Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alika mňa koncom februára, nemala som ms niekoľko mesiacov, najprv čakali že sa rozbehne dali mi aj tabletky ale potom mi to odporučil doktor v care kde ma poslal moj gyn. Nakoniec som zistila že mi testoval aj hcg v krvi ale bolo velmi nízke mám ešte k tým problémom nízko sliznicu, nevie sa vajíčko zachytiť a tým že nemám ms neviem sa sama vyčistiť. No a popri PCOS vaječníku neovulujem aj keď sa dopracujem k ms a potom zas som bez ms. Tak mi kazal hneď sa snažiť, ešte som nemala prvu ms po zakroku a preto by som už aj ms prijala že to nejak funguje- taká nadej že sa rozbieham.
@pucca144 uuuufff tak mas toho dost..ale teraz je sanca,kedze ti robili cistenie..🙂 ja tiz som tyzden po operacii a odporucaju mi otehotniet aj hned ak sa to bude dat..po operacii som ani nekrvacala,gynda mi povedala ze ma tak vycistili a nachystali aby som hned otehotnelôa..ale tak ani neviem ci ovu bude a ak hej tak z ktreho vajenika kedze mi pravy vajcovod vzali..
@alilka veru aj som mala problém začať, veď brucho opuchuté. Ja som tiež krvácala len do večera a potom už nie, aj keď mi vraveli že sa môžem rozkrvácať (aby som nepanikárila, už som mala dosť keď som zistila to o hcg, že mi skoro oči vyleteli ráno) a poobede som išla na kozu.
No a teraz meriam bt + ovu testy lebo by som veľmi ani nevedela že prípadne ovulujem lebo pobolielo ma brucho skoro stále niekedy v priebehu dňa. A teraz zas bolesť v krížoch, vaječníkoch ale teraz viac tak radšej ani tabletku neberiem, niečo vydržím. Ale asi to bude ms, prsia sa ale neprejavujú a zvykli sa prejaviť no tak môžu to robiť aj hormóny. Aj to už zvažujú že po vyšetrení nejaké isto dostanem. Tebe držím palčeky aby ste to využili v rámci toho ako sa budeš cítiť, pravdu povediac mňa by to zložilo ale to nie je riešenie pravdaže.
@pucca144 tak ale m ala si nakoniec tu ovu??aj bez ms??ja tiez uz zasa meram bt dnes dojdu ovu testy,tak asi zacnem testovat..🙂 citim sa dobre,dnes idem vyberat stehy..:D vies ja som si svoje odplakala a idem dalej..🙂 neberiem to uz nejako tragicky stalo sa a to nezmenim..a keby som sa zlozila nepomohlo by to nikomu..ani mne,ani nasmu vztahu s drahym ani nicomu..ja stale budem verit ze to vyjde co najskor..🙂 verim ze nam Boh pomoze,aby sa aj nam podarilo zalozit si rodinu a mat zdrave deturence..🙂 tebe drzim tiez palce aby ti to vyslo..🙂 dlho sa snazite uz??
@alika Ano podľa testov a bt mala by byť 23.3. tak azda to prebehlo i keď to nie je 100%. Už pred prvým mi doktor povedla že budem mať problém ale po cca pol roku sa podarilo a po pôrode 2008 zas že už nie je to možné a už som sa s tým zmierila. potom som vymenila gyn. a
urobil mi operáciu krčka február 2015, potom sa to nejak rozbehlo ale ovu som už nesledovala až minulý rok mi povedal doktor či by sme nechceli aj druhé a mne viac netrebalo. Ale v septembri som zmenila oddelenie kde pracujem aj prac. čas a tak sa to začalo kaziť. najprv to pripisovali stresu a ms už nedorazila, potom len vďaka tabletkám ale bez ovu. takže s prestávkami.
@linda1984 no pre mna tiez je pohodova hranica skusania pol roka,potom by som uz asi aj ja ostavala nervóznejšia. Ale co iné ostáva? Len sa pokúšať dalej,možno nejaké vyšetrenia základné pre oboch,ci ste ok. A teraz by kedy mala prísť mrcha. Možno nepríde,posielam ti svoje hormoniky,mne uz nie su treba,práve naopak sa ich potrebujem co najskôr zbaviť 😉 haluz ten osud,však?
@tamarka9 tak prísť, neprísť by mala v piatok. Uvidíme 😊 snažím sa nerobiť si nádeje, aj keď v kúte duše každá dúfame... Aj keď by som bola veľmi šťastná, keby sa konečne zadarilo, ešte viac by som bola vystresovana a bála by som sa, či je všetko OK a ci to dobre dopadne 😕 po tom co som tu v poslednej dobe čítala a co všetko sa môže stať, by som sa veľmi veľmi bála. Ďakujem za hormoniky 😘 ja tebe posielam veľa síl ❤️

@tifinka IUI ani nevies ze ti urobia. Trva to asi 1-2 minutky a len pocitis na 2 sekundy ze ti tam nieco vlozil cez krcok a hotovo. Vobec neboli. Cytologia je citit viac ☺