Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Juj dievčatá už hodinu čakám kedy ma už doktor vezme na kontrolu po zákroku a aj sa citim akoby som mala ovu tak už nech mi dá zelenú. Aj mi pri tom snažení už aj chýba po toľkých týždňoch pauzy 😉
@zuzu2901 tak ja som mala v januari 33. Som si myslela este pred par rokmi, ze v tomto veku budem nat uz dve deturence a stale nic. A s tou ovu je to pre mna velka zahada. BT som si zacal meriavat, ale som v tom nedosledna. Vstavam v roznu dobu a niekedy ma nas pes vyzenie z postele, ze to uz potom nema ani zmysel.
Ahojte kocky, skúšala niektorá z vás pyridoxin - B6 vitamín na predlzenie lutealnej fazy. Mám ju 9- 10 dni. Najprv by som chcela skúsiť nejake vitaminy, nez hormony. Dakujem 😘
@simkamatko ahoj ja som zacala tento mesiac s nosifolom a popri tom pijem alchemilkovy caj.Grepovy dzus na tvorbu ovulacneho hlienu a anasovy na udrzanie spermii v zenskom tele 😉
@pupu6 33 stale nie je vela.Aj ked ja by som tiez v tom veku chcela mat babo,mozno 2 ☺...mala som kolegynu ktora prve babo mala v 34ke 😉...to meranie tej teploty by ti asi najlepsie prospelo.Neda sa to nejako urobit tak aby si si ju vedela merat? Silno ti budem drzat palce a mysliet na teba aby sa podarilo babo 🙂
@nita216 Ahoj ja som potratila v januari, potom som sa vycistila dostala som menzes. a teraz čakaám či dostanem ale zatial nič :/ neviem ci mam ist k dr alebo co, nechcem aby ma cpala liekmi :( ty si počkala na menzes alebo si išla k dr?
@zuzu2901 Ty si poklad, dakujem. S tou BT mi to stale nie a nie vyjst tak, aby to bolo pre mna prakticke a aby to malo tu vypovednu hodnotu ako treba. Teraz mi jedna kamaratka pisala o moznosti akupunkturi, ze jej kolegyna tak otehu. Ale ked som videla tie sumy, co pytaju za sedenia😳. A Ty si na tom ako?
@martina1614 ja som pockala po spontannom potrate na 1.ms!ono neprislo tak ako som cakala na moj cyklus (mala som pred potratom 30dnovy)ale prislo na 38dni!treba si pockat bo ono ten potratovy ms sa nepocitava ale treba pocitat od zacatia krvacania(od zaciatku potratu)tie tyzdne a to 1ms sa ma rozbehnut do 6tyzdnov!a ked max ani do 6tyzdnov od potrstu nedostanes tak vtedy treba uz ist na gyndu!
@martina1614 a mohla by som sa spytat kedy si v januari potratila?takze klud a pockaj si na ms!ale asi ti aj doktor povedal ze do 6tyzdnov po potrate mas dostat ms!

@sisa53 vyzera ze tam nieco je..daj dole to sklicko a tak odfot..🙂