Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@butterfly333 ja zamrazit urcite dam ak ostane. Keby nevyslo na prvy krat. Nativ moze byt 650. Lebo tam vlozia len jedno embryo bez predlzenej kultivacie, bez mrazenia, bez liekov na stimulaciu co stoja cez 300 eur. A ICSI platis len raz 1000kc. Takze nativ tolko vyjde. Ale soft co som ti pisala su presne polozky ako som napisala. Ivf klasicke mi pisal ze stoji 50-60 tisic ceskych + kopec liekov cca 400 eur.
@butterfly333 jasne. Ved ja som tam uz bola 3x. Uz stimulujem pred ivf soft. Dnes som zacala. Takze tie ceny su co mi oni povedali. Takze je to realita zial. Tiez som tolko nepocitala 😲
@montblanc tak aj to iui si bola v brne??No tak mooooc držím palčeky aby to vyšlo,
@kima1404 no uvidíš, ja tiež čakám teraz mrchu do konca týždňa, u nás nejako ani veľká šanca tentokrát na tehu neni, keďže sme moc tomu nedali🙄 ale dnes som normálne dala poobede kávu, čo ja zvyknem len ráno si dať a po nej som asi do hodiny zaspala 😅 ale radšej si pripustím ten pms ako tehu, no, ale jak sa hovorí, motyka môže vystreliť práve v takom čase, keď to neriešiš a nečakáš 😝
@dudenka áno,viem že sa tam píše 1x denne,ale už dávnejšie tu niekto spomínal,že 1tbl denne nepredĺži luteálnu fázu,že treba aspoň 3 denne. Ono je to vitamín rozpustný vo vode a neukladá sa do zásoby v tele,takže aby si sa ním predávkovala musela by si ho brať v omnoho väčších množstvách,pretože jeho nadbytku sa telo zbavuje močom.Takže myslím,že sa nemusíš obávať 🙂 Daj potom vedieť, či ti to pomohlo,som zvedavá 😉
@adria88
No veru,presne ako hovoris😉no u nas to teda tiez nebol maraton,aj jed tie plodne dni sme sa snazili vyuzit,ale tak clovek mieni,priroda meni,takze tiez sa nejak moc nenamotavam na to,zeby to mohlo vyjst...no uvidime🙂no moja,tak teda cakame rovnoko,bud alebo😉v kazdom pripade,drzim palceky😉
@kima1404 môj mal teraz problémy so zubami a antibiotiká, takže moc sa mu nechcelo, bt si meriam, takže viem, kedy bola ovu... 4 dni pred sme mali a potom až 10 po.... takže tuto asi šanca neni, aj keď som čítala, že baby 4 dni pred ovu mali ťuťu a boli tehu... no ale aj Tebe držím palčeky 🙂 snažíte sa dlho?
@adria88 fu moja,ja bt ani nemeriam,len ovu testy robim...my sme tento mesiac mali tak,ze den pred ovulaciou tutu,potom den po😎a potom vselijak,takze je to 50/50..no,snazime sa od novembra 2015 s prestavkami,2krat som mala biochem.,ale tomu predchadzali katastrofalne scenare(najskor mimomat,potom potrat)no a naposledy to bolo v oktobri 2016,nikto mi nic nevedel povedat,vraj z gynek.hladiska som uplne ok,muzov spermiogram vynikajuci,tak som nas nakoniec objednala na reproimuno.,termin sme dostali az na februar,vysledky boli teraz v marci a sme uplne ok,ziadne protilatky,nk bunky...nic,proste je vsetko tak,ako ma byt😇🙏takze odvtedy snazilkujeme😝...dufam,ze do tretice nam to uz vyjde,po tomto vsetkom..takze tak to je v skratke🙂....a vy???vidim,ze tybuz mas malu princeznicku😇je krasna🙂
@calmmeadow Áno,dakujem, prvý mesiac mi to len stratilo cyklus z 35 na 30 dní, no lutealka bola len 8 dni( čiže žiadna zmena). Uvidíme, čo to urobí na ďalší mesiac.🙏
@kima1404 aj ja som mala biochem. v marci minulý rok.... no potom sme sa nejako nesnažili, až v septembri sme si prestali dávať pozor... a doteraz nič, no tak chcem dúfať, ale niečo ma "krotí", že radšej nedúfaj, tak sa riadim podľa toho... zbytočne kupovať testy nebudem, ak tak, kúpim v sobotu... nooo máme 9 ročnú, Ďakujem 🙂 ona prišla tak dosť skoro, no je to moja láska malá. čo už začína byť trošku neposlušná so svojim rozumom... ale lúbim ju najviac, ani vtedy, by som ju nedala, keď som otehotnela...
Ahojte, viete mi niektorá prosím Vás poradiť, či môžem kombinovať Nosifol duo s Nosifolom forte? 🙂 ďakujem za odpovede 🙏 🙂
Ahojte dievčatá tak som 13DPO a teplota zatiaľ extremne nestúpa, len 0,1 ešte že mám doma len jeden test a nie je nablízku lekáreň. Však to je aká nervová "terapia" keď klesne 0,1 tak už sa zmierujem s ms keď stúpne tak rozmýšľam čo ak 🙂 Tak sa vôbec nečudujem dievčatám že sme ako na húsenkovej dráhe a to ešte len začínam. Už sa teším na víkend na chate azda už nebudem riešiť a neberiem ani tepolomer 😝
@alilka ano inak meriam v ústach a ja som taká studená aj 35,8. No aj to je možnosť že príde aj keď bude teplota hore,určite budem sklamaná aj keď sa snažím presvedčiť samu seba že bude to ok. Po vyčistení je to moja slamka záchrany že ak sa to podarí tak teraz je to najvhodnejšie. Potom to už pojde ťažšie alebo vobec. Ono aj samotná ms by bola v mojom prípade fajn.

@montblanc no neviem tolko to podla mna nebude ja to tiež dnes cely den riešim no niektorým skratkam nerozumiem no a zaleží aj podla toho aky je váš problem,kamoška bola ale v native a vyšlo ju to všetko 650e.Ja tiež nad tým rozmýšlam do brna ked unas nieje problem tak neviem či by stačil nativ.Neviem no chcelo by to ist osobne do brna a pozistovat si to.Ja by som si zamrazit nedavala.