icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
pucca144
3. apr 2017

@tamarka9 dúfam že budeš čoskoro v poriadku

sticker
alilka
3. apr 2017

@tamarka9 oooch zlatko!! to co to tu citam??..je mi to hrozne luto..:( to je co za doba,ze kazda z nas potraca..:( to je cito chore..:( prajem vela sil,nech to mas cim skor za sebou..

alilka
3. apr 2017

@tamarka9 a teraz premyslam,urcite je to tak ako ti povedali??pises ze si mala byt v 9tt...to uz v tolkom??ved keby sa mne toto nestalo co sa stalo,tak by som bola v 9tt a viem ze ty si otehotnela neskor..ci sa mi to len myli??

tamarka9
3. apr 2017

@alilka vies ja mam krátky cyklus,vypocitalo mi tyzden sono podľa poslednej ms a sedi to s tým co som si aj myslela,co mi vypočítala kalkulacka na nete. Idem dnes ku svojej gynde,kym sa nerozkrvacam budu sledovať hcg co sa deje...

adria88
3. apr 2017

@tamarka9 Ahoj, je mi ľúto čo sa vám stalo... 😢 drž sa, prajem skoré zotavenie a nech môžete čím skôr snažilkovať znovu aj so šťastným koncom... 🙏

alilka
3. apr 2017

@tamarka9 jaaaaj..a ty si kedy mala poslednu ms??a hcg ti este nebrali?a predtym si uz mala akciu srdiecka,?..boozeee,to musime stale takto trpiet?..:(

tamarka9
3. apr 2017

@alilka no uz je to jedno,nechce sa mi na to myslieť,uz som mala krv na toaletaku opat,cize čakám ze sa to dnes spusti,len držte palce,bo naposledy to boli mega bolesti,veľmi by som chcela,aby to prešlo same a nemusela som na kyret...a ty sa ako cítiš,co sa vlastne s tebou robi teraz?

alilka
3. apr 2017

@tamarka9 ja dnes idem na kontrolu,tak sa konecne dozviem,co mi vlastne robili a co a ako..kedze v nemocke mi nikto nic nepovedal..

tamarka9
3. apr 2017

@alilka no tak informuj potom,možno sa nam podarí aj spolu začať snazit ☺ nech uz je to vsetko za,nami a mozme skočiť na novy začiatok...

alilka
3. apr 2017

@tamarka9 tak som uz bola na gynde..v stredu budu vysledky z hystologie,mozme sa snazit hned..vraj sa nemame vobec chranit..:D tesi ma aspon to..ze ma tak vycistila ze mi "pripravila" maternicu na dalsie tehu..🙂

krajcovicka
3. apr 2017

@alilka supertak aspoň niečo potitívne v Tvojej situácii, tfuj, tfuj, nech sa hneď šťasnte zadarí a udomácni sa na dobré miestočko 🙂

alilka
3. apr 2017

@krajcovicka joooj ani nevies ako by som si to priala..🙂

tonjadabik2
3. apr 2017

@alilka drzim Ti palce a sup sup nato nech uz mas brusko. drzim ti palce velmi.

batmanica
3. apr 2017

@montblanc ved jasne ze s tym prestanem hned a zaraz, len dufam, ze doteraz som nemohla nic spackat nie, ublizit mu? Vdaka

iva0905
3. apr 2017

@tamarka9 ooo co to citam ..moja zlata drz sa nam..viem boli to a musi to prejst..vyplac sa vykric do vankusa porozpravaj s manzelom a samozrejme vsetky sme tu pre teba verim ze aj toto ti dava kusok sily a nadej sa pohnut dopredu..
Si silna zena zvladnes to drzim silno palceky a myslim na teba

montblanc
3. apr 2017

Ach baby. Tak zajtra zacinam stimulaciu pred ivf soft v brne. Az mam zaludocnu nervozitu z toho ked citam pribalove letaciky liekov a vsetko s ivf suvisiace 😕 dufam ze to aspon uspesne dopadne a bude babatko

tamarka9
3. apr 2017

@alilka to su dobre správy ☺ a budeš chodiť aj na tu folikulometriu?

tamarka9
3. apr 2017

@iva0905 ďakujem za krásne slova...určite mi to dodava silu,sme na jednej lodi a viem,ze každá z vas to preziva so mnou. Ďakujem ☺

tamarka9
3. apr 2017

@montblanc to je ze uz oplodnene vajka sa vkladajú do maternice? Ako to prebieha? Jasne bude z toho babo 😉

alilka
3. apr 2017

@tamarka9 este neviem..tento prvy mesiac to nechcem nejak extremne riesit,tak neviem..🙂

iva0905
3. apr 2017

@tamarka9 veru tak niesi v tom sama a ako sa hovori spolicnymi silami to zvladneme a nikdy nieje tak zle aby nebolo este horsie..bud rada ze si ty v poriadku a snazilkovat mozte dalej aj ked viem ze to boli ale na taketo rany od zivota je najlepsi liek jedine cas 😘

montblanc
3. apr 2017

@tamarka9 jasne to musis. Treba mat pod kontrolou tie foliky radsej. Prva folikumetria 7 dc a druha 10dc. Prvu pojdem tu v ba a na druhu do brna. Nech si to oni sami pozru ☺

montblanc
3. apr 2017

@tamarka9 som odpovedala co si sa pytala alilky 😂 hej, to uz oplodnene vkladaju dnu. No stimulujem clostilom 3x1 a menopur injekcia 1x denne. A folikumetria a potom odber vajicok ked budu akurat a spermii tiez. Oni to oplodnia a o 5 dni ides na vklad a ak nejake ostanu mozu ti zamrazit keby prve nevyslo ☺

tamarka9
3. apr 2017

@montblanc waw to znie priam super,dúfam ze tu uz nebude o com...

butterfly333
3. apr 2017

@montblanc tak držím palčeky aby to už vyšlo. Ja tento cyklus po clostile 2x1 na 11dc žiaden folik uvidím.čo mi povedia zajtra.

linda1984
3. apr 2017

@tamarka9 ani nevieš, ako ma dnes zamrzelo čo čítam 😢 si silná žena, ze si niečo také zvládla viac krát 😕 toto je to čoho sa bojím hádam viac ako ci vôbec otehotniem, ten strach aby bolo všetko OK a aby to dobre dopadlo. Toľko zlých veci sa stáva... Držím ti palce, nech to ďalšie bábätko už držíš pevne v rukách ❤️

tamarka9
3. apr 2017

@linda1984 ďakujem moja,vela zlych veci sa stáva to áno,ale aj vela dobrých. Akurát ked sme stastni,nemáme pottebu o tom hovoriť,pisat a tak tých sprav je menej. So smutkom sa ch sme rozdeliť a tak ho lepsie zvladnut. No ja si vôbec neprídem silná,cely den mi je do plaču,no kvoli malej fungujem akoby nic. Ale verím,ze sa nam to čoskoro opat podarí. A o tebe nie su žiadne správy...

miska021
3. apr 2017

34 DC a stále nič 😢

pucca144
3. apr 2017

Ahojte dievčatá,tak ja som 11 DPO a bolí ma celý človek, kríže, brucho a stehno vnutorne takže už očakávam kamošku ale tak to bude fakt bolieť, jedine čo sa neprejavili sú prsia.Dávam si ešte možno 2 dni aj teplota klesla, nie veľa ale predsa.
Takže aj testovať mi bude zbytočne, tak sa presúvam o ďalší mesiac.🙄

pucca144
3. apr 2017

@miska021 mešká?