Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@kessica tak to je super aj si ten cyklus niečo brala či uplne si sa na to vykašlala?Inak gratulujeem.🤰
@butterfly333 vobec nic som nebrala .... iba som veeeela vody pila 😂😂😂😂 a to je vsetko 👍 a dakujem 💟
@kessica ja už si hovorím každy mesiac že sa na to vykašlem a vždy beriem všetko čo mám nachystane. Ešte tento mesiac skušam s clostilom potom na folik.a dam si pichnut ten pregnyl a ak sa nezadarí už nebudem brat nič. 3r už mi stačilo.
@modroocko4201 ale neboj podari sa.ja to poznam to cakanie ked sme sa s manzelom snaziili o babo.len vzdrzat a hlavne klud..neboj babo pride len sexikujte casto a hlavne pred ms vtedy je ovulka dobra.teda aspon u mna..drzim ti palce. a co ja..manzel uz babo nechce.. dnes sa vyjadril..takze som si poplakala a bolo..ale sak uz mame deticky takze v pohode. su mamicky co deticky nemaju takze vsetko pride a vsetko je tak ako ma byt neboj.
Tak dievčence,už som bola s primátom..Sono mi nerobil ale povedal že netreba zatiaľ ani operáciu ani nič,že to že pomaly ide HCG hore ešte vôbec nič neznamená. Že babenko sa ešte kľudne môže neskôr ukázať krásne v maternici..💜 že ak som už 4x bola tehu normálne tak je u mňa veľká pravdepodobnosť že sa dostane tam kde má 😊 že mám pozitívne myslieť raz za týždeň sono a kontrola krvy..Že už mal také pacientky 😊 tak budem veriť a modliť sa 😊
@alilka Joj super. Vidíš? Hovorila som ti. Som zvedavá, aké budú správy v pondelok od tvojej doktorky. Či uvidí niečo na sone. A ako stúpne HCG. Myslím na teba ❤
@lilien2018 ahoj ako si dopadla? Citam ze si bola na foliku. Aj ja som dnes bola. Som 12 dc, zatial to vyzera, ze sa tam nieco tvori ale nevyzera to standardne, tak sa teda dr vyjadrila. Tam mam prist v pondelok na 15dc. Mozno mi predpise nieco na podporu ovu. Tak uvidim v pondelok. Kolko dnovy mas cyklus? Ja 26. No stale nieco, ani by mi nenapadlo, ze ovu sa mi takto vytrati..:
Dievcata citam ze nas je dnes viac co sme 12dc a boli sme na folikulometrii 🙂
Ja dnes prvykrat v zivote.Dominantby folikul 18 mm pichnuty pregnil.
Ak sa nepodari bud mes IUI 🙂 Nech je ako chce kazdopadne mam po dlhych mesiacoch pocit ze sa nieco deje a ze sme konecne blizsie babatku 🙂
@matuska133 aj ja mam presne taky pocit ako ty....1krat som dnes mala dominantny folik. 11DC a 20mm 😊 drzme si palce.Kedy sa mate snazit?
tiez uz len cakam kedy mi pride ta mrcha kedze mi ma prist bud zajtra alebo v nedelu ☹ ale citim to tak ze nic z toho nebude ,,, Zienky nic si tak neprajem a nezelam abo babatko to je naozaj jedine pocom tuzim,,,, a to som dobrala dvoje tablety duphastonu a aj kyselinu listovu som brala a tiez sli sme prvy krat podla Ovu testov co som si merala prvy den mala som ciarky rovnako silne co sme mali aj pohlavy styk a to este som v kresle lezala hore nohy som mala co to zomna vyslo az po polhodine ....Neverim uz nicomu a nenormalne som z toho zdepkarena hovorim si kazdy mesiac ze kaslem na to ked bude bude ale neviem sa cez to povzniest je mi dost mizerne ,,, 😂
@yanka9 A kedy si robila ovu test? Lebo ak hned rano, tak ta mohol oklamat. Ked mas plodne dni, spermijky by nemali vytekat. A testy by sa mali robit medzi 11-20 hodinou.
@nadej1111 to si veru drzime.Mame sa snazit sobotu aj v nedelu a v nedelu vecer mam zacat jest duphaston na 14 dni.potom mam testnut a ked nic pojdeme odznova 🙂tak uvidime.tebe ako povedali?
@matuska133 tiez sa mame snazit zajtra a v nedelu, ale poistime to uz aj dnes 😀
@matuska133 jaj to Ti zavidim, teda v dobrom, ze vajko rastie🙂, ja zatial neviem ani co si mam ontom dnesnom merani mysliet. Kolko mas trvanie celehi cyklu? Drzim palceky!
@nadej1111 tak uz len dufat ze budeme mat plodny vikend :D ja idem zajtra na kamoskynu rozlucku so slobodou tak uz teraz rozmyslam ako odtial s co najnenapadnejsou vyhovorkou vzduhnem :D
@pupu6 ked ti nenarastie teraz narastie bud mesiac urcite ;) moj cyklus.no bez liekov aj 60 dni.az v centre mi zistili ze mam PCO takze umna zatial ani to vajicko nemusi este nic znamenat.ale dufat mozme 👶 🙂
@ejuska2586 ano tak o 11tej som si robila test.. lebo rano som bola u doktora a kazal mi ich kupit tak hned som si ich kupila a potom jak som prisla domov to bolo tak 11 hodin doobedu... a ukazal mi pekne aj tu druhu ciarku silnu ... takze spermije by nemali zomna vytiect ani len trosku ? 😨
Baby nepotrebuje niektora clostil + pregnyl? Darujem za postovne.mne uz je na nic.zbytocnych 16€ 😆
@matuska133 presne, plodny vikend pred nami.A potom mam testovat za 14 dni a to netusim ako vydrzim 😀 ty si bola simulovana clostylom??
@yanka9 Hej, su pozitivne. Ono, trosku vytecie vzdy, podla mna. Ale minimum. Vo mne vzdy vacsina ostala, ked som mala plodne dni. Ved uvidis, ci pride mrska, alebo nie cez vikend.
tak citim pobolievanie pod bruskom takze asi pride .. lebo ked mam dostat tak vzdy mam take tlaky ako teraz 😕
@yanka9 Ono aj tehotenstvo zacina tlakom v podbrusku - akoby na mrchu - je to jednym z priznakov. Uvidis, ci pride, alebo nie. Drzim palce.
a keby som si aj urobila tehotensky test tak myslite ze by mi nieco ukazalo ak by som v tom bola ? alebo je to este skoro ??
@yanka9 Skusit mozes. Ale z ranneho mocu. Uz 10 dni po ovulacii moze (ale nemusi) ukazat ducha na teste. Potom sem hod, pozrieme sa na to.

@art1991 moja ja viem,ze to zase vyznie ako otrepana fraza,ale podarilo sa mi to tak,ze som sa na vsetko vykaslala a dokonca som sa s drahym aj hadala a pak udobrovaci sexik a hned sa podarilo a ked som sa pomaly 6 rokov sledovala ani naznak 💟 drzim palce uprimne vsetkym 💟