Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@yanka9 Ako sa citis. Ak vzdryis, tak radsej pockaj. Testla bz som v pondelok rano, ak dovtedy nepride.
Ahojte. Tak sa pridavam aj ja k vam. Hladala som spriaznene duse. Zacali sme sa snazit tento mesiac. Chceli by sme tretie dietatko. Starsi maju 6 a 5 rokov. Teraz by sme chceli dievcatko. Citala som, ze sa to ma robit 3 dni pred ovulaciou.
Tak sme to tak skusili. Zatial som si nekupovala ovulacne testy, odhadla som to len podla vytoku.
Neviem sa dockat, kedy si urobim testik. Mam kupeny ten s vyssou citlivostou, tak uvidime. Ale este je straaaaaaasne skoro, kedze sme sa snazili len pred tyzdnom.
Toto cakanie je hrozne...
tak ja vydrzim ak nepride do nedele tak urcite zatestujem ....len ked za 4 mesiace to nevyslo tak pochybujem ze tento krat sa to podarilo ,,, aale aspon taka malilinka nadej tam je 🙂
@matuska133 jaj, drzim velmi prstiky! Ja vyskusam ten clostil od dalsieho mesiaca. Menstruaciu ja mam pravidelnu, 26 dni. Preto som sa pytala, ze kolko mavas, aby som priblizne vedela, kedy ma byt ovu. Ja som mavala vzdy pekny folikul, ale po stimulacii kvoli umelemu pred rokom mi skratka vajka prestali dorastat. Mam aj ja nabeh na pco, ale v care si museli nieco vymysliet...teda moj pocit. Dufam, ze uz to vyjde! Mne dr nepovedala, ze a ci sa mame snazilkovat, folikul bol maly a len sa tvoril, tak tento mesiac nic nebude z toho, aj vzhladom na dlzku cyklu.. tak snad od buduceho mesiaca. Vie tu niekto, ci ten clostil v takto pripade moze zabrat ozivit ovulku?
@nadej1111 aj ja mam potom za 14 dni testnut :D hej hej 5 dni 1 tbl som jedla. Tak uvidime co z toho boli.Spodok brucha ma boli statocne,dnes ma dokonca orvykrat v zivote bolelo aj sonovanie
@pupu6 no ja som tie ,,goraliky,, na sone videla v celkom hojnom pocte :/ tiez som sa to az v centre dozvedela a to som bola mes predtym na preventivke :D
Neviem ako ozivit ma sa brat ma zaciatku cyklu nie?ja som ho brala od 3 dna.vtedy ju ozivuje :D
Dievčata, mám otázocku ked sa uhniezduje vajíčko, musí tam byt vždy prítomne špinenie , alebo slabé krvácanie ? Dva dni ma už neskutočne bolí podbruško, chrbát , som nafúknuta ako žaba ...aké ste to mali vy ?
@pupu6 Ahoj. áno bola som dnes a povedal mi doktor že tam mám folikul a ma 11 mm a to som 15 DC. Ja mám 32 až 35 dnovy povacsine. Takze ratam podla toho ze ovulaciu budem mat na buduci vikend nejako. Ale povedal mi ze mam prist znova v pondelok ze m znova vysetri ze o kolko to narastlo a kedy bude ovu. Ja to mam strasne rozhadzane kvoli mojej stitnej zlaze ale pevne verim v to ze sa nam zadari aj ked je to takto :(
@modroocko4201 ja som nemala ziadne spinenie .... iba bolesti jemne v podbrusku😊
awoi mozem vas poprosit o rado 5.2.2017 som mala ms o mesiac 5.3.2017 som len spinila 4 dni dnes je uz 25.3 a ms nigde test som si robila este 10.3 a bol negativny ku gyn. som objednana az 29 .3 prosim poradte ale mam este jeden problem mam cystu na pravom vajecniku moze byt aj stoho ze nemam ms dakujem :(
@monkyrisko vitaj, drzim palce, azda to cakanie prinesie vytúžené ovocie... aj my sa snažilkujeme o tretie 🙃
@alilka Pane Bože daj aby to tak bolo,amen. Držím palce, tak s úsmevom na perach a s radosťou v srdci ....potom to ten malý človiečik určite pocíti a všetko bude tak,ako má byť!

Takze ako som si aj myslela nevyslo to ani tento mesiac :( ta mrcha mi predsa prisla .... vedela som ze pride pretoze mala som bolesti ako na menstruaciu co ma velmi mrzi ... Takze snazilkovat mozem znova az od leta ☹ tak snazilky drzte sa mi a nech sa to podari aspon vam, ked uz mne sa ten jediny sen nesplnil ...
Mamicky prosim Vas, nemeriam si bazalnu teplotu, ani nic take, bo sa v tom nevyznam a ani nemam na take cas. Ale chcem sa opytat, moj cyklus je 26 dnovi. Posledna menstruacia mi zacala 5.3. a kedze v sobotu 18.3. doobeda sa mi zacal tvorit tahavy priesvitny vytok, ktory som mala silny az taky ze to zo mna vytekalo aj v nedelu 19.3., tak sme to s manzelom vyuzili aj v sobotu aj v nedelu. V pondelok som mala len jednorazovo taky biely husty vytok. Potom sucho. Mohlo sa vtedy jednat o ovulaciu? Dnes ma sem tam pichne v podbrusku v strede, no trosicku viac napravo. Moze sa jednat o uhniezdovanie? Menstruaciu by som mala dostat az v piatok, takze na testovanie je este cas. Do januara som uzivala hormony na vkladanie kvoli neskodnej cyste a pocas poslednej menstruacie som pila alchemilkovy caj. DAKUJEM za info!!!
Ahojte dievčatá, tak som to nevydržala a zrobila som test len dva dni sa mi bt drží hore a už som musela lebo som to ja, a nič. Tak mi treba ale čo už môžno cez tyzden ešte nezúfam. 😍
@sonazitnanova uzivala si nieco ine tento mesiac alebo ? Nechce sa mi hladat dozadu 😀
@nadej1111 nie nie nič práveže tento krát ani ovulacne testy nerobila len podľa výroku som vedela a vyšlo to konečne po 5 mesiacoch
@sonazitnanova tak to gratulujem, kedy vlastne byva ten hlien? Pred ovu? Ci? Ja ani netusim toto

lebo ako som tu uz skor pisala uz som neplanovala si kupit tehu test pretoze myslim si ze aj tak sa to nepodarilo ,,,, asi aj neviem ci nepockam aspon do zajtra alebo do nedele a uvidim