icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
27. mar 2017

@alilka ach jaj,az teraz čítam. No ľúto je mi,len vies co dolezite je aby teraz si ty bola zdravá,som zvedavá co doktorka povie,hlavne aby to pre teba co najlepšie dopadlo. Vela sil a ozvi sa nam...

tamarka9
27. mar 2017

@montblanc a ty si kolky dpo,resp od vloženia? Tak ti poviem ze ja som pri všetkých tehu este pred ms mala tak brutal znizenu imunitu,že herpesov plna pusa. Detto teraz. Presne viem ze 11 dpo som bola ked prišiel herpes a den pred ms uz aj sopel. Našťastie sa to nejako poliecilo,vela som pila,brala c vitamin,kys.listovu a kalciový sirup. Teraz som v 8tt a chorá som jak pes,sopel,kasel,teplota,bolesť hlavy...tiez sa bojim ako to dopadne. No každopádne v case tvojho tehu,ak by si bola,este vyzivuje plus zlte teliesko,teda nie je dôvod na paniku. Horšie to uz je po uhniezdení,ked zcne fungovať placenta,lebo cez tu uz prechadza aj to,co mas v krvi ty. No opat platí,že placenta vela veci aj zachyti a nepusti k babu,nežne prechladnutia su ok,horsia je chripka,alebo bakteriálne infekcie. No existuje kopa antibiotik bezpecnych v tehu,cize treba sa sledovať,papať vitamíny,vela pit ☺ držím palce nech sa dobre chyti 😉

montblanc
27. mar 2017

@tranquillo jaj boze, teraz sa budem bat ak budem tehotna ci to nemohlo babu uskodit. Idem este napisat radsej doktorovi do brna. Dakujem za rady a drzim palce nech ti to dobre dopadne ☺

tranquillo
27. mar 2017

@montblanc nič mu nebude, neboj sa! Poznám kopu báb čo boli choré v prvom trimestri, brali antibiotiká, aj také čo by sa nemali, lebo ešte nevedeli že sú tehotné a deti sú zdravé. Veď si to aj tak nijako nemohla ovplyvniť, tak čo... Stane sa to, čo sa má 😉

montblanc
27. mar 2017

@tamarka9 ajoj. No dnes som 8den po vklade. A v stvrtok alebo piatok ma zacalo boliet hrdlo trochu sopel cez vikend a citila som sa trochu choro a dnes v noci ma to polozilo. Idem napisat Frankovi do brna aby ma ukludnil. Teda dufam ze ma ukludni. Ja som fakt nemala z coho ochoriet. Sme len doma alebo na dvore, pijem len caje, tak tomu fakt nechapem. Achh. Kazdy mesiac pre nieco stres ☹

1kyra66
27. mar 2017

ahojte babulky, chcela by som povzbudit vsetky snazilky, ktorym sa nedari , viem aky je to pocit, my sme sa s manzelom snazili od juna 2016, manzel zly spermiogram astheno-teratozoospermia,vysoke Ph... ale dali sme to a dnes som 6+0tt,a videla som uz nasu malu bublinku na ultrazvuku 🙂,momentalne sa citim pod psa, som chora, ale musim to pre to male vydrzat, buduci tyzden idem opat na gyn. a dufam, ze uz uvidim bit malinke srdiecko, mam z toho strach, tak nam strasne drzte palce, aby sme to zvladli na 100%.❤ snazilkujte, snazilkujte, bojujeme spolu....

mojezlate
27. mar 2017

@pucca144 tak držím ti palce,, ved uvidim aj ja že čo a ako aj ked mame problemy verim že sa nam to podari😊 daj vediet potom ako si dopadla

sussah
27. mar 2017

@1kyra66 taketo povzbudenie potrebujeme 🙂 Drzim palce nech vsetko prebieha hladko 🍀🍀🍀

nikus071
27. mar 2017

@tamarka9 ja od včera (10 DPO) tiez plná pusa herpesov, znížená imunita, a dnes 11 DPO už aj sopel, dúfam že sa preliečim a prejde to 🙂

15tibetan3
27. mar 2017

Mamicky prosim Vas, nemeriam si bazalnu teplotu, ani nic take, bo sa v tom nevyznam a ani nemam na take cas. Ale chcem sa opytat, moj cyklus je 26 dnovi. Posledna menstruacia mi zacala 5.3. a kedze v sobotu 18.3. doobeda sa mi zacal tvorit tahavy priesvitny vytok, ktory som mala silny az taky ze to zo mna vytekalo aj v nedelu 19.3., tak sme to s manzelom vyuzili aj v sobotu aj v nedelu. V pondelok som mala len jednorazovo taky biely husty vytok. Potom sucho. Az vcera 26.3 ma pobolievalo podbrusko a vecer som mala biely vytok. Co to mohlo byt? Menstruaciu by som mala dostat az v piatok, myslite ze test uz nieco ukaze? Do januara som uzivala hormony na vkladanie kvoli neskodnej cyste a pocas poslednej menstruacie som pila alchemilkovy caj. DAKUJEM za info!!!

1kyra66
27. mar 2017

@15tibetan3 ahoj, mne ukazal test slabucko uz 2 dni pred menstruaciou, ak si taka nedockava ako ja, tak si urob uz v stredu test,to budes mat uz 10 dni od ovulacie, ak si ju teda mala, predpokladame, skor sa neoplati

pucca144
27. mar 2017

@mojezlate pravdaže napíšem že čo ďalej bude.

alilka
27. mar 2017

Tak baby v stredu revízia maternice+kontrola vajickovodov..V prípade potreby mi ho výberu..😷

pupu6
27. mar 2017

@alilka moja draha, je mi to tak luto, ze mas takuto smolu. Jaj cim to je, ze niekto ma vsetko bez akychkolvek komplikacii a niekto ma taketo trampoty. Drzime Ti vsetky palceky. Ja verim, ze sa vsetko na dobre obrati a budes coskoro stastna zdrava tehulka😘

montblanc
27. mar 2017

@nikus071 sa pokakam ked budeme tehu. Ja som 8dpo a chora jak pes 😁

montblanc
27. mar 2017

@alilka juuj moja. A videli tam nieco? Myslia ze je to to mimomaternicove?

nikus071
27. mar 2017

@montblanc Veď to by bolo aké super 😉 spolu by sme tehulkovali 😀 a 6DPO som mala implantacny pokles, tak dúfam, že to bude úspešné 🙂

montblanc
27. mar 2017

@nikus071 co je implantacny pokles? 😀

nikus071
27. mar 2017

@montblanc to keď ti pri meraní bt klesne teplota na jeden deň, vtedy sa uhniezduje vajíčko 😉 ale nie je to pravidlom 😀 a nie u každej ženy sa to vyskytuje 🙂

montblanc
27. mar 2017

@nikus071 aha. Ja nemeriam, tak to nepoznam 🙂 strasne mi je, chora som jak pes achh

alilka
27. mar 2017

@montblanc ani sono nerobila..hcg je nizke aj tak bx tam nic nevidela..v stredu mi urobia rovno aj diagnostiku a podla toho zakrok..

montblanc
27. mar 2017

@alilka achh. To sa nemohli pozriet aspon cez to sono? Akoby to ona platila z vrecka ze to pouzije. Drzim ti palce, nech to dobre dopadne 😉

nikus071
27. mar 2017

@montblanc len si pekne oddýchni a vylieč sa 😉 ja sa tiež liečim :D

tifinka
27. mar 2017

@alilka moja drz sa!!bud silna!! 🙏✊✊😗

tonjadabik2
27. mar 2017

@alilka ani si mi nenapisala? pekne.. co noveho???

alilka
27. mar 2017

@tonjadabik2 pisala som sem pre vsetke..tak som myslela ze precitas aj ty..🙂 v stredu idem na zakrok..

alilka
27. mar 2017

@tifinka snazim sa..ale placu som sa nevyhla..:( ty sa pochval ako sa mas??v akom stadiu cyklu si teraz?..

tonjadabik2
27. mar 2017

@alilka taze v stredu nam povies viac?snad aj mne..

alilka
27. mar 2017

@tonjadabik2 nie toto je uz koniec..v stredu mi budu robit kyret a diagnostiku..ak nieco najdu aj vo vajickovode musia vybrat aj ten..ak nie ostane to len pri kyrete..

tonjadabik2
27. mar 2017

@alilka akoze vyskrab? to vazne??? vedia aspon kde to je??? alebo to este nenasli??? ani sono ti nerobili nevedia nic ale hlavne ze ti idu kyret robit..nechaapem..naozaj