Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@ejuska2586 ved to ze ani ja neviem ako je to pri mimo..nemam nikoho v okoli kto to uz zazil..(ved chvala Bohu),,..budem sa dnes pytat primara co ma napadne,aby som uz konecne vedela na com som..🙂
Ahojte....Pripájam sa k vám....O mimi sa snažíme niečo cez dva roky....S dr. To ešte neriešim...Nechcem to zatiaľ siliť...Ale dnes mi šiesty deň mešká ms....Príznaky ms ani ťahu nie sú akurát včera večer má stále napínalo na vracanie a bolo mi zle ale tomu neprikladam veľký význam...Dnes mám v pláne kúpiť testik a zajtra ráno testneme...Tak držte palceky nech máme // 😉
@montblanc ano je to tak..padla tam uz alternativa aj toho ze som otehu pomedzi to..cize 3-4 tyzdne spatne..ale kto vie..o tom len hovorili a od vtedy sa k tejto moznosti uz nikto nevratil..a naposleey co som bola vv KE u jedneho DR tak ze mam nizko sliznicu..a ta v tehu ma byt vysoko..a moja otazka je..ako mozem byt tehu,hoc akym sposobom ked moja sliznica sa tvari ako po ms??..cele na hlavu..:D fakt som divna..:D
@renimac ano viem ze v maternici ho vidno az nad 1000...ano meraju,mne to ide pomaly hore..83,124,185,219..ale aj napriek tymto hodnotam mi lekar v KE povedal,ze sa nemam nechat v ziadnom pripade odoperovat a nechat vziat vajcovod..dalsi mi odporucal kyret a ti nasi hned vyber vajickovodu..
Dievčatá môže byť niečo na tom že je nám zle teda väčšine čo píšeme? Ja som dnes rano už vybehla z mäsiarne a včera v kvetinárstve mi dala vodu, a niesú to tehu príznaky to by bolo až veľmi skoro. Ja beriem teraz kyselinu listovu ale nemyslím žeby to bolo tým alebo nejaký bacil? 😲
@alilka no ja som uz pri 1000 mala vajcovod prasknuty... Pisem len vlastnu skusenost. Dalsia vec, chce to odbornika, mne to nasiel vo vajcovode az 4.lekar. A to len pomocou UZV. A uz aj podla farby krvi hovoril, ze si je isty mmt. To nie je hop alebo trop, zas uz ked spravia laparku, oni dosledne pozru vajcovody, nevezmu ho len tak halabala. Prvy odber hCG som mala 1000, o dva dni 1300, potom 1800. To ma uz ale na druhy den operovali. Bola som presne 5tt+3.
@nita216 ja sa radšej nejdem stresovať a možno to bude lepšie. Dneska idem na folikulometriu tak som zvedavá ako to dopadne
@pupu6
@sussah baby skuste to brno. Kamoska bola tu na svk na 6tich ivf a nevyslo a sla do brna a hned na prvy krat vysli obidve ivf a uz ma dvoch chlapcov doma. Takze asi fakt tam robia zazraky. Ja som ta minulu nedelu bola na IUI. Neodporucali mi hned ivf, lebo mi sme uplne zdravi a vsetko je ok. Ze mame skusit par iui. A ked sa rozhodneme ze uz nechceme cakat tak staci povedat a urobime ivf. Nieco tam proste robia inak. Ta kamoska mala vela diagnoz a tak jej nastavili liecbu ze to vyslo na prvy sup. Ono asi len nestaci supnut dnu embryo a cakajte. Da sa tomu rozne dopomoct. Tak nevahajte. Robia tam aj soft stoji 12000-16000 ceskych a to drahsie tusim 26000, takze neviem ci to nieje menej ako na svk.
@montblanc áno ja do Brna vkladám veľkú nádej 😃My máme problém v spermiograme a momentálne znizujem aj hormón prolaktin. Bývalé Car nič neriesilo a dokonca vkladali embryjka s mojim vyšším prolaktinom zbytočne. Tak som odtiaľ odišla a začala vybavovať všetky potrebné vyšetrenia na ktoré v bývalom Care tvrdili,že sú zbytočné. Automaticky keď chlap má horší spermiogram tak ženu neriešia. A čo keď sú príčiny na oboch stranách? A kde si v Brne bola?

@alilka tak toto je velka zahada.... 🤔 ked si mala poslednu MS v januari,tak to uz by mohlo byt nieco vidiet... na testoch krasne kolajnicky. Ja tie moje stale studujem na roznych typoch svetla a pod roznymi uhlami ale stale nic 😂😂