Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Baby prosim vas mate niektora skusenosti so sledovanim krcka? Neviem kolko dni pred MS by mal maknut a otvarat sa. Ja by som mala dostat navstevu v nedelu. Zatial je stale zatvoreny a tvrdy. Moc vam dakujem🙂
@simka2433 ahoj, extra sa v tom nevyznam, ale mne vzdy zmekne az v den ms..dovtedy mi robi nadeje..🙂
@amelie2017 dakujem🙂 tak pockam do nedele ale uz som v stadiu ze bud alebo;) depky mam chvalabohu za sebou
@lentilka969 Nieco sa mi tam mari, no je to slabulinke...Hod sem fotku aj dnesneho, ked pises, ze budes testovat...Drzim palceky 😉
@simka2433 krcek je mekky a otvoreny pred ms.. ak je zena tehotna tak je tvrdy a zatvoreny. ja si to sledujem kedze to mam posunute dole vsetko..

@lenkastar aj ja by som chcela taký 🙂