icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
28. mar 2017

@monika2101 ja by som uz tiež od 9-10 testovala. Aj ked predpokladám ze pozitívny bude cca prave ten 12-13 dc ☺

tonjadabik2
28. mar 2017

@alilka ajoj moje no dobre ak to tak citis tak potom dobre.len nech ti to dobre dopadne.. to je hlavne.. a potom sup na dalsie babo

tonjadabik2
28. mar 2017

@renimac ahaa som nevedela.. jasne chapem to.. tak sa tu drzte bambulky

sussah
28. mar 2017

@sevcikovaanna to ked nepraskne, tak sa moze vytvorit cysta? SOm ani nevedela...dost blbe teda :( Ja idem 24.4

sussah
28. mar 2017

@monika2101 ja som mala pozitivny ovu test na 10 DC. Cize robila by som skor.

pupu6
28. mar 2017

@bubo27 mozem sa spytat? Fakt to je take dolezite nic nepit a necikat dve hodky pred tym? Moze to, ak to takto nerobim, sposobovat ze test ne negativny? Ja chodim na malu skoro kazdu hodinu...

ejuska2586
28. mar 2017

@pupu6 Ano, lebo sa ti nestihne nahromadit hormon v moci. Musis vydrzat.

sussah
28. mar 2017

O tych dvoch hodinach som ani ja nepocula...

pupu6
28. mar 2017

@ejuska2586 dakujem za upozornenie. Skusim. Lebo ja spravim jeden testik denne a stale bielo...

rebeca42
28. mar 2017

Ahojte baby chcem sa opytat ci je tu niekto po stimulacii clostilom a pregnylom...

monika2101
28. mar 2017

@miska021 ak máš iPhone tak P.C. ak android tak menštruačný kalendár taká ružová knižka s bielym kvetom 🙂

montblanc
28. mar 2017

@rebeca42 ja som mala minuly cyklus clostil a pregnyl

alilka
28. mar 2017

@rebeca42 ahoj..sice pregnyl mne nepichali lebo vajka mi praskali same,ale clostyl som brala 3mesiace a na ten posledny treti som otehotnela..🙂 sice to nedopadlo dobre,zajtra musim ist na zakrok ale k otehu mi pomohol..🙂

miska021
28. mar 2017

@monika2101
Mam iPhone idem skúsiť, ďakujem 😘

tifinka
28. mar 2017

@rebeca42 ahoj, ja som brala tri mesiace clostil a dva som mala aj pregnyl..ale zial neuspesne...

orechova_skrupina
28. mar 2017

Ahojte dievcata...tak my po 5 mesiacoch co sa nam nedari ideme vo stvrtok k lekarovi...uvidime co povie...nech ma pokuka a tak 🙂 beriem treti mesiac inofolic a zajtra mi pride gynex...mate niekto s gynexom skusenosti? Som rada ze ak je aj nejaky problem tak aspon prideme na to ze aky 🙂 drzte sa vsetky, kocky 🙂

rebeca42
28. mar 2017

@tifinka ahoj a bola si aj na folikumetrii? Ovulacia ti prebehla? Ja som mala na 16 den 16mm pichol mi pregnyl 20.3. a mala som pozitivne ovu testy ale ta druha ciarka bola taka nie moc silna lenze bez tej stimulky som tie testy nemala pozitivne vobec...na ktory den si po pregnyle dostala mrchu?

rebeca42
28. mar 2017

@montblanc ahoj a pomohlo ti to? Ja som len tento mesiac zacala jednou tabletkou denne na 3dDC do 7DC robila som si tehu test 8den po pregnyle ale bol negativny ☹ tak neviem ci sa to este moze zmenit

rebeca42
28. mar 2017

@alilka fuu to mi je luto😔 mna uz doky posiela do centra len mam z toho obavy lebo som pocula aj negativne recenzie ze len tahaju z ludi peniaze tak neviem ci sa do toho pustat

linda1984
28. mar 2017

@orechova_skrupina ahoj 😊
My sa týmto mesiacom snažíme už 6 mesiacov, čiže pol roka. Nie krátko a ani nie extra dlho. Inofolic beriem zatiaľ druhy cyklus, zatiaľ nič. Gynex som začala brať približne na rovnako. Neviem ktorým to bolo, ale skrátil sa mi cyklus o 4 dni a nemala som také bolesti a kŕče ako zvyčajne co som sa veľmi tešila. Tak keď už nie babo, aspoň toto 😊 inak robím aj ovu testy aj meriam BT a stále nič. Priateľ bol na spermiograme a tiež všetko OK. Takže kde je chyba 😀

tifinka
28. mar 2017

@rebeca42 ano chodila som na folikulometriu..prvy cyklus som mala 18mm folikul na 15DC, druhy cyklus som mala 18mm na 16DC a to mi pichol aj pregnym..myslim ze ovu prebehla ale neviem to naisto, lebo este v ten vecer (alebo na druhy den, nepamatam si presne) zo mna vyslo tolko ovu hlienu ze som nechapala a potom som uz nemala nic a treti cyklus som pridala aj inofolic a na 15DC som mala 23mm folikul...testy som tiez nemavala pozitivne, iba po pregnyle ale to je zbytocne pretoze pregnyl obsahuje LH aj HCG..cize tam su ovu testy zbytocne..skusali sme, a ten posledny cyklus najviac ale zial nic..tento mesiac mam prestavku...no ja mam 35DC, cize moja lutealna faza je dlhsia asi 15-17 dnova..ja som mala s clostilom 35dnove cykly a bez toho aj cez 45 dni aj viac...ty mas pravidelny cyklus? 🙂

montblanc
28. mar 2017

@rebeca42 juuuj moja. To ti tak skoro neukaze ziadny test na svete. Najskor 11-12 den a vacsinou aj neskor. Takze nestresuj. Ja nemam problemy s tvorbou folikulov tak to bolo len skusobne. Mala som z neho dva folikuly. Ale zacala som vtedy brat aj inofolic a mne neurobil dobre. 9 dc mali folikuly 14 a 16 mm a 12 dc 13 a 15mm. Takze sa zmensili a dorastli nwskor ako inokedy. Doktor v brne povedal ze to mohlo zamavat s kvalitou vajicok, a ani nevyslo prve iui. Teraz cakam na vysledok druheho iui ktore mi robili v brne.

monika2101
28. mar 2017

@bubo27 dúšik len 🙂 tak predsa v piatok 🙂 testujem od zajtra rana 🙂 pre istotu 🙂

rebeca42
28. mar 2017

@tifinka moj cyklus je podobny tvojmu 😉 tiez si to chodi ako chce a teraz k tomu mi zistil ze mam nizke hodnoty AMH tak vraj este sa da ze mi zvysi davky lebo sme len tento mesiac zacali tie ovu testy som si robila hlavne zo zvedavosti ci sa vobec nieco ukaze ale ma prekvapilo ze uz na 8 den po pregnyle som mala tehu test negativny som myslela ze sa ten pregnyl drzi dlhsie v tele teraz zatial cakam ci mi to dorazi ale pri mojom stasti to urcite dostanem len neviem ktory den po pregnyle 🙄

rebeca42
28. mar 2017

@montblanc noo ja som len myslela ze vyskusam ci ten pregnyl este v tele mam 🙂 pocula som ze to centrum v brne je super tak drzim palce nech ti to tam vyjde 😉

orechova_skrupina
28. mar 2017

@linda1984 juuj ano teba som tu sledovala ze my sme sa tak nejako naraz zacali snazit 🙂 mne inofolic cyklus neupravil len som mala silnejsiu ms....inak ten spermiogram urobi muzovi kto? Aky lekar? Tiez gyne? Lebo to mi samozrejme tiez napadlo ze to moze byt aj v nom... 🙂 moj muz je taky flegmos ze si vravim ze urcite aj jeho spermie su v tomto lenive ako slak! 🙂)))

linda1984
28. mar 2017

@orechova_skrupina haha, no on bol u urológa a tam, ale musel mať odporúčanie od svojej obvodnej. Aj keď sa snažíme menej ako rok, išiel hlavne preto lebo on ma crohna a papá kopu tabletiek 😕
No a mne myslím upravil cyklus ten gynex, ale ktovie. To bolo minulý mesiac, takže som ani ovu nestihla, lebo bola skôr. Aký deň cyklu si?

tifinka
28. mar 2017

@rebeca42 aj si uz bola na vysetreni nejakom? mne robili hormonalny profil a zistili ze vsetko mam v poriadku akurat mam "to nestastie" ze nemam ovulaciu. ale to nikto nevie preco..🙄 ...tak neviem co ma caka...uz by som mala ist aj na laparku ale strasne sa bojim a tak to odkladam a stale dufam ze sa to podari prirodzene 🙂

orechova_skrupina
28. mar 2017

@linda1984 dnes 7 dc...chcela som k mojmu doktorovi buduci tyzden ale on ma vzdy plno...takze by ma vzal az po ovu...tak ma sestricka pichla na rano tento stvrtok...je to skoro (chcela som rovno folikulometriu) ale lepsie ako nic a zase mesiac cakat...verim ze ked mu poviem vsetko vsetko tak si ma zavola aj na buduci tyzden a zmeria co treba 🙂 tiez som na tom tak ze nepanikarim lebo to este nie je dlho ale uz nechceme cakat...ty si kolky dc?

tifinka
28. mar 2017

@linda1984 lindi kde si kupila gynex? 🙂