Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@zuzu2901 Ahoj Zuzu, Teba si pamätam este z minuleho roka z temy duch na teste, myslim, ze si mala aj dusikov a potom si nakoniec dostala MS, ci mylim sa?...No velmi Ti prajem, aby sa vam uz konecne po takej dlhej dobe podarilo babätko a Ty si nasla na testiku svoje vytuzene //...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@nita216 Vieš čo prave som z toho prekvapena lebo mi nepovedala, a zacala som krvácať 4,2,2017. 30.januara mi pichla agolutin. teraz čakám na ms . 10 Dní mešká. ale Ako píšeš počkám 🙂 dakujem pekne za radu 🙂
@tonjadabik2 Tvoj test zo vcera -nic na nom nevidim, a to som si myslela, ze budes mat uz krasne // po tolkom meskani...Ktovie, kde je pes zakopany..Drzim palceky, nech je vsetko tak, ako byt ma a nech si hlavne Ty zdravotne v poriadku 😉
@luta13 Dakujem za krasne slova.. Vies ja som chcela to babetko..velmi ale na teste je len jedna ciarka aj ked mne sa zda ze slabulinko vidno aj druhu ale to asi zo zufalstva uz mi asi sibe.. Mozno je chyba v prepadnutej maternici.neviem.ale brusko stale boli asi 4 den aj chrbat tak som mozno chora.a strasne sa mi zvecsilo brusko neviem z coho..bojim sa ist ku dr..co mi tam najde mam strach lebos stale nehodi a mna boli cely clovek.. Pijem zensky caj a iz som vzala ibalgin. Bojim sa neviem co sa deje..
@martina1614 takze akp citam este mas casu aby si dostala ms!po potrate malo ktorej pride tak.isto ms ako pred tehotenstvom skor do tych 6tyzdnov od potratu a potom uz mozte zacat snazilkovat!drzim vam.palce aby ste to uz dotiahli do uspesneho konca
@pupu6 do toho by som este nesla.Daj tomu este cas,skus ine testy teda sko sme sa bavili a uvidis 😉
My snazilkujeme o sto sesto momentalne.Zajtra by mala prebehnut ovulka podla mojich vypoctov.No uvidime ci som sa nemylila.Testujem aj 2 krat do dna vyzera to,ze ciarka tmavne.Jaj no bola by som rada keby sa zadarilo aspon by som na dovolenke nemusela riesit tampony(kvoli mrche).Tak krasne my to vychadza 😂...28.3 odlietame a 1.4 mam dostat mrchu,krasa ne? 😂👍
@luta13 ahoj jj dobre si ma pamatas 😉...dakujem velmi pekne uvidime ci sa zadari.Momentalne snazilkujeme o sto sesto,mam ovulacne dni.Zajtra by mal byt vrchol(podla mojich vypoctov).No uviidime podla testu ci sa nemylim 😉...tento cyklus som pila aj alchemilku a nosifol beriem poctivo.Plus grepovu stavu si robim a po ovulke chcem skusit este tu ananasovu(na udrzanie spermii,udajne).Tak som zvedava.Bola by som rada ak by mrcha nedosla 18.3 letime na dofcu a mrch by mala dorazit 1.4. Zjavne aj ona chce zazit Svet 😂👍
@tonjadabik2 Neriskuj nic a chod k Dr. na kontrolu...Neboj sa, Boh je s Tebou!...Ak pojdes, daj mi potom vediet, ako si dopadla...Verim, ze vsetko bude tak, ako byt ma 😉
@luta13 nesla som ku dr.. Pijem urologicky caj aj zensky caj anuz neboli brusko ibalgin pomohol..
Sakne meska mesiac a pol..antest biely..kokoos este mam jeden musim spravit..to je chore toto
@alilka to co zažívaš som zažila ja koncom januara :/ :( presne toto iste :/

@luta13 dakujem 🙂 hej skusim zajtra, ze co to da 🙂