Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@ejuska2586
@butterfly333
No tak tu je to na bielom, nic moc. A ani nazivo sa neviem rozhodnut, ci tam ozaj nieco je. Asi to bude len kanalik, maximalne. Boze, nikdy som si nemyslela, ze zrovna ja budem nahanat ducha na teste a hypnotizovat test 😅
Urobila som teraz poobede aj ovulacny, ten spodny je dnesny.
@misdan To bude asi len kanálik. Nevyzerá to na pozitivny test, ani na ducha, zial.
@ matrix87
Domáci spermiogram ?
Kde si ho zohnala ? Som ani nevedela, že take niečo existuje
Zeny 2 cykly s klostylbegitom mam za sebou a manzel je chory ci mozem jeden cyklus vynechat a budem ho brat dalsu alebo ako? Babo rad
@ejuska2586 jj asi mas pravdu. Ale aj tak ma stve, ze ovulacia na 25.den cyklu..nejako tomu nechcem verit, resp.co boli potom tie bolesti okolo 14.-17.DC. Ale aj graf je divny. No nic, musim pockat, trpezlivost ruze prinasa..😎
@butterfly333 jasne, len to sa este nacakam asi, ak bola ozaj ta ovulacia az teraz..:/ ale dik, si zlata 😘
Kedy budes mat vysledky CT?
@lilien2018 no ja som nebola na žiadnom takom vyšetrení este...robila som si ovu testy va cykly lebo vsak u mna dva cykly su pol roka 😂A v prvom cykle mi vyšiel pozitívny jeden ale nepodarilo sa a v druhom ani jeden tak po 45.dc som sa na to vybodla ze to nema význam a bum..je to tam :D urcite sa podarí aj Vam..ako dlho skúšate uz?
@misdan Aha. Veď uvidíš. V každom prípade, ak by aj bola ovulácia na 14DC, tak si len 11DPO a to ti test ešte nemusí nič ukázať. Počkaj ešte aspoň tie 3-4 dni a keď sa mrška neobjaví, skús opäť testnúť.
A hlien a teplotu nesleduješ? Oni by ti ukázali, či a kedy bola ovulácia.
@ejuska2586 ano, viem uvedomujem si, ze aj keby som bola, test este nemusi ukazat..
V sobotu mi sestra prinesie testy, takze skor nebudem, v nedelu rano asi az..
Praveze sledujem 😂 teplotu podctivo..ale je velmi divna..videla som mierny akoby poovulacny skok, potom pokles neskor a teraz je taka nijaka..nejde mi dat graf. Bohvie, ci je dobry teplomer, 2r som ho nepouzivala..
A hlien sledujem, ale som z toho jelen. Bolo vajecne bielko, aj natahovaci riadne v predpokladanom case ovulacie, no aj vcera a dnes trocha.
@lilien2018 ja som ovulaciu nesledovala nic .sme sa rozhodli ze teraz je uz cas na babo a sa hned aj podarilo potom som mala spontanny potrat a po prvej ms po potrate sme sa dali na to zas a hned sa nam to podarilo tak isto na 1supu!na prveho teraz uz 5rocneho syna som dlho cakala qle tam bol problem s mojim ex!takze ani tam nezohravala ulohu u mna stitna zlaza!
@misdan v pondelok budu vysledky z CT no a s vysledkami musim na ortopediu.
Dievčatá , včera som bola na nočnej a mala som neskutočné bolesti v podbrušku plus pichanie, akoby som mala mať MS :o nechcem si nič nahovárať , ale myslíte si že ide o uhniezdovanie ?
@modroocko4201 ano moze byt uhniezdovanie. Ale aj nemusi.. Mna tak pichalo a ms som dostala
@tonjadabik2 ďakujem len to čakanie je strašné , začali sme sa tento mesiac snažiť a bolo by to pekné hneď na prvý krát 🙂 a inak ako sa máš ?
baby bola tu niektora na prefuku vajecnikov...ak tento mesiac neotehotniem lekar my to odporucil natolko sa my na jednej strane stale tvoria cysty :(

@candies gratulujem 🙂 🙂 ja dufam ze sa aj nam podari rychlo. Zajtra idem na folikulometriu tak som zvedava ze ako to dopadne 🙂 ja mavam ovulaciu hned po kramoch