icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tifinka
29. mar 2017

@alilka ved ja som sa len spytala...chapem..ved vies ako to mam ja..tiez nechcem ist do car, stale dufam ze sa to podari prirodzene..🙂 .. ale ked si to vezmem tak 4 roky sme sa nechranili a ani raz sa nezadarilo a ani s liekmi nic...tak preto ja uz stracam "energiu a nadej" ...🙄 ..strasne moc ti to prajem nech si cim skor v poriadku a nech si najdes krasne // na testiku ;)

sussah
29. mar 2017

@montblanc chcem sa opýtať na názor,že prečo chceš skúsiť soft IVF namiesto normálneho.Ja totižto stále uvažujem..Kvôli menšej hormonálnej zatazi na organizmus..Predpokladám..A nebojis sa že by poprípade nevyšli žiadne embrya? Toto sa mi premiela hlavou posledné dni..

linda1984
29. mar 2017

@monkyrisko ja som asi 6 DPO a teda zatiaľ neplánujem testovať, až keby meškala MS 😊

simka2433
29. mar 2017

@sonazitnanova moc ti drzim palce aby si mala bezproblemove tehu a babatko sa narodilo zdrave!!!🙂

montblanc
29. mar 2017

@sussah ahoj. No my mame vsetko v poriadku, tak hadam budem stacit aj ten soft. Uvidim co mi navrhne lekar v brne. Samozrejme je tam mensia stimulacia a nehrozi ohssyndrom a co som citala tak pri klasickom ivf sa vytvori vela vajicok ale horsej kvality a pri softe maju lepsiu kvalitu. A samozrejme je ten soft lacnejsi ako klasicke ivf. Takze vsetko dokopy, ale uvidime ci aj doktor bude toho nazoru ako ja ☺

tifinka
29. mar 2017

@montblanc o tom soft pocujem prvykrat..aky je rozdiel medzi nim a klasickym? 😊

sussah
29. mar 2017

@montblanc aha tak to som nepočula že môže byť lepšia kvalita vajíčok....Áno zdá sa mi to lacnejšia záležitosť aj keď to ide mimo poisťovne. Avšak pri menej embryí to môže po prepočítaní vyjsť viac. My máme zase horší spermiogram - astheno-terapozoospermia. Tiež som zvedavá na názor lekára 😉

monkyrisko
30. mar 2017

@montblanc. No super. Ja v nedelu, lebo chcem to robit spolu s detmi. Oni sa na to velmi tesia 😃 Tak dufam ze das vediet 😃

monkyrisko
30. mar 2017

@linda1984. Ahoj. No tak to si dobra, ked tak dlho vydrzis cakat. Ja som skor z tych nedockavych. V nedelu idem zasa na to. 😃 Daj potom vediet, co si zistila 😃

sonazitnanova
30. mar 2017

@simka2433 dakujeeem 😉

alilka
30. mar 2017

baby tak uz som doma..spokojna,ze konecne doma..🙂 som cela bolava a mlandrava..:D ale to coskoro prejde a my mozme zacat na novo..🙂 verim ze tentokrat to uz bude len dobre..🙂 idem oddychovat..)

tuusfatum
30. mar 2017

Na stimulaciu kvalitnych vajicok odporucam caj Kakost smradlavy. Pit od ovulky 1 -2 salky denne. Nesladeny , vychladeny a preferovat sypany. Najdete hobhd v lekarni alebo v bylinkovej predajni.

pupu6
30. mar 2017

@tuusfatum prosim Ta, a na to, aby prebehla ovu (vajko mam, len mi nechce prasknut☹️) nejaky cajik nie je?

art1991
30. mar 2017

Ahojte žienky, ktoré ste v napätí tak ako ja, som 23 DC, 6 DPO. K tomu som ešte chorá a celý týždeň trčím doma, ide ma tu poraziť. Neviem, či to tentokrát vyšlo, no som v hroznom napätí. 😒 Neviem ako sa toho zbaviť, ako na to nemyslieť 😠

danko85
30. mar 2017

Ahojte babulky 🙂 treti den mi meska mrcha, zatial test negativny, robila som predvcerom. Necitim sa vobec ako pred ms ani jej ziadne priznaky nemam okrem naduteho bruska uz asi dva tyzdne. Pred ms ma prsia bolia cele a teraz mam len strasne ci bradavky na dotyk a nepametam ako to bolo pri prvom tehu 😀 myslite, ze sa zadarilo? 🙂 😍

monkyrisko
30. mar 2017

@art1991 No to mas tazke, ked si doma. Nemysliet na to neustale... Ja som pri druhom tehotenstve ihned po oplodneni ochorela. Zapal mocovych ciest. Pripomina mi to tvoj pripad 😃

monkyrisko
30. mar 2017

@danko85 Dnes bol test negativny? Hm, to nevyzera dobre, uz by tam volaco malicko malo byt. Ale stratene to teda urcite nie je.

tamarka9
30. mar 2017

@danko85 a vies kedy si mala ovulku?ktory den cyklu?

eva1984
30. mar 2017

@danko85 ahoj, moja skúsenosť spred pol roka... 5 dní mi meškali, test negat., príznaky tehotenské uplne brutálne, ja natešená riadne, a oni došli nakoniec... No ale ja by som prisahala že som tehu, lebo napínalo ma stále, prsia aj bradavky boleli, náladovosť,kríže a všetko čo sa dá 🙂 .... za celý život mi krámy mešklai len raz ked som ostala tehu so synom 🙂 a toto som bola presvedčná že to vyšlo. Držím palce nech to nie je tvoj prípad 👍🙂😉

art1991
30. mar 2017

@monkyrisko ja som už týždeň doma, mám zápal hrtana a priedušiek. Niečo hrozné a do práce idem až v pondelok takže ma ide poraziť doma. No zatiaľ neviem, či to vyšlo, necítim žiadnu zmenu, nič výnimočne. To čakanie ma ubíja 😒

danko85
30. mar 2017

@monkyrisko dnes som nerobila, robila som predvcerom a bol negat., s dalsim cakam do pondelka ak sa nedostavi mrcha

@tamarka9 13 alebo 14 den cyklu, neviem presne

@eva1984 ahoj, ja praveze nemam ani tehu priznaky, len mam cca 2-3 yzdne brutalnu chut na ryby ze by som ich jedla od rana do vecera 😀 mne tiez ms meskala len 2x, raz kvoli cyste a raz ked som otehu 🙂

eva1984
30. mar 2017

@danko85 no chute som mala aj ja... a striedal sa mi vlčí hlad s napínaním na vracanie... bolo to celé zvláštne. Tfuj Tfuj ... nech ti to vyjde 🙂

sussah
30. mar 2017

@tuusfatum Pakost 😉 ..tiez si ho zvyknem kupovat

domidee
30. mar 2017

@danko85 ahoj ja som mala zase také že test vcera pozitívny a bum dnes mrcha jedna hnusná ..... Držím palce aby si ju nedostala 😊

miska021
30. mar 2017

Ja som dnes 29 DC
Predpokladaná OVU bola 18.3.2017 čiže 19DC, mrcha ešte neprišla ale brucho ma boli od OVU lebo vtedy som bola na preventívke 😢 ach ja j......snažíme sa od septembra cca

sticker
butterfly333
30. mar 2017

@miska021 to si zatial 10dpo? Skoro na ms.

miska021
30. mar 2017

@butterfly333
No DR mi povedala že mám OVU 😔 ja mávam ms 31-32 DC taže ked príde tak cca cez víkend no, celá som z toho nejako mimo 😖

19mirka90
30. mar 2017

@alilka skoré uzdravenie, určite to príde čoskoro :-*

montblanc
30. mar 2017

@tifinka no v brne robia tri varianty ivf. Ivf klasicke, ivf soft, ivf nativ. Vsetko presne je popisane a vysvetlene na ich stranke reprofit.cz tak pozri a budes hned zorientovana. Ale v skratke. Klasicke ivf je velka stimulacia hormonmi kde sa vytvori velke mnozstvo folikulov, nasledne sa v narkoze odoberu,oplodnia, najlepsie sa vlozia a ostatne zivotaschopne zamrazis ak by prve nevyslo alebo ba dalsie baby. Ivf soft je stimulacia nizsimi davkami hormonov kde sa vytvori par vajicok, najlepsie vlozia a ak este nejake dobre ostane mozes zamrazit. A ivf nativ je bez hormonalnej stimulacie. V case ovulky odoberu tvoje jedno vajko co sa ti prirodzene vytvorilo, oplodnia muzovou spermiou a vlozia o 1- 3 dni dnu. Podla uvazenia doktorov ale vacsinou vzdy dostavas nieco na udrzanie. Napr.utrogesran. dufam ze som pomohla 😉

butterfly333
30. mar 2017

@miska021 no tak sa ti aj ms posunie. Aj ja mávam cyklus ako ty a ovu som mavala 15-16dc no ale stalo sa ze ovu bola aj na 19dc aj 20dc. Čiže aj ms sa mi posunula. Lf mavam vždy 14. Ty maš kolko?? No v poslednej dobe mám ovu na 14dc a ms tym padom skor.