. Urcite si spomenies na mna.
@tonjadabik2 no tuším že ano a vidíš ja som tu stále a zatial nič okrem MS v juni 2016. Myslim ze sa už na to vykašlem.
@adria88 ahoj, tak ja som dnes 6 deň cyklu, tiež pomaly pôjdeme na to, tak držím palce nech sa podarí. Teplotu som začala merať od dnes, tak uvidíme. Moc sa na to nesustreďujem, chcem si užívať naše spoločné chvíle. Nechcem byť opäť sklamaná...
Ale verím, že tento mesiac bude pre nás - snažilky úspešný. 🙂
Tak sa k vám pridávam snažilky...my sme začali pred troma mesiacmi, teda nedá sa povedať že by sme sa snažili (keď tu čítam ako sledujete teplotu a všetko ostatné), len si nedávame pozor a baby by veeeeeľmi potešilo.... pred tým som ešte mala antiku tak dúfam že to nebude problém...momentálne jem infolic, a snažím sa zapisovať plodné, neplodné, ovulku...2.3. sme trafili ovulku, ale cítala som že sex treba mať pred ovu, tak neviem... bola by som najšťastnejšia keby mrcha neprišla, má prísť vo štvrtok....ale som realista a viem že to tak rýchlo nepôjde 😒 ...ale vždy ma poteší keď sa tu nájde snažilka ktorej sa to podarilo a vidím tu testík s // 🙂 povzbudí to ❤
@winnky1 este ti dam nadej,lebo ja som testovala pruzkovymi od začiatku a už tri dni pred ms ukazali ducha! Ale potom ta testovacia ciarka akoby dosiahla vrchol a zďaleka nebola tak tmava ako kontrolna a otvedy je rovnaka,hoci kazetové riadne silneju. Bude ako ma byt,neboj sa,ale na tvojom mieste zajtra skusam kazetový. Mrcha este nedorazila?

@butterfly333 ja som uz brala asi vsetko, dokopy aj samostatne. Ja verim kazdy mesiac, ze sa to podarilo a nic. Boli sme aj na umelom, vyskusali sme fakt vsetko. Niekedy rozmyslam, ze asi az moc chcem. Jedine co sa mi nedari "nahradit" tuto tuzbu nejakou inou. Vies ze by som na to nemyslela stale. Uzivanim tych vsetkych preparatov som si skor poskodila zdravie a rozhadzala cyklus a aj psychiku.