icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
butterfly333
30. mar 2017

Baby mám otázku,robievam ovu testy aj bt meriam no a vždy mi pekne graf vyznačí ovu aj teploty po ovu su od 36,9 po 37,2 no ms vždy pride,Moja otazka mala by som taketo teploty ak by vajko neprasklo??

pupu6
30. mar 2017

@alilka dakujem za vysvetlenie slniecko! A my to zvladneme, ja to viem😊

husky48
30. mar 2017

@butterfly333 co ja viem, tak k zvyseniu teplot po ovu dochadza prave preto, ze praska folikul a uvolnuje sa vajicko a uvolnuje sa hormon progesteron. Prave progesteron sposobuje zvysujuce teploty. Podla mna ti ovu tympadom prebieha. keby neprasklo, ms ti nepride a museli by ti pichat vyvolavacku na spustenie.

husky48
30. mar 2017

cysty nemavas? a ms mavas pravidelne?

butterfly333
30. mar 2017

@husky48 nemám cysty a ms mám pravidelnu nemeška vžy pride na čas.Nikdy za tu dobu čo meriam bt sa mi nestalo že by bt po ovu nestupla vždy mám pekný graf.Len sa pýtam ako to je.Beriem tento cyklus clostil a zajtra idem na folik.

alilka
30. mar 2017

@butterfly333 drzim zajtra palce..🙂 potom daj vediet ako ti to dopadlo..🙂 preco ti vlastne doki dal clostyl??

butterfly333
30. mar 2017

@husky48 moj graf a taketo mavam každy mesiac.

krajcovicka
30. mar 2017

@tinik20 jej tak to by Ti mohlo byt pozitivne, no ja som este len v cakacke... 4 dni po ovulke...drzim Ti palce....

sticker
butterfly333
30. mar 2017

@alilka to mi dal davnejšie brala som toale len 1tabl.denne no teraz som zvyšila davku 2x1 kedže nezabrala ta jedna.Tak uvidím čo mi povie.

tinik20
30. mar 2017

@krajcovicka v sobotu si chcem spraviť test strašne som nedockava dúfam že to tento krát už vide 🙂 ďakujem krásne aj tebe držím silno prsteky 🙂

sticker
alilka
30. mar 2017

@butterfly333 ale ved ty mas ovu aj bez clostylu..preto nechapem preco ti to vobec dal..🙂

butterfly333
30. mar 2017

@alilka asi ani on nevie čo so mnou ak sa to teraz nepodarí už neberiem nič,tento cyklus nemeriam ani ovu testy nerobím.

butterfly333
30. mar 2017

@tinik20 a prečo nespravíš test ked týžden mešká??

husky48
30. mar 2017

@butterfly333 graf je pekny.teploty sa drzia pekne hore po ovu. mozem sa spytat, kolko sa uz takto snazite, ze to nevychadza?

butterfly333
30. mar 2017

@husky48 už 3roky.

husky48
30. mar 2017

@butterfly333 a doktor ti nato co vravi? vacsinou sa robia vysetrenia, aby sa zistil,kde je problem. u teba nemusi byt. mam znamu,ktorej nakoniec zistili, ze vytvara protilatky proti priatelovym spermiam a preto sa im nedarilo. pritom boli zdravi. nerozmyslala si nad car?

tinik20
30. mar 2017

@butterfly333 nechcela som sa ponáhľať aby som sa nesklamala ale v sobotu to skúsim 🙂

alilka
30. mar 2017

na protilaatky nech ti da prednison a uz..pytaj sa na to zajtra..🙂

art1991
30. mar 2017

@krajcovicka
@tinik20
Baby ahojte, zapojím sa s vami do diskusie. Vidím, ze ste obe v situácii ako ja.
Ako zvládate to čakanie? 🙂

butterfly333
30. mar 2017

@husky48 my s mm už dceru máme tam nieje problém,No chceme ešte tento rok skusit a ak sa nepodarí už kašleme na to.

orechova_skrupina
30. mar 2017

Tak dnes u dokiho...urobil sono, vraj hruby odhad ze som ok...zajtra ide muz na spermiogram, vraj najskor treba vylucit ze je problem u neho az potom zacne hlbsie skumat u mna...moj mily je trosku na nervy z toho spermiogramu 🙂 viete ako to tam prebieha a kedy cca bude vysledok? Tesim sa ze sa to hybe dopredu..dnes zacinam s gynexom...tolko moj update 🙂

butterfly333
30. mar 2017

@alilka to si pisala mne??mám si pýtat prednison??a to sa ako berie kedy od ktoreho dc??

calmmeadow
30. mar 2017

@dudenka Ahoj,ja som mala luteálnu takú dlhú ako ty.Začala som brať pyridoxín+inofolic a posledné dva cykly som mala luteálnu 12 dní 🙂 Pred tým som mala takmer rok vždy 9 dňovú.Uvidím ako to bude tento cyklus,ale dúfam,že už sa mi neskráti.Inak pyridoxín beriem 3x denne a inofolic 2x denne.

krajcovicka
30. mar 2017

@art1991 juuuj ťažko... snažím sa po príchode z roboty niečo robiť... tvoriť atď...

tinik20
30. mar 2017

@art1991 ahoj no dosť napäto ale snažím sa byť v klude aj keď stále na to myslím pri pohľade na bruško a bojím sa sklamania :/ no uvidím v sobotu a ty ako mešká ti to ? 🙂

alilka
30. mar 2017

@butterfly333 ano tebe..:D 1x denne..myslim ze to nieje urcene od akeho dna..ale najlepsie od zaciatku,alebo kym zacnes "prijmat"spermosov..:D to je na protilatky,aby tvoje telo nezabijalo spermie,vajicka,alebo embrio..

butterfly333
30. mar 2017

@alilka a može by že by som mala tu alergiu na spermie aj ked máme s mm dceru??Mohlo sato po rokoch zmenit??Nemám žiadne priznaky že by ma to tam dole palilo či svrbelo.

alilka
30. mar 2017

@butterfly333 moze to byt..kludne..to by si necitila..vela zien takto nemoze otehu..alebo aj otehotneju a neudrzi sa lebo telo ho hned vyluci..ja som teraz tiez brala ten prednison..ze pre istotu mi to dala moja gynda..

alilka
30. mar 2017

baby skusali ste niektora uz veroval test na muzsku plodnost??ja som len tak na nete kukla na to a tam sutaz ta reku skusim..a hned mi prislo ze som ho vyhrala..:D :D