icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
22. mar 2017

@misdan ano hcg je nizke a velmi pomaly stupa..viem,ze to moze byt aj nebezpecne,no dnes sme sa s doki dohodli,ze pockame do pondelka a potom sa uz rozhodne co bude dalej..🙂 tak to zasa nechat nemozem,to je jasne..

butterfly333
22. mar 2017

@misdan tak to ano to radšej ostan doma nestojí to zato ryskovat. Ja idem zajtra na CT nohy čo som už 2roky operovana mám tam aj 4 titanove šroby a bolí to no tak musim na CT som zvedavá čo mi najdu a dufam že najdu príčinu bolesti.

mojezlate
22. mar 2017

@pucca144 ahoj mam sa dobre nove nemam ani nič take v pondelok idem na endokrinologiu a stale sa nezadarilo. Uz som tu dlho nebola nemala som akosi čas riešim svadbu a tak. Ty sa mas ako co mas nove?😊

pucca144
22. mar 2017

@mojezlate Ahoj a tak to máš teraz vybavovacie stresy, ja už bolesti nemám i keď brucho mám citlivé, nečakala som ani na prvú ms a šupli sme na to keď nám doktor povedal že je možnosť že práve potom sa najskôr podarilo ženám otehotnieť. Včera test biely ale je ešte skoro. Tak sa chytám každej slamky, že je tu nadej, tak uvidím či príde ms najhoršie je na tom že ani neviem kedy by som mala dostať tak ostávam v napätí ani nové ovu testy som nebola kúoiť lebo čo keď. Uvidím či aj potom budem taká optimistka. Tento mesiac sme išli aj napriek únave,tak nech sa to úsilie vyplatí 🙂

simka2433
22. mar 2017

@mojezlate jeej kedy mas svadbu?🙂 gratulujeem🙂 ja uz budem v maji rok po svadbe:D fu ale tie vybavovacky okolo toho som rada ze uz je po tom🙂

ja197
22. mar 2017

Ahojte dievčatá, je to síce fórum o snažilkách, medzi ktoré sa zatiaľ nejako extra neradím, ale mám na vás otázku. V septembri som vysadila HA, cyklus doteraz rozhádzaný, posledné dva cykly boli 28 a 35 dní, posledný menzes 10. februára, odvtedy nič, tehotná by som aj mala byť z čoho, len tento mesiac je celý nejaký zvláštny, od vysadenia tabletiek som vždy intenzívne cítila ovuláciu, nerobím testy ale cítim ju, no tento mesiac som vôbec nezaregistrovala že by prebehla, test som si robila v nedeľu ale nič na ňom nebolo, tak sa vás chcem opýtať, či ak nebola ovulácia, nepríde ani menzes či ako to je? Mám skúsiť ešte urobiť test, alebo lepšie ísť k doktorke? Už od pondelka mám celé dni také chvíľkové menštruačné bolesti, ale stále nič, biely výtok, bez bolestí aj pálenia, takže neviem, skúste mi poradiť nejako, ďakujem 😊

tonjadabik2
22. mar 2017

@ja197 mne meskali pomaly dva.mesiace najprv sm mala vytoky a potom ziadbe..testy boli negativne brusko bolelo vracala som no vsetky priznaky..jeden mesiac nic a na dalsi vize tento prisli kramy.. Ale stale mozes dufat budem ti drzat palce aby ti to vyslo.

ja197
22. mar 2017

@tonjadabik2 a bola si u doktorky? Ak áno, čo ti na to povedala? Ja sa jej zatiaľ vyhýbam, stále sa snažím počkať kým menzes príde sám od seba, nechcela by som, aby mi ho museli vyvolávať každý mesiac vyvolávačkou

tonjadabik2
22. mar 2017

@ja197 nie nebola som u Dr.. Mi neuveris ale ms som dostala v den ked sme chceli ist na zenske..ajanzel prisiel skor z prace ale som bola nervozna a spa som na wc a bum.. Nechapem to.. Ale takto to asi malo byt vaetko ma svoj zmysel.

ja197
22. mar 2017

@tonjadabik2 🙂 mne sa toto stalo asi v novembri, meškali mi asi 3 týždne tak som vtedy v jeden deň volala doktorke, dohodla som sa na druhý deň ráno ale už som sa tam nedostala, ráno prišla návšteva 😉

tonjadabik2
22. mar 2017

@ja197 noo tanja neviem preco to tak je..ale minuly rok som nemala ms dca mesiace ale nie po sebe.. A vo februari teraz som zase nemala.. Asi starnem a idem pomaly do prechodu. Alebo co..neviem

simka2433
22. mar 2017

@tonjadabik2 mne toto iste sa stalo:D prvykrat v zivote mi meskala tak cela natesena som sa objednala k doktorke a v den ked som tam mala ist prisla:-/ presne ako hovoris vsetko sa deje pre nieco🙂

misdan
22. mar 2017

@butterfly333 ou, drz sa..a co si mala uraz, nejaku komplikovanu zlomeninu? :/

butterfly333
22. mar 2017

@misdan to z nevhodnej prac.obuvy

kotatko1232
22. mar 2017

@mojezlate aj ja mam svadbu tento rok ..... cize vybavovacky mooc

mojezlate
22. mar 2017

@pucca144 drzim ti palce moja ☺

mojezlate
22. mar 2017

@simka2433 9.9. A teším sa a zaroven je to velky zhon

mojezlate
22. mar 2017

@kotatko1232 veru ani mi nehovor ty mas kedy svadbu? Gratulujem ti😘

kotatko1232
22. mar 2017

@mojezlateaj ja tebe 🙂
najhorsie je to ze vsetko vybavujem cez telefon a 3m pred svadbovu sa idem osobne stretnut a dovybavovatt kedze svadbu chcem na Vychode a ja zijem na Zapade 😀
29.7 .2017
a ty?

mojezlate
22. mar 2017

Ja zijem v Malackach a mame to aj v Malackach ale tych papierovacek a vsetkeho je velmi vela ale mam už šaty len ich treba upravitr

misdan
22. mar 2017

@butterfly333 fakt?'no teda..:/

kotatko1232
22. mar 2017

@mojezlate tak to je super.ked uz aj saty mas...a kedy mas tu svadbu??
ja by som chcela take saty ..

mojezlate
22. mar 2017

@kotatko1232 ja ju mam 9.9 aj tie tvoje su krasne

misdan
22. mar 2017

@butterfly333 mam pocit, ze asi som sa zbytocne nadchla a bude to ta ovu...:/

kotatko1232
22. mar 2017

@mojezlate dakujem

candies
22. mar 2017

@mojezlate :D aj my sme mali naplanovanu celu svadbu na 9.9. ale podarilo sa nam otehu tak svadba bude uz v juni

mojezlate
22. mar 2017

@candies tak gratulujem mne sa take nieco nepostasti ale teším sa s tebou. Ja som sa už zmierila stym že nebudeme mat spoločné babo aj moj chlap ale snivam aspoň o tom😉

alilka
23. mar 2017

@butterfly333 zlatko ty si dnes netestovala??aka je BT??

butterfly333
23. mar 2017

@alilka moja som ti nepisala ? Ja už dnes 3dc 😕 a ty moja ako sa cítiš?

alilka
23. mar 2017

@butterfly333 to faaakt???:( jooooj...nie nevedela som..ja v pohode..stale rovnako..🙂 cakam :D