Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tonjadabik2 moja sme obajs v poriadku aj mm bol v centre na spermio a všetko ok. No umele zatial neriešime dost to stojí a prerabame byt a vela do toho. Tak uvidime este tak do leta ak sa nezadari tak asi sa nato vykašleme alebo skusime možno umelé.
@tonjadabik2 ale to je v pohode ja verím že sa to tento rok podarí zatial sa nám tento rok darí tento rok mame novy byt byvame 13dní vo svojom tak verím že tento rok sa to podarí.
@butterfly333 nobtak to Vam Gratulujem. Klobuk dole ze ste vo vlastnom.o tom mynlen tuzime..tak tomu ver ze vo svojom sa to podari. Uz ziadne stresy bude klud a romantika hmm postav dom a zasad strom!
@tonjadabik2 ano som rada že sa tento rok začalo darit. Už je to lepšie tak verím že sa to zadarí. Tento mesiac toho bolo nanás dost to stahovanie a dost penazí sme minuli no všetko to po troche pojde. Inak si myslim že ten stres všetko brzdí praci strest doma s bytom no snád sa to ustáli.A ide jar bude snád super.
@butterfly333 tak ste mali stresy to sa da pochopit. Neboj uz budete.mat volnejsie tak pridw cas aj na babetko. Len so vzdy vyloz nohy hore pod zadok vankus nech sa dobre usadi hmed po sexiku. A skusajye viac odzadu dostane sa hlbsie. Vinko a sup nato. Manzel bol v lekarni ach bojim sa
@tonjadabik2 jasne moja to praktikujeme. Určite to bude stres. A čo bol mm v lekarni po testíky?
@alilka vajecnik mam takze ovu normalne prebieha len bohuzial sa nema ako dopravit do maternice tak je vypustené do brucha a tam sa vstrebe lebo je to bielkovina len.ale dr tvrdia ze niekdy ten zdravy vajcovod dokáže pritiahnut vajko aj toho vaječníka kde chyba vajcovod.ale tomu ja neverim tak tento mesiac ani nedufam😂
Baby viete mi poradiť? V januari som otehotnela,, ale prišli sme o to v 5-6tt..Vyčistila som sa sama. Pred 6 dnami som mala dostať ms, ale nedošla, tak sa pýtam co mam robit?? test je bielunky uplne,,a k dr sa mi popravde nechce ist lebo ma nadopuje liekmi a nechcem mať celkom ms cyklus pokašlany,,..Mam pocit ze terza som nemala ani ovulku , žiaden hlien som nemala. Viete mi niektora poradiť,alebo podporiť :/ Poprípade čo robiť aby bol ovulačný hlien taky aký ma byť?
@alilka No "presmerovala" si nas z temy Duch do tejto temy, tak Ta tu citam teraz...Som velmi zvedava na dnesnu Tvoju kontrolu...Si naozaj zahadna zenska velmi Ti drzim prsty...Neviem, no priznaky stale popisujes ako tehu a citis sa divne, ja som asi blbec, no ja stale verim, ze si stale tehu a ze babätko tam je...No daj mi vediet, ako to cele dopadne dnes 😉...Dakujem Ti 🙏😘

@butterfly333 o moje to naozaj??? Vobecnsa vam nedari? To mi je strasne luto moje..a nerozmyslala si nad umelym oplodnenim? Spermie tvojho milovaneho a je to. Zarucene tehotenstvo