icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
lilien2018
23. mar 2017

@candies gratulujem 🙂 🙂 ja dufam ze sa aj nam podari rychlo. Zajtra idem na folikulometriu tak som zvedava ze ako to dopadne 🙂 ja mavam ovulaciu hned po kramoch

misdan
23. mar 2017

@ejuska2586
@butterfly333
No tak tu je to na bielom, nic moc. A ani nazivo sa neviem rozhodnut, ci tam ozaj nieco je. Asi to bude len kanalik, maximalne. Boze, nikdy som si nemyslela, ze zrovna ja budem nahanat ducha na teste a hypnotizovat test 😅

Urobila som teraz poobede aj ovulacny, ten spodny je dnesny.

ejuska2586
23. mar 2017

@misdan To bude asi len kanálik. Nevyzerá to na pozitivny test, ani na ducha, zial.

miska021
23. mar 2017

@ matrix87
Domáci spermiogram ?
Kde si ho zohnala ? Som ani nevedela, že take niečo existuje

butterfly333
23. mar 2017

@misdan źial nič tam nevidím. Ešte skus počkat do ms. Držim palce.😘

bellla25
23. mar 2017

Zeny 2 cykly s klostylbegitom mam za sebou a manzel je chory ci mozem jeden cyklus vynechat a budem ho brat dalsu alebo ako? Babo rad

misdan
23. mar 2017

@ejuska2586 jj asi mas pravdu. Ale aj tak ma stve, ze ovulacia na 25.den cyklu..nejako tomu nechcem verit, resp.co boli potom tie bolesti okolo 14.-17.DC. Ale aj graf je divny. No nic, musim pockat, trpezlivost ruze prinasa..😎

misdan
23. mar 2017

@butterfly333 jasne, len to sa este nacakam asi, ak bola ozaj ta ovulacia az teraz..:/ ale dik, si zlata 😘
Kedy budes mat vysledky CT?

ejuska2586
23. mar 2017

@misdan A kedy si mala ten 25 deň cyklu?

pupu6
23. mar 2017

@sussah mne hovor nieco o tej prirode. Mam dni ked sa uz nad tym mojim snazenim smejem a dni ked revem kade chodim. Teraz prvykrat skusam ze vysadit vsetko. Teda idem z extremu do extremu. Akoby sa tej prirode nechcelo. Lebo u nas je vsetko ok, len to nejde a nejde.

misdan
23. mar 2017

@ejuska2586 dnes mam 25.den cyklu...

candies
23. mar 2017

@lilien2018 no ja som nebola na žiadnom takom vyšetrení este...robila som si ovu testy va cykly lebo vsak u mna dva cykly su pol roka 😂A v prvom cykle mi vyšiel pozitívny jeden ale nepodarilo sa a v druhom ani jeden tak po 45.dc som sa na to vybodla ze to nema význam a bum..je to tam :D urcite sa podarí aj Vam..ako dlho skúšate uz?

alilka
23. mar 2017

@bellla25 myslim,ze mozes..🙂 ale ked tak tak sa porad s doki,co ti povie..🙂 ja som ho tiez brala 3 mesiace a na ten treti sa zadarilo..🙂 zial ale nieje to dobre..:(

ejuska2586
23. mar 2017

@misdan Aha. Veď uvidíš. V každom prípade, ak by aj bola ovulácia na 14DC, tak si len 11DPO a to ti test ešte nemusí nič ukázať. Počkaj ešte aspoň tie 3-4 dni a keď sa mrška neobjaví, skús opäť testnúť.
A hlien a teplotu nesleduješ? Oni by ti ukázali, či a kedy bola ovulácia.

misdan
23. mar 2017

@ejuska2586 ano, viem uvedomujem si, ze aj keby som bola, test este nemusi ukazat..
V sobotu mi sestra prinesie testy, takze skor nebudem, v nedelu rano asi az..
Praveze sledujem 😂 teplotu podctivo..ale je velmi divna..videla som mierny akoby poovulacny skok, potom pokles neskor a teraz je taka nijaka..nejde mi dat graf. Bohvie, ci je dobry teplomer, 2r som ho nepouzivala..
A hlien sledujem, ale som z toho jelen. Bolo vajecne bielko, aj natahovaci riadne v predpokladanom case ovulacie, no aj vcera a dnes trocha.

misdan
23. mar 2017

@ejuska2586 *poctivo 😂

ejuska2586
23. mar 2017

@misdan Sranda. No uvidime, co sa y toho vykluje.

nita216
23. mar 2017

@lilien2018 ja som ovulaciu nesledovala nic .sme sa rozhodli ze teraz je uz cas na babo a sa hned aj podarilo potom som mala spontanny potrat a po prvej ms po potrate sme sa dali na to zas a hned sa nam to podarilo tak isto na 1supu!na prveho teraz uz 5rocneho syna som dlho cakala qle tam bol problem s mojim ex!takze ani tam nezohravala ulohu u mna stitna zlaza!

butterfly333
23. mar 2017

@misdan v pondelok budu vysledky z CT no a s vysledkami musim na ortopediu.

simka2433
23. mar 2017

@matrix87 domaci spermiogram prosim ta ten si kde objednala a ako funguje vyhodnocovanie?? Moj totiz nema moc cas chodit po doktoroch:( my uz mame papier od decembra:( a aka bola cena?🙂

modroocko4201
23. mar 2017

Dievčatá , včera som bola na nočnej a mala som neskutočné bolesti v podbrušku plus pichanie, akoby som mala mať MS :o nechcem si nič nahovárať , ale myslíte si že ide o uhniezdovanie ?

matrix87
23. mar 2017

@simka2433 nasla som na preotehotnenie.sk alebo otehotnenie.sk. cena bola okolo 20e. Podla cennika nasho doktora je to lacnejsie o 10e ako v ambulancii.tak skusime... je tam navod podrobny.

tonjadabik2
23. mar 2017

@modroocko4201 ano moze byt uhniezdovanie. Ale aj nemusi.. Mna tak pichalo a ms som dostala

modroocko4201
23. mar 2017

@tonjadabik2 ďakujem za odpoveď , no tak snáď to bude bábo 🙂

tonjadabik2
23. mar 2017

@modroocko4201 drzim palceky aby bolo neboj bude vsetko tak ako to ma byt.

modroocko4201
23. mar 2017

@tonjadabik2 ďakujem len to čakanie je strašné , začali sme sa tento mesiac snažiť a bolo by to pekné hneď na prvý krát 🙂 a inak ako sa máš ?

sussah
23. mar 2017

@pupu6 áno ani u nás to nejako neide. Preto som nasadila som na niekoľko mesiacov vitamíny, akupunkturu,masáže,cvičeniela pred IVF.

sevcikovaanna
23. mar 2017

baby bola tu niektora na prefuku vajecnikov...ak tento mesiac neotehotniem lekar my to odporucil natolko sa my na jednej strane stale tvoria cysty :(

sussah
23. mar 2017

@sevcikovaanna prefuk laparoskopiou alebo skontrolovať tým gélom či tekutinou?