Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@kotatko1232 no neviem ta bt je stale dole uvidis dalsie dni či pojde hore.
@alilka je krasne.aj ja som podobne dostala len mi prislo vtipno ked som sa nanho pozrela 😂😂😂😂
@monkyrisko áno je to tam ,ja som tiež prvý mala takýto o 3 dní už bola silnejšia 😚❤
Ahojte dievčatá som cca 8DPO a mám pichanie v bruchu aj krížoch a stehnách s prestávkami, ale je to dosť mepríjemné, na ms skoro a ešte sa tak neprejavila, bt teplota neklesla, tak azda to nebude zapal :(
@art1991 ja som piaty, ale od konca ovulky ma stále bolí podbruško a pichá ma napravo.... uvidíme či z tých pocitov niečo bude, ale za tan rok som už mala toľko rôznych pocitov...ale takéto pichanie nie....aspoň je vždy niečo nové, ináč ma občas zapáli záha, prehnalo ma, a tuším som nejaká hladná, prsia bolia od ovulácie, ale to vždy... a Ty ako?
@pucca144 aj manzelovi sa pacia..ten sa smeje, ze by mohlo babo este chvilu pockat..🙂 🙂
@amelie2017 daj zajtra vedieť, ako si na tom, no ja si myslím, že po takomto snažení ms tentokrát nepríde 🙂
@adria88 strasne v to dufam..aj ked paradox je, ze skoro stale to tak mame a nic..a ked sme sa len 3x za mesiac tak som otehotnela..ale dostala som silnu chripku s vysokymi teplotami a odislo..
@amelie2017 to ma mrzí, že to minulé tehu zle dopadlo... no treba veriť a myslieť pozitívne, aj keď vie, že to niekedy nie je jednoduché, ale silno silno držím palce, nech sa teraz zadarilo... meriaš aj bt?
@adria88 tak ja som zatial pozitivna..a nie, nemeriam..ale uz sok kupila teplomer, ze od tohto cyklu zacnem, teda ak bude treba..ideme za chvilu na dovolenku, tak sme tomu este nechavali volnejsi priebeh..ale uz bude treba zacat riesit
@amelie2017. Ty si v januari mala dusikov a potom si dostala menzes? To bolo vtedy ked si mala tu chripku? To mi je luto. Nemate tam dm-ku ani lekaren?
@monkyrisko ahoj, nie, chripku som mala v decembri..najprv silna chripka, o 3 dni menzes, lenze mi stale bolo zle, po menzese som si spravila testy, vsetky pozitivne..uz nie len dusikovia. zacala som znovu krvacat, tak na pohotovosti mi povedali, ze biochemicke- skory potrat. Som este 10 dni krvacala, cistila sa, ale doktorka povedala, ze po krvacani mame skusat, ze u bude ovulka- no a z tej som potom mala v januari dusikov, ale zase dosiel menzes.
@adria88 no v auguste som vysadila HAK, takze este nie tak dlho..ale mne sa to uz zda vecnost
@amelie2017
Ja som v septembri vysadila HAK, hneď na to zápal mechura 😢 v novembri chorý muž, v decembri ja 😔 a odvtedy nič 😒 je to večnosť

@miska021 veru je, obdivujem zeny, ktore sa snazia roky. Ale my vsetky to skor ci neskor dame a budeme mamy
@krajcovicka ja som 24 DC, bolí ma podbruško, ľavý prsnik mám veľmi citlivý, som podráždena... všetko nasvedčuje tomu, že príde Ms, budúci týždeň očakávam.
Ani neviem, či budem robiť test... skôr nie ☹
@montblanc tak to ma za sebou, smial sa ze to ako vo filmoch 🙂 len cudne ze vysledky o dva tyzdne! Co mi pride brutal dlho ale co narobime 🙂 dovtedy si to aspon poriadne uzijeme a mozno vysledok ani nebudeme potrebovat 🙂

@tinik20 budem silno na teba myslieť, aby tam boli dve čiaročky. Potom kľudne napíš. No pol roka to je aj dosť, my sa snažíme len tretí mesiac 😒
Ale myslím si, že mrcha príde, mám také zvláštne pocity....