icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
ejuska2586
29. mar 2017

@mirkovci Prekrvena sice po tehotenstve je, ale sliznicu celu vybrali, takze to malinke sa nema moc kde udrzat. Stalo sa mi to iste - otehotnela som hned po potrate a malinke to "vydrzalo" len do 9 tyzdna. Potom missed abort. A to som sa po prvom tehotenstve sama vycistila. Cize hej - otehotniet je lahsie po potrate, ale donosit nie. Preto odporucam pockat. Niektore maju stastie, ze to na 2.krat zvladnu bez problemov, no ja by som to uz neriskovala a pockala by som aspon kym sa cyklus dostane do normalu. Ale rozhodnutie je na tej danej osobe, ktorej sa to tyka. Ja som len napisala svoj laicky nazor.

ejuska2586
29. mar 2017

@alilka Ako som pisala aj @mirkovci - je to kazdeho roznodnutie. Ja som len napisala svoj dobre mieneny nazor. Samozrejme, ze by som dopriala kazdej z nas, aby sme boli tehotne aj hned. Len si myslim, ze po takom zakroku by to mozno nerobilo dobrotu. Hlavne, ked ti aj vajecnik jeden zobrali. Musi sa to podla mna zhojit.

bobacik_29
29. mar 2017

@monkyrisko ahoj mne test vyšiel až 12 den po O 🙂 aj to iba duch tiež ma prsia boleli ale tvárila som sa že nie lebo aj mesiac predtým som si myslela že to už konečne vyšlo🙂 teraz som v 6 týždni.... tak treba len počkať za tri dni tam hádam niečo bude 🙂

alilka
29. mar 2017

@mirkovci ďakujem.Máš pravdu zásah to je..Ale keďže ja som mala mimomaternicové tak tým padom mne zásah do maternice nerobili..Len vybrali vajcovod..Tak nevidím dôvod čakať keďže mája maternica je nepohnuta 😊😊

monika2101
29. mar 2017

@bubo27 ahoj nestihla som na obed ešte som v práci niekedy večerom skôr 🙂

mirkovci
29. mar 2017

@ejuska2586 veď ja na teba neutocim ani nič podobné,ak si to tak zobrala,tak si si to zle vysvetlila. Napísala som čo bolo povedané mne. Všeobecne viem že sa názory lekarov v tejto veci taktiež líšia. A čo sa aliky týka,ja jej rady nedavam,nepotrebuje to,je dospela žena. Telo si aj tak povie samo kedy to bude.

ejuska2586
29. mar 2017

@mirkovci Vôbec som to tak nezobrala, nie som ten typ povahy 🙂

mirkovci
29. mar 2017

@alilka nie som lekár,neviem teda do akej miery tento zasah ovplyvní telo a tehotenstvo . Ty vieš čo ti bolo povedane,doporučene,tak už len veľa zdravia a síl. Veľmi ta obdivujem a myslím si že si neskutočne silná žena,keď si tým všetkým musela prejsť a to myslím aj tvojich predchádzajúcich anjelikov. Moc ti držím palce,ani nevieš ako na teba myslím. Mnohé ženy tu sledujú tvoj pribeh,povzbudzuju,modlia sa za vás....Mnohé aj zle ti radia ale ako som povedala si dospelá žena,zodpovedná sama za seba a nakoniec vždy je všetko tak ako má byť. Naozaj ti zo srdca prajem dieťatko a si pre mnohé z nás vzorom vo vytrvalosti 😁. Držte sa aj s partnerom 😘

mirkovci
29. mar 2017

@ejuska2586 to som rada lebo podaktore sa doma nudia a majú potrebu sa.tu na mk hádať 😁

alilka
29. mar 2017

@mirkovci ďakujem..Potešili ma tvoje slová..Vieš túžba po bábätku je naozaj veľká ale pokiaľ mi gynda povie čakať tak budem..Zajtra sa jej to este raz spýtam..😊 vieš ono čo koho kde čaká .... Poznáme to že?😁 Stalo sa už..Ale verím že najbližšie to už bude ukážkové tehu..😁 som si istá 😁

mirkovci
29. mar 2017

@alilka toľko žien na teba myslí že to už inak ani nemôže dopadnúť ako dobre 👶 pfun pfuj pfuj

butterfly333
29. mar 2017

@alilka moja prajem skore uzdravenie.

sticker
montblanc
29. mar 2017

@monkyrisko ja som 10.den po IUI. V pondelok robim test 🙂

montblanc
29. mar 2017

@alilka skore uzdravenie moja ☺ a preco sa tak branis umelemu oplodneniu? V dnesnej dobe je to uz viacmenej normalka ked sa nedari. Nestoji ani tolko penazi. A uspesnost velka. Ja by som nezvladla ani polku z toho co ty. Ci si veriaca a preto?

alilka
29. mar 2017

@montblanc veriaca som to áno..Ale nie kvôli tomu..Proste mám naďalej veľké šance na normalne otehotnenie..Takže zatiaľ pôjdeme touto cestou 😁

montblanc
29. mar 2017

@alilka achh moja. Keby som ta vedela prehovorit. Vcera som o tebe hovorila muzovi, co si si uz vsetko prezila a bol hotovy. Ja by som toto nezvladla. Ja uz mam 2 a pol rocne dieta a druhe sa nam nedari 7 mesiacov a uz som bola na druhom iui a ked toto nevyjde tak idem do brna na soft ivf. Ja nedokazem tolko cakat. Obdivujem ta ☺ ale aspon nad tym premyslaj. Kolko mas vlastne rokov?

alilka
29. mar 2017

@montblanc ale zvládla..musela by si..😁 ja nad tým neuvažujem preto lebo ja som vždy rýchlo otehu..Predtým 4x za jeden rok. A teraz na tretí mesiac aj to bol prvý kde sme sa trafili rovno do ovulky..Ak by nedaj bože sa nedarilo určite to budem riešiť ale zatiaľ tomu sám voľnú cestu..😊 no rocky už zato mám..31 😁

montblanc
29. mar 2017

@alilka tak ten vek je este v pohode. Ja mam 36 uz. A neskusala si patrat po pricine preco vzdy potratis? Je vela liekov co by ti isto pomohli. Utrogestan a podobne. Mozno by to pomohlo udrzat a dotiahnut do konca. Tie lieky ta nezabiju😉 Beries aspon femibion alebo nieco?☺

alilka
29. mar 2017

@montblanc ja viem príčinu prečo som predtým potracala..Hematologicke hľadisko.. Trombofilny stav..Teraz som bola nasadená na liečbu celé tie 3mesiace čo sme sa snažili som si každý deň pichala injekcie do brucha..A hľa plodik sa držal..😊 len sa zle zahniezdil..Toto nedokáže uvplivnit nikto..Žiaľ..

tonjadabik2
29. mar 2017

@alilka ajoj tak ako si dopadla??? je streda a neviem vysledok..

montblanc
29. mar 2017

@alilka tak ty mas inu smolu. Ten hore ta nema moc rad ☺

alilka
29. mar 2017

@tonjadabik2 písala som na stránku. Vzali mi vajíčkovod už bol prasknutý bolo to mimomaternicove..
@montblanc aaaleee má 😃 len taký kríž mi dáva aký dokážem zvládnuť..😊

montblanc
29. mar 2017

@alilka no mozno som aj ja prave prisla o baby. Dvihala som maleho tak popodpazuchu a citila som ze som si zatazila brucho. A asi 10 minut nato ma rozbolelo podbrusko. Mam tam taky divny tlak a obcas ma tam slabo pichne. Ak sa aj zadarilo, tak som si to asi posrala. Ja som taka krava ☹

alilka
29. mar 2017

@montblanc ale tak zasa čo ani dieťa na ruky nevezmes?To sa tak nedá 😁😁

tamarka9
29. mar 2017

@montblanc ale neboj,ak si aj tehu,taketo veci sa budu stavať casto,ja tiež dvíham malu a to vo vacsine s vreskotom a metanim sa,beham po ihriskách,vláčik nakupy,tlačím kocik po kopcoch a tiež vecer potom cítim podbrusko,ze uz to bolo cez....no nepomôžeš si. Ja som teraz chorá ako pes,kašlem kycham fukam sople,to vsetko strasne zatazuje brucho a co narobim ☹ dobre to bude neboj ☺

montblanc
29. mar 2017

Tak on ma uz aspon 15 kg. Este som si dnes hovorila ze po dlhej dobe ma dole nic neboli nepicha, ze mozno to druhe iui fakt vyslo. A mozno som si to cele posrala ☹ mozno sa smejes ale na zaciatku kym neni dobre uchytene tak mu moze uskodit kazda malickost.

montblanc
29. mar 2017

@tamarka9 aj ja som chora ako pes. Ale ty uz mas dobre uhniezdene, no vsak aj tak sa to nedozviem. Som sa poucila. Tak mi treba, mam byt opatrnejsia. Ja som velky pesimista ☺

alilka
29. mar 2017

@montblanc koľko si už po IUI,?

simka2433
29. mar 2017

@alilka prave som si precitala pricinu tvojich potratov a zlakla som sa lebo ja mam tiez trombofilny stav a kazdy rok chodim na kontrolu na hemat. Joj no bojim sa:(

kima1404
29. mar 2017

Baby,mali ste take uuuuuplne ze prve tehu priznaky,ze vas palila zaha???kks,dnes ako by som pojedla cili papricky a tie sa mi zasekli nad prsiami😅😂