Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka vidíš, máme toho viac spoločného 😉. Ja verím, že tento rok Vam to vyjde všetkým. 2017 je ideálny na počatie. Ďakujeme a budem silno držať palce. Aj drobec, sa mi začal pri písaní tejto vety vlniť o dušu 😉. Ináč, ja som si kúpila tesne pred tehu liečivé kamene - ruzenin, mesačný kameň a jadeit. Sú dobré nielen na počatie, ale aj donosenie bábätka. Odvtedy sú moji verní spoločníci 🙂.
@sevcikovaanna hej určite nestrácajte čas. My máme aj zlý spermiogram,takže 2.IVF sa nevyhneme.
@sussah
u nas to skor ja po potrate sa my robia cysty nepraskaju na jednej strane ale tvoria sa cysty...kde si bola na ivf?
@sevcikovaanna hej ja mám tiež cysty v prsníkoch a myom dole. Boli sme 4x v KE Splne. Teraz sa chystáme do Brna
@alilka to ti verim moja a je to prirodzene..ja placem kazdy mesiac ked dojde ms, aj ked si predtym vravim ze ked sa nepodari skusime znovu..ja som dnes 38DC ale som bez clostilu iba inofolic combi a agnucaston davam, ale myslim ze ovu neprebehla, a skusali sme len raz, cize tu nevidim "svetlo na konci tunela" ..cakam ms tak o tyzden..uz som cela nafuknuta, cize urcite pride..no a este mam na jeden mesiac clostil, tak asi to este risknem ale bez folikulometrie a uvidim..nejak rezignujem..jedine co ma trapi je moj vek ale co uz narobim, mladsia uz nebudem
Moja skúsenosť s grapefruitom, síce nie džús,ale celé ovocie ako má byť ...Cez ovuláciu som ich zjedla dva a môžem skonštatovať,že taký vaječný bielok som nemala ani nepamätám,samozrejme som si dala i ananás.....Zatiaľ ďakujem za inšpirácie,ktoré tu nachádzam a dúfam,že sa to nám všetkým podarí!
@tifinka joooj nevesaj hlavu..🙂 pojdeme v tom zasa spolu..🙂 je mi z toho zle ked si uvedomim ze zasa sa len snazit,ze ta radost z tehu trvala tak kratko a nic z nej nevzislo..chce sa mi plakat,kricat,revat vsetko naraz..ale nesmiem sa poddat..zlatko musime bojovat..🙂 nevzdavat sa..mna tiez uz zacina stvat aj vek a ani jedno dieeta ale cas spat nevratim.. ty podla mna urcite ries folikumetriu,mas posledne balenie clostylu,tak chod do toho na plno a zo vsetkych sil..nenechaj sa zmoct nedarenim sa..posielam ti vela sil..🙂
@sussah
Ja ak budem musiet pôjdem do brna dnes som bola u lekara a vajíčko ma 22mm ak nepraskne do 25mm vraj sa zase utvori cysta tak snáď sa konečne zadari..kedy ides do brna?
Tak mamicky, prepacte ze Vas otravujem zas, ale po dnesnej kontrole u gynekologa som z toho vsetkeho mimo este viac. Mala som cystu na vajecniku, ktoru uz nemam, uzivala som hormony Utrogestan. Odvtedy sa mi aj cyklus upravil na 26 dni. Poslednu menstruaciu som mala 5.3. a minuly vikend 18.3 a 19.3. podla vytoku tahavy priesvitny hlien a pocit mokra na nohavickach sme to s manzelom vyuzili s tym, ze pravdepodobne sa jedna o ovulaciu. A dnes u zenskeho mi pre prezreti doktor povedal, ze cystu uz nemam, ale ze je tam folikul a pytal sa ma, ze ci nemam dlhe cykly, tak som mu povedala, ze odvtedy ako som mala nasadene tie hormony tak stale len 26 dnovi cyklus. Tak sa on len pousmial a nevyjadril sa k tomu. To mam ako tomu rozumiet? To sa mi z nicoho nic zas posunul cyklus? Ale co preco som teda mala minuly vikend ten priesvitny tahavy vytok? Co to bolo teda ten vikend? Pripadne preco mam teraz ten folikul? Prosim poradte. PS: bazalnu teplotu si nemeriam. DAKUJEM ZA KAZDU ODPOVED!!!!
@15tibetan3 ten tahavy hlien byva aj 5 dní pred ovulaciou! cize este len ovu bude kedze folik tam este mas. teda aspon si myslim...
@15tibetan3 vsetky tie otazky co si polozila na konci si sa mala pytat lekara. Baby na fore ti to tazko vysetlia. Jedine co ti ostava je cakat na ms, ci pride opat v pravidelnom case a ak ano,tak zacat robit ovulacne testy pripadne merat teplotu na potvrdenie,ze ovulacia chodi v tom case ked mas aj hlien. A teda ked ste snazili,je mozne ze ms nepride vobec a to ti moze byt uz potom jedno 😉
@bubo27 Ok takze od dnes začnem aj keď už meškám 😁 Lebo na pribalovom lataku píšu 12den od 1 dňa MS 🙂 OVU by som mala mat podľa app v piatok zatiaľ mi dobre ukazovala každý mesiac no ale pre istotu to chcem vyskúšať aj s testami či to bude sedieť 🙂 a už má trochu boli podbrusko :( moja ovu je tak bolestivá že koniec 😞😞😞 aj podľa toho už viem že je 🙂
@monika2101 tak skus testnut. ale co najmenej skoro vobec dve hodky pred testovanim nepit! a uvidis, ked sa ti bude zdat ze test silnie teda druha ciarka tak testuj kazde dve hodky aby si vystihla vrchol!
@monika2101
Ahoj Moni akú máš APP keď ti ukazuje presne OVU ? 🙂
Ja mám zajtra dostať mrchu tak som zvedavá, keď nepríde cez víkend urobím testík...

@renimac tak to bude uvidíš 😛 hlavne kedy to najmenej budeš čakať 😁😁 ja mám tiež 31a už by to ozaj chcelo bábo 😁 tebe držím prsty silno silno,nech ste obaja zdravý a šťastný, najšťastnejší na svete..Myslím že to šťastie už z časti prezivas 28tyzdnov 😊😉