icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
miska021
1. apr 2017

@montblanc
Ja som si robila ráno tehu test ☹ a čisto biely 😖 Ach.... takze to bude zápal zrejme, ale antibiotiká nechceeem 🤒 pijem urologicky cajik

amelie2017
1. apr 2017

@orechova_skrupina @alilka no ja to mam skor naopak- nieco ako pisala alilka..hned po ms mam strasnu chut..asi tak 10 dni a potom ako by utal..od kedy som vysadila HAK tak ma po ovu strasne picha stale podbrusko a som nafuknuta az do ms. Ale celkovo dlhsie ako 3 dni pauzy nemavame, jedine kvoli chorobe ci brutalnej unave z prace..ale zase aj inak sa daju veci riesit a vtedy srdiecka neznacim..🙂

alison11
1. apr 2017

@montblanc Tak to je super 🙂 Keď som 3x potratila som sa vždy upriamila na prvého synčeka a užívala si sním ihriská a každý deň som za neho bola vďačná že mám aspoň jeho a bola som šťastná a v harmónii a potom prišiel náš druhý synček k nám 🙂 Držím palce aby aj u teba prevládala radosť zo synčeka a harmónia sama so sebou a určite aj kvám zavíta druhé bábo 🙂

misdan
1. apr 2017

Ahojte, viete poradit, cim prirodnym alebo volne dostupnym v lekarni predlzit lutealnu fazu? Resp.mam alchemilkovy caj doma, upravi mi to cyklus, v zmysle skratenia a posunutia ovu? Ako sa pije?

Totizto moj druhy cyklus po 2,5roku (tehotenstvo a kojenie) je 33DC, ovulacia bola az 26DC a tym padom lutealna faza zalostne kratka len 7dni 😢 Takisto, mam bolesti krizov a trocha aj podbruska v obdobi ovulacie a pred menzesom, to som absolutne nemavala pred porodom- ci uz len zmierit sa s tym? 😂
A takisto mam teraz teda dost silnu mrchu, ani po porode som tak nekrvacala..
Tipujem, ze este nemam hormony celkom ok, mozno vysoky prolaktin..aj hlien a BT boli malo vypovedne..nechcem este utekat k dr, skusila by som to zatial "domacou liecbou".😉

Mate niektora skusenost? Moc dakujem❤

ikonica
1. apr 2017

mozes ju pit od zaciatku ms po ovulku ak sa snazite o babo.. ak sa nesnazite, mozes ku pit cely cas... aspon 2x denne...
@misdan

misdan
1. apr 2017

@ikonica dakujem, budem teda po ovu, chceli by sme druhe ano..moc ❤

montblanc
1. apr 2017

@miska021 to mi je luto. Ja robiim az v pondelok test radsej. To budem 14 dni po iui. A ty si kolky den?

dobejanka
1. apr 2017

Ahojte baby snažím sa o.babo ale zatiaľ nič uz mi aj muž hovorí že som neplodna až mi je to take trápne☹

amelie2017
1. apr 2017

@dobejanka sori ale somar..co ak je chyba na jeho strane?

dobejanka
1. apr 2017

@amelie2017 nvm uz jedno dieťa máme 10 ročné a za ten čas nie a nie otehotnieť bola som.aj na vyšetrení všetko v poriadku ja neviem niekedy som.už bezradná neverím.ničomu

amelie2017
1. apr 2017

No hej..ale aj jemu sa mohli za 10 rokov zhorsit spermie..strava, alkohol narocna praca a pod. Ak mas ty porobene vysetrenia, tak je na rade on

dobejanka
1. apr 2017

@amelie2017 na.aké vyšetrenia.by.mal ísť.on

amelie2017
1. apr 2017

@dobejanka na spermiogram..

bianka222
1. apr 2017

Ahojte baby chcela by som sa vas spitat ci niektora uz mala takto...29marca som dostala menstruaciu 2 dni som ju mala normalnu a 2 dni mam uz len spinenie...mozem byt tehotna?

orechova_skrupina
1. apr 2017

@alilka noo my sme to nikdy nemali tak (ani na zaciatku vztahu) ze kazdy den..🙂 to moj muz neda, on je v tomto trochu iny ako ostatni muzi..🙂 a veru zatial ani pocas ovulacie nejdeme ze kazdy den ale skor tak kazdy druhy...je to cele take zvlastne, nechcem aby sme to po case mali naozaj len ako nutnost kvoli dietatu..🙂 ale tak nejak uz len bude..🙂 stale o sebe hovorim ze nie som zatial tak nastavena ze rychlo rychlo musim otehotniet..ja som to dlho ani nechcela riesit ale moj muz ma uz dost vek (37 - viem ze u muzov je to ok aj po 40tke ale do dochodku to treba vychovat..🙂) tak uz radsej riesime aj veci typu vysetrenia, spermiogram atd...snad sa podari no..🙂

kotatko1232
1. apr 2017

@bianka222 mi niesme veštice...skus si spraavit test😉

kotatko1232
1. apr 2017

@misdan Ahoj ja som pila minuly.mesiac alchemiku a mbe sa predlzil cyklus len teraz bola ovulka a to som dnes 33dc 😢

butterfly333
1. apr 2017

@kotatko1232 to ešte len teraz na 33dc maš ovu?

ikonica
1. apr 2017

@misdan drzim paluchy nech sa cyklus napravi aj bez umeluch liekov a nech si cim skor najdete //

misdan
1. apr 2017

@ikonica dakujem, si zlata..🙂 napodobne, ak sa snazite..

ikonica
1. apr 2017

@misdan snazime snazime... po 10 mesiacoch sa nam v decembri zadarilo, no zaciatkom februara nas babulo opustilo... tak skusame znova ;)

misdan
1. apr 2017

@ikonica tak drzim palce tfuj tfuj ❤

ikonica
1. apr 2017

@misdan diky ;) do leta to obe dame ;)

misdan
1. apr 2017

@ikonica paci sa mi ten optimizmus! 👍 juuj bodaj by 🙏

ikonica
1. apr 2017

@misdan no nebudem tu vyplakavat... na moju bolest je len jeden liek... ;) takze sa budeme pekne snazilkovat, pit alchemilku do ovu a potom cakat... 🙂 este si robim ovutesty... teraz bolo tutumutu skor tesne pred ovu, to neskor sne uz nestihli... vysledok by som mala vediet do tyzdna.. tak uvidime ;) aj tak este musim na nejake vysetrenie, kde sa mozno zisti, preco sa to nepodarilo prvy krat... nechcem to silit, aj ked najradsej by som uz znova bola tehula ;)

kotatko1232
2. apr 2017

@butterfly333 no aj ja sa cudujem ale ano...

kotatko1232
2. apr 2017

@butterfly333
pozri moj graf

butterfly333
2. apr 2017

@kotatko1232 no to je zvlaštne no hlavne že ovu je.

kotatko1232
2. apr 2017

@butterfly333 ved to...uvidime buduci tyzden ked budem robit testik

davidkanr
2. apr 2017

Ahojte, my sme dosnazilkovali, máme synčeka. 🙂 Chcem ponúknuť Folandrol- výživový doplnokbpre mužov na podporu plodnosti. Zostalo nám jedno celé neotvorene balenie a z druhého 17 kusov. Exp.10/2017. Napíšte, posuniem.