Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

baby ktore ste mali mimomaternicove a vybrali vam vajickovod,ako potom prebieha ms??normalne nabehne kazdy mesiac,alebo len obmesiac,alebo ako?,
Baby pomoooc, neviem co to je. Dnes som 5 den ms. Dnes poobede som mala kratku bolest vajecnika. Na wc papieri som teraz objavila krasny priesvitny hlien. Bt meriam od zaciatku ms a taky skok sa mi tam neukazal: 1 den ms 36,5, potom dalsie 2 36,4 a posledne dva 36,5. Co to moze byt ? je to normalne ?
@bevab ved to maš normálnu predovulačnu bt. Rozdiel len 0,1 to je v pohode.
Ahojte dievčatá, chcem sa s vami podeliť o svoju skúsenosť, včera som bola 6 DPO na usg, ale ovu mi povedal že pravdepodobne neprebehla, že je to už v tjto fáze ťažšie, ale ani žlté teliesko tam nevidno, a tak mi to pekne vyznačilo v grafe( robila som prvý krát) ale že mám potom spraviť test že čo ak sa podarilo. No fakt sa mi testovať nechce :( Dnes 7DPO podľa grafu, och joj 😢
@adria88 ďakujem, ja som bola tak presvedčená že už som sa rozbehla s cyklom, ale nechápem že vlastne ako keby nič neprebehlo, teraz už fakt neviem ako inak mám odsledovať ovuláciu a aj príznaky boli ani som vlastne netušila že to bolo ono,takže som tým nemanipulovala až dodatočne mi graf ovu vyznačil, ja som dokonca myslela že to bude ms, ale už aj jej by som sa potešila. Stále mi nič nedali len ja beriem kyselinu listovú.
@bevab nemusí to byt ovu hlien ja som taky mala na 3dc tiež ma to prekvapilo no ovu to nebola. No keby robiš ovu testy.
@pucca144 ale keď si merala aj bt a mala príznaky, tak si myslím, že prebehla ovu, aj lekári sa občas môžu mýliť... veď uvidíš, mrchu čakáš asi o týždeň, nie? tak skús vydržať ešte a nestrácaj nádej... ty máš nejaké problémy, respektíve si mala s cyklom? ani neviem, možno aj viem, len nás tu je veľa, tak si nepamätám... 😨
@adria88 jasné že sa to všetko nedá pamätať 🙂, nemám ms 91 dní a pred tým cyklus som raz mala vďaka tabletkám a aj to bez ovulácie. Podstúpila som zákrok 21.2. a potom som mala dostať ale ani potom som nedostala. Mám PCO vaječník. Keby mi aspoň po každé nedavali nadej že do mesiaca to už bude. Ja si tiež myslím že je zbytočne robiť test tak skoro ale už som mu to nehovorila. Ťažko aj odsledujem či mi mešká ms lebo ani neviem kedy má prísť, tak ta bt teplota bola jediná možnosť ako to aspoň ako tak odsledovat.
Ahojte zienky. Tak ja som dnes bola znova na sono. Som 18ty dc. Na sone dr videla zdeformovane vajko a okolo tekutinu. Tak podla nej ovu prevehla. Teda medzi 15dc, kedy na sone bolo vajko 20mm a 18dc teda dnes. Zaujimave ale je, ze ovu test mi ani jedinky raz nevisiel pozitivny, a to som sa tieto dni snazila merat kazdych cca 5-6 hodin. Ja som vlastne nikdy nemala pozitivny ovu test. Cim to moze byt? Mate niektoraa aj takuto skusenost? Tym, ze mam cyklus v zasade pravidelny, mi Lf vychadza na max 10 dni. Na dalsi cyklus mi predpisala clostil, tak som zvedava...
@pupu6 preto je dobre merat BT tam by si videla ze ti ovu prebehla..pri ovu testoch to nemusi zachytit,mozes mat nizsiu hladinu LH hormonu..a LF 10 dni je dost malo..aj keby sa zadarilo plodik by nemal cas zahniezdit sa..preco ti na to nieco nedala aby ti predlzila LF??a clostyl ti preco dava ked ovu mas??
@pupu6 Ahoj, ja mám skúsenosť s tým ovu testom, skúšala som skúšala a stále negatívny, no a dr. mi ovu potvrdila a aj príznaky som mala ako hlien, pichanie v podbrušku a tak... takže ja som sa na to vykašlala po tejto skúsenosti a už meriam len bt a tá mi na 100% potvrdí vždy ovu😉
@alilka to je vzdy tak, ked som u dr, mam milion otazok a v strese si spomeniem maximalne na jednu. BT si nemeriam, teda skusala som ale pravidelne sa mi to skratka neda... no a preco mi predpisala clostil netusim tiez. Mozno mi da aj nieco na udrzanie plodu. Jaj toto je des s tymito lekarmi. Este ze ste tu vy, zienky moje drahe😘. Myslis, ze mi ten clostil moze uskodit? Mam doma aj dupaston (ci ako sa to vola, mala som to na oddialenke cyklu ale nepouzila), myslis, ze si to mozem dat aj sama? A ako sa citis Ty? Joj stale na Teba myslim, vies ze mi dodavas silu bojovat?!💪💪💪
ahojte dievčence, ale je tu rušno, ja som dnes 4 dpo, prsia bolia, ide na mňa jarná únava, bolí ma hlava a stále také pobolievanie a pichanie v podbrušku..... krásne si to viem všetko navodiť.....ale bola by som rada, keby moje pozorovateľské schopnosti raz vyhrali nad mrškou 🙂
@krajcovicka aj mne mešká už týždeň aj 4 dní mám bruško veľmi nafúknuté ako keby som bola v 4 mesiaci :P stále som unavená a hlavne neskutočné naladova rozplačem sa z ničoho nič, prsia má ani nebolia čo vždy keď som mala dostať MS má neskutočne boleli a hlavne keď som len trocha hladná strašne ma začne bolieť pod bruško a už keď niečo zjem tak už nič všetko ok 🙂 snáď nám to už vyšlo po toľkom snažení 🙂 to už priateľ mi sám vravel či nie som tehotná lebo bruško je na mne vidieť 🙂
@pupu6 ani ja som nemerala BT pravidelne,tiez sa mi to kvoly praci nedalo..ale graf mi vzdy vysiel pekne..🙂 takze zacni merat po mesiaci hned budes vidiet ako ti robi dvojfazu graf..🙂 tak aj duphaston je na udrzanie,myslim ze mozes kedze ovu si uz mala..ak by si ju este nemala,nemala by si ho brat,lebo by ovu neprebehla ale teraz asi mozes..ten by ti mozno aj predlzil tu LF..no ono s clostylom to je tak..on pomaha vytvarat vajka..ja som ho brala 3mesiace ten treti som ostala tehu,ale sama vies ako mi to dopadlo..v pribalovom letaku je aj napisane zvysene riziko mimomaternicoveho tehu..ci som to mala z toho,alebo ozaj len nahoda sa uz nikdy nedozviem..takze pokial mas ovu,na clostyl by som sa netrhala..🙂 ale samozrejme je to na tebe..aj mne by mohol kade kto dohovarat,aj tak by som si robila po svojom..:D ja som mala problem s ovulaciou..Davam ti silu bojovat?..:!) to ma tesi..neviem cim to robim,ale zaklad je ze ta sila tam je..🙂 ja sa citim celkom ok..som este bolava,brucho ako jedna velka modrina,ale tesim sa ze som uz doma,mam to uz za sebou a mam krasnu vidinu noveho tehu..za mesiac dva..dlhise nie!! :D :D hehee..🙂 ale nie uvidime ako to bude..ale stale verim..🙂
baby som sklamana ovu nebolo vajko ma 25mm -zevraj sa uz nehodi...za tyzden idem na konzultáciu do žiliny co bude treba vsetko robit aby som mohla otehotniet

@butterfly333
Čo je LF ? 🙂