Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka no ešte tomu pár dni chyba. Testuj dalej. Ja som dnes takto vrchny test dnešny 16dc.
@alilka plodny hlien moze byt aj niekolko dni pred ovulkou...a myslim ze posledny den plodneho hlienu je vrchol a to vies ze bola ovulka...aspon dufam ze dobre myslim 😝
@myskahryzka Ahoj, mozem sa spytat? To si dostala prvy menzes uz 2 tyzdne po kyrete? Aj si nieco brala, nejake vitaminy alebo nieco? Ja som bola v piatok na kyrete a bola by som rada, keby som dostala normalnu mrchu cim skor, nech sa maternica rychlo zregeneruje.
Babky folikum 22 som 17den ...v pondelok na krv (dnes my ju nebral) sliznica ok....len aby sa to už podarilo😉
@butterfly333 jasné že chyba ani o tom nepochybujem 😛 no ale tvoj dnešný máš parádny 😁😁 tak šup šup na vec 😁 potom sa hlasim čo povedala doki 😊
@ejuska2586 ahoj napíšem ti aj moju skúsenosť potratila som na začiatku 7tt po kyrete som dostala ms na 26 deň aj vďaka čaju. Pila som denne alchemilku 0,5l vitamíny E200,kyselina listová.
@alilka držím palčeky. My sa snažíme vyše 2,5r v juni 2016 som v 6tt potratila už 5x. Nato mi zistili trombofiliu mam 4mutaci MTHFR C677T homozygota a nejake heterozygota. V lete budem mat uz 38r tak verim že sa to tento rok podarí.
@ejuska2586 Ahoj. To mi je luto, ze si to musela podstupit. A ano, menzes som mala tak ako je tam napisane, ale ja som na kyret isla az 11 dni po potrate, takze menzes som dostala 25 dni po nom. Ja som nechcela ist na kyret, dufala som, ze to zariadi priroda. Pila som bylinky. Najma alchemilku. Vela alchemilky. Aspon 3 krat denne silny caj. Okrem toho mi denne pichali metylove injekcie na vypudenie toho vsetkeho. Ked som sla na kyret, uz som takmer nekrvacala, no vraj mi tam nejaky kusocek ostal, tak mi to vybrali. A po kyrete zase alchemilka.
@butterfly333 ďakujem...My zatiaľ druhý mesiac ale tiež mám tie mutácie keď pamätas písala som o tom..Tiež nám za sebou 4potraty s pred piatich rokov..Teraz si pichanie už od začiatku cyklu fraxiparin a beriem aj prednison..Tak dúfam že sa nám tiež zadarí 😉 tebe držím palceky nech sa už zadarí až do úspešného konca 😊
@myskahryzka Aha, chapem. No, ja som bola 8+0tt a dali ma na kyret. Ked som bola 6+0 tak babatko sa vyvijalo a aj srdiecko mu uz riadne bilo. Ale potom uz narastlo len o 3mm, tak si myslim, ze zomrelo niekedy tesne po kontrole. Tak snad sa mi spusti cim skor. Alchemilku pijem aj ja, kazdy den 0,5l.
@alilka ano pamätám ja si nepicham kedže mne nič nedala no našla som na jednej stranke superfolin je vhodny pre ženy s mutaciou MTHFR C677T tak som zvedava a verim.že niečo uz pomože.
@eliss19 Ďakujem. No, ja pijem alchemilku tiež. Krvácať som prestala hneď 2 dni po zákroku, odvtedy som už bola na kontrole a vraj som vyčistená. Tak snáď sa mrška dostaví čím skôr. Vitamíny si moc nechcem dávať, lebo idem 20.01. na krvné testy a potom ma čaká aj imunológia a genetika.
@ejuska2586 Ja som bola v 10tt podla lekara. A jedno rano som sa zobudila na to, ze mam mokro medzi nohami. Isla som na wc a mala som nohavicky mokre, akoby od vody. Nepripisovala som tomu dolezitost, este som spala. Lahla som si naspat a o pol hod som sa zase zobudila na este vacsie mokro, idem zase na wc a to uz bol kopec krvi. Ale bolesti takmer ziadne. Len mierne v pravidelnych intervaloch ako kontrakcie. 😦 No verim, ze nase babatka uz cakaju, kedy pride vhodna chvila a budu moct prist. A kolko ti odporucili pockat?
@nita216 no testik bude asi az po vikende.Dnes mam este nocnu a nechcem po nocnej velmi testovat.A zajtra ideme k svokrovcom a tam tiez by som nechcela velmi.Uvidim mozno nevydrzim a urobim si test aj u svokrovcov niekedy v sobotu rano.Kazdopadne dufam,ze mrcha nepride.Ak nepride cez vikend som jasna.Lebo ja mam pravidelny cyklus.Mozno tak sem tam 2 dni+- .A na tvojom mieste skus pockat do zajtra.Ja kebyze nemam tie nocne asi kazdy den testujem.To ti bezne chodi mrcha ako sa jej zachce? Mna by asi porazilo od nervov kebyze neviem nacom som.Uz takto som nervozna a to mam pravidelnu mrchu.
Takže doki povedala že som 9dc nie 10dc a na pravom vajecniku dominantný folikumetriu 13mm..Ale až utorok mám prísť zasa na folikumetriu,ako sa to vyvíja..Nieje to až veľmi už neskoro?
@myskahryzka vraj 3 mesiace. Povedala som si, ze pockam 3 menstruacie a skusime znovu. Dovtedy hadam budeme mat aj vysledky vysetreni (aspon dufam).
@ejuska2586 Aj mne tak povedal. Ze odporuca sa podla literatury 6 mesiacov, ale 3 cykly podla neho stacia. No ja som sa citila pod psa, na sex ani pomysliet, tak sme pockali 5 mesiacov. Ake testy ti robili? Mne ziadne.
@alilka ja ked som mala folikul 13mm tak mi povedal ze ten sa este neda nazvat dominantny, az od 15mm, Az o 5 dni?? no ja neviem..ja uz som mala o 3 dni 18mm a doki mi povedal ze idealny je 18-24mm..ale ja by som na tvojom mieste uz skusala..aj ja som to tak tento cyklus urobila, ked som vedela ze rastie tak sme sa do toho pustili, ale dva dni pred kontrolou som radsej nie, lebo vraj to je na sone vidiet 😀
@myskahryzka Zatial ziadne. Caka ma hematologia, imunologia a genetika.
@alilka nie za den rastie 2mm ja mam dnes 22 mm a v pondelok mam prísť ci bola ovulacia
@tifinka
Takže preto sa ma dnes pytal ci sa snazime....to ma nenapadlo ze to je vidno
my si to z muzickom uzivame posledných 6dni stale snáď sa zadari ...
Strasil ma že sa s toho môže urobiť cysta ak veľmi narastie(raz som to mala hneď prvý mesiac po potrate a bolelo to)
@sevcikovaanna no mne to povedala kolegyna, ze po sone jej lekarka povedala, ze vsetko je v poriadku akurat je tem trosku viac bielkovin 😀, ale mne nepovedal nic, ale tak ja som radsej tri dni pred sonom nic neskusala 😀..aj mne vravel ze ak nepreske tak sa moze spravit cysta ale ta sa potom vstreba a vyplavi..tusim tak nejako..
@tifinka noo ale veď som len 9DC..Tak ho nazvala dominantným lebo bol najväčší z tých čo som tam mala..😉 no tak ide sviatok,víkend atď..A každý lekár má iny názor..Moja vraví že folikul má dorast najlepšie až do 30mm..A prasknúť sám..Ak nie pomôže sa mu..Minulý mesiac som mala na 14dc 21mm,a na 16dc 29mm..S tým že mám prísť o 2dni že ak neprasknu sám pichne mi pregnyl..Na druhý deň t.j 17dc som mala neskutočne bolesti a v ten 18dc mi doki povedala že už je tam len tekutina že praskol..Takže ..

@nita216 ahoj.Tak drzim palce aby ani neprisla.Mne ma dojst zajtra a zatial tiez nic.