icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
dagaz
26. mar 2017

@alilka no na teste su krasne 2 ciarky...ty si fakt zaujimavy pripad😀 no len nech to je v poriadku👍

miska021
26. mar 2017

@zuzu2901
Ako sa vola ta aplikácia čo si sem vložila ?

zuzu2901
autor
26. mar 2017

@19mirka90 ty mi velmi doprajes 😍...uvidime za par dni ci to je tehulkovanie 😉

miska021
26. mar 2017

Dievčence
Chcem sa spýtať, pondelok som mala ovu hlien vsetko tak jak ma byt. Hlien mam ešte stále od pondelku do teraz a to je nedeľa, ako je to možme ?
Kedy by som si mala teraz teoreticky urobiť test ked ovu bola pondelok ? Mrcha ma prísť cca piatok sobotu. Dakujem

zuzu2901
autor
26. mar 2017

@miska021 zensky dennik.Taky kalendar a kvietok ma ako logo ☺

miska021
26. mar 2017

@zuzu2901
Nevie mi to nájsť tu aplikáciu ☹
Ja mam womanlog

zuzu2901
autor
26. mar 2017

@miska021 jaj tak daj woman diary lebo ja mam tu appku uz skoro 2 roky 😂...teraz som to kuk a pod tymto nazvom by ti ju malo najst 😉

tamarka9
26. mar 2017

@alilka joj nemam sa teraz dobre,chytila som od malej nejakú virozu,tak teplota,sopel,kasel,všetko vmbez liekov. Navyše unavená som z tej choroby,plus únava z tehu,plus nervózne dueta z toho ze je chore. Dnes som uz skoro isla na pohotovosť,lebo sa mi brutálne začala tocit hlava,odpadávala som,no cele zle. Tak snáď to fazuľka v zdraví prezije,chuda male...

19mirka90
26. mar 2017

@zuzu2901 doprajem kazdej z nas 😍a uz som citala viac krat ze ovu testy mozu tehu prezratit skor ako tehu testy

alilka
26. mar 2017

@tamarka9 ooo tak to máš teraz ozaj pestré.. 😐 ale snáď bude všetko dobré a vy sa všetky vyliwcite čom skor 😉

zuzu2901
autor
26. mar 2017

@19mirka90 tak zajtra skusim mozno dalsi ovu test.Akurat sme prisli z manzelom z mesta(boli sme sa najest a pokecat s priatelmi) ked sme odchadzali k autu prislo mi zle(na vracanie)no prikladam to ku krcnej chrbtici ktora ma od rana boli alebo mi len nesadlo jedlo,alebo si uz namyslam a velmi sa sledujem 😂

19mirka90
27. mar 2017

@zuzu2901 no bastri :D ;D no ja som zvedavá čo bude za pár dní ;)

pucca144
27. mar 2017

@mijuska012 Prepáč toto som včera odpísala ale neposlala som tebe ale všetkým. Pokiaľ myslíš ovplyvnenie bt. To ti neviem povedať, keď som mala cystu ešte som si bt nemerala, ale môžem za seba povedať že ovplyvňuje cyklus, ms a to dosť značne. Robila som testy ovulačné a boli negatívne a aj mi doktor potvrdil že ovu neprebehla.

krajcovicka
27. mar 2017

Ahojte dievčence,prajem Vám krásne ránko a úspešný týždeň,verím že si niektoré z nás nájdu krásne dve čiaročky,chi žeby Zuzka?
Včera som sa dozvedela,že už druhá z mojich sestier je tehotná...No už by mohol byť rad aj na mne... Tak som sa včera nahodila do inšpiratívnej sieťoviny,aby to bolo okorenené a dnes je 1 DPO ....

19mirka90
27. mar 2017

Dnes už BT klesla ...a už aj cítim príchod mrchy...vrrrrr

krajcovicka
27. mar 2017

@alilka
Nooo, krásne čiaročky,nech Ťa chráni archanjel Gabriel! Verím,že to víde...

pucca144
27. mar 2017

@19mirka90 och a koľko máš cca do príchodu :(

19mirka90
27. mar 2017

@pucca144 dva dni.. ale už sú znaky mrchy..tie poznám dobre :( ach..tak ale príde nový mesiac a nová šanca... želám aby mesiac apríl bol plodný :-*

krajcovicka
27. mar 2017

@19mirka90 teplota môže kolísať,ešte nevešaj hlavu,kým nedorazí,musíme byť pozitívne!

19mirka90
27. mar 2017

@krajcovicka, viem, že musíme byť pozitívne..ale niekedy je to ťažké..

alilka
27. mar 2017

@krajcovicka ďakujem 😁 ale začala som dnes krvácať takže asi nic

krajcovicka
27. mar 2017

@alilka čožeeeee? To mi je ľúto...

pucca144
27. mar 2017

😨 to ma mrzí ešte stihame apríl @alika

sticker
montblanc
27. mar 2017

@alilka to fakt? Utekaj k doktorovi. Z coho myslis ze to je?

alilka
27. mar 2017

@montblanc myslím že je to koniec..Idem o chvíľu na krv na HCG a poobede k doki..

tonjadabik2
27. mar 2017

@alilka no ta co mojko? nepises..co sa deje hm???

montblanc
27. mar 2017

Baby, podarilo sa niekomu otehotniet aj ked bol chory? Som 8 dni po IUI vklade a od piatka ma bolelo hrdlo a dnes v noci ma to uplne polozilo. Sopel, hrdlo, usi ma bolia jak svina, ladviny ma pobolievaju tiez a este ma par krat tak tahavo pichlo vo vajecnikoch ze som mala pocit ze mi praskli pozdlzne. Myslite ze sa teraz telo nebrani chorobe a vsetkemu cudziemu a je sanca ze sa to uchyti? ☹

alilka
27. mar 2017

@tonjadabik2 na krv idem ešte len teraz a až poobede budú výsledky a krv..Ráno som vstala a krvácala som .Tak už sa to asi skončí.

montblanc
27. mar 2017

@alilka juuuuj. To ma mrzi, tak som verila ze ti to vyjde. Daj hned vediet co ti povedali ☹

alilka
27. mar 2017

@montblanc určite sa ozvem 😊
@montblanc Zlatko možno práve pocas toho sa podarí. A test si nerobila ešte?