Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@pupu6 uplne v pohode,vobec nie si otravna.Ja som rada ak mozem niekomu pomoct. 😉Tak super daj tomu sancu a ja verim,ze ovulku mas urcite.Skusaj aj 2 testy denne.Teda ak si kupis tu z bazariku.Tu ich kupis lacno.
No ovulacny hlien a bolest vajecnikov(lava strana hlavne).Ovulku mavam teda aspon podla mojich vypoctov okolo 12-14 DC 😉
@lala1501 doktorka vravela ze mimomaternicove že tamnic nevidíí, strašne ma vystrašila,,nakoniec to nebolo,, vyčistila som sa sama.. ale to bolo nieco hrozne,, dva roky sa nam nedari otehotniet, nakoniec v januari som otehotnela, a aj tak sme o to prišli,, najpr doktorka podla hcg v krvy mi vraví MARTINKA ste tehotna,, no vidíte podarilo sa to,, prijdite neviem o kolko dni s a ukazat,, a potom nasledovalo podozrenie na mimomaternicové.. a nakoniec sme o to prišli,, hcg nam zacalo klesat,, potom som dostala bolesti a zacala krvacat, vyplavilo sa to :/ to bol taky pohlad :/
@martina1614 tak ale mne hcg neklesa..zacalo stupat,..:/ ani sama neviem co to cele ma znamenat..ci je to mimo ci kde..ja som uz 4krat potratila a teraz toto..sice sme sa nesnazili dlho..ale aj tak..:((
@alilka ja odpadnem,tak predsa,moja silno na teba myslim,este že si isla na to kontrolne hcg,nemôžem tomu uveriť. Verím že to najdu,vycistia,že sa zahoji a bude opat cas na skusanie a po všetkých zážitkoch uz bude cas na normálne tehu,tomu verím! Ozyvaj sa nam aj z nemocky,myslime na teba! 💖
@alilka je mi luto, ze nakoniec predsa asi mimomaternicove, drzim palce, aby si bola rychlo ok!
Ahojte dievčence
Včera som bola u jedného pána Štefana Szaba je to chiropraktik a robí v Dolnom Štále, odporučila mi ho známa, ktorej na 100 percent verím. Mala som problém z chrbátom.
Prišla som k nemu začal ma naprávať všetko mi praskalo ( nebolelo) !!!!
Na konci mi povedal že som mala 8 stavcov vyskočených a panvu o 1,5 cm vyskočenú skoro som odpadla !!! Panko mi hovorí či už mám deti, hovorím, že nie snažíme sa . A on mi vraví , že no snažiť sa môžte ale s takouto panvou by som teda neotehotnela, pozerala som jak blázon. Povedal , že ak sa mi ulaví môžem ale aj nemusím prísť ešte raz, tak cca za 2 mesiace. Je mi naozaj lepšie a aj veľká úlava. Ak by ste ho chceli skúsiť kľudne sa ozvite napíšem kontakt. Platila som 40 eur.
@miska021 no moja keby si mala 8 stavcov vyskocenych tak sa nepohneš a zomries bolesťou. Navyše vyskocene stavce? Možno platničky,áno tie vyskakujú,ale stavce? Prepáč,som zdravotník a tieto sarlatanske výrazy ma privadzaju do šialenstva,ako sa ti ľudia snazia okradnúť a klamať. No každopádne neberiem že chlap je odborník na chrbticu,určite môže byt,dobre ponaprávať chrbticu je umenie a určite to ulavi a pomoze,ale tie plavky by si mali odpustiť,resp povedať to tak ako to reálne je. Držím palce,nech to zaberie ☺
@bubo27 Ahoooj, no a čo ak nepríde? Ja som 9DCD, lenže drahý má problém so zubom, zápal nejaký, takže nemá chuť ani na lásku, v piatok ide na trhanie, má atb, takže neviem... je dosť zničený z toho, od ms sme nič neriešili, ja mávam síce ovu až okolo 20 dc, tak snáď o 10 dní ho to prejde... uvidíme, či tento mesiac niečo z toho bude...🙂
@alilka poprosila archanjela Rafaela o zdravie a archanjel Gabriel je patrón tehotných žien,ten sa o Teba s láskou postará! Nech to dopadne čo najlepšie!
Baby tak už som po vyšetrení .Zajtra mám ísť na kontrolné HCG a pokiaľ nepôjde hore tak ako má tak rovno na operáciu,najskôr to bude mimomaternicové. Vraj je tam ešte možnosť že som teraz otehotnela zasa..Ale pochybujem..Sliznica by sa mala zväčšovat a mne sa od soboty zmenšila..
@nellynnnka ale na foto je tam čiarka slabá ale je, to je eše predtým fotené? Neviem či to dobre chápem.
Ahojte dievčatá ako dlho sa u vás alebo tak približne prejavuje pobolievanie pri ovulácii. Trochu mám strach keďže to pobolievanie pokračuje, nie je to vk use, ale zas nechcem stresovať že panika ku doktorovi. Robím si ovu testy ale zatiaľ ešte nemám rovnako silné obe čiarky :(
@bubo27 nosifol obsahuje kyselinu listovu,vitaminy B6 a B12,zinok a betain.Zinok prispieva k spravnej reprodukcnej funkcii.Vitaminy k spravnej latkovrj premene homocysteinu.Ak sa Vam nedari otehotniet tak treba vyskusat su to,len vitaminy.Sice zienky tu odporucaju inofolic ktory je vraj lepsi.A nosifol je kopia inofolicu.No ja to neviem posudit bol mi odporucany nosifol tak ho skusam.No dosiel mi dnes tak som si kupila inofolic,ze vyskusam.Je pravda,ze je lacnejsi,ale chutovo mi viac sedel nosifol.A ak mam brat nieco kazdy den tak chcem aby mi to chutilo.A nemusela som to pit s pocitom,ze blee.Tak ale ked ho uz mam tak ho doberiem 😉...je to na tebe prrco sa rozhodnes.Su to,len vitaminy.A ak patris medzi zienky ktore si to nemozu dovolit(z financnych dovodov) tak odporucam kupit si proste kyselinu listovu ktora je lacnejsia.Jedt viac ryb,masa,mliecnych vyrobkov a vajec(tieto potraviny obsahuju vitamin B12)...na tvorenie ovulacneho hlirnu skus pit grepovu stavu alebo grepovy dzus.Po ovulke zas anansovy dzus 😉...nijako tym neuskodis svojmu telu.Drzim silno paluchy aby sa zadarilo co najskor 😍😉
@zuzu2901 jejko dakujem za vyklad. 🙂 a za rady...o tom grepovom dzuse a ananasovom som pocula 🙂 tento mesiac som skusila grepovy ale cisto som vytlacala grepy 🙂
ale asi este neni ten spravny cas a vyzera ze mrcha dofrci....asi aj dnes vecer lebo uz spinim.
A nerozhadze mi to nejako cyklus? nepohorsim si s tym? lebo ja mam cyklus v poriadku pravidelny 28-29 a podla ovu testov aj ovulujem 🙂 aj gynekolog povedal ze som ok...preto sa pytam 🙂
@bubo27 za malicko ☺...ja som lrn laik v tomto,alr nemyslim si,ze by ti to malo rozhadzat cyklus.Ja mam tiez pravidelny cyklus a gynekologicka mi ho doporucala ☺...no odkedy sa snazime o babo(id augusta 2016) tak mrcha akoby tusila,ze kazdy mesiac cakam kedy ma prist tak dsi chodi ako sa jej zachce....😂
@tamarka9
Tamarka ty si nevieš predstaviť čo som za posledné dni zažila, som spadla zo schodov a preto som k nemu išla !!!! 5 dni v kuse na Flectore šumivom, nebolo mi všetko jedno !!! Spať som nemohla a ani sa poriadne vyčúrať 😢 a on neni šarlatán on je normálny DR. Chiropraktik len neni slovák ale madar. Ja šarlatánom neverím, preto som isla normálnemu dr. Nemožem na neho kryve slovo povedat, lebo od neho som isla ako vymenena.

baby ako je to vlastne s tym cyklom ked ja som mala 33dnovy.. mohol sa predlzit a to zapricinilo ze som nedostala ms dva mesiace?