icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
montblanc
5. apr 2017

@tifinka IUI ani nevies ze ti urobia. Trva to asi 1-2 minutky a len pocitis na 2 sekundy ze ti tam nieco vlozil cez krcok a hotovo. Vobec neboli. Cytologia je citit viac ☺

pucca144
5. apr 2017

m

pucca144
5. apr 2017

@alika mňa koncom februára, nemala som ms niekoľko mesiacov, najprv čakali že sa rozbehne dali mi aj tabletky ale potom mi to odporučil doktor v care kde ma poslal moj gyn. Nakoniec som zistila že mi testoval aj hcg v krvi ale bolo velmi nízke mám ešte k tým problémom nízko sliznicu, nevie sa vajíčko zachytiť a tým že nemám ms neviem sa sama vyčistiť. No a popri PCOS vaječníku neovulujem aj keď sa dopracujem k ms a potom zas som bez ms. Tak mi kazal hneď sa snažiť, ešte som nemala prvu ms po zakroku a preto by som už aj ms prijala že to nejak funguje- taká nadej že sa rozbieham.

alilka
5. apr 2017

@pucca144 uuuufff tak mas toho dost..ale teraz je sanca,kedze ti robili cistenie..🙂 ja tiz som tyzden po operacii a odporucaju mi otehotniet aj hned ak sa to bude dat..po operacii som ani nekrvacala,gynda mi povedala ze ma tak vycistili a nachystali aby som hned otehotnelôa..ale tak ani neviem ci ovu bude a ak hej tak z ktreho vajenika kedze mi pravy vajcovod vzali..

pucca144
5. apr 2017

@alilka veru aj som mala problém začať, veď brucho opuchuté. Ja som tiež krvácala len do večera a potom už nie, aj keď mi vraveli že sa môžem rozkrvácať (aby som nepanikárila, už som mala dosť keď som zistila to o hcg, že mi skoro oči vyleteli ráno) a poobede som išla na kozu.
No a teraz meriam bt + ovu testy lebo by som veľmi ani nevedela že prípadne ovulujem lebo pobolielo ma brucho skoro stále niekedy v priebehu dňa. A teraz zas bolesť v krížoch, vaječníkoch ale teraz viac tak radšej ani tabletku neberiem, niečo vydržím. Ale asi to bude ms, prsia sa ale neprejavujú a zvykli sa prejaviť no tak môžu to robiť aj hormóny. Aj to už zvažujú že po vyšetrení nejaké isto dostanem. Tebe držím palčeky aby ste to využili v rámci toho ako sa budeš cítiť, pravdu povediac mňa by to zložilo ale to nie je riešenie pravdaže.

alilka
5. apr 2017

@pucca144 tak ale m ala si nakoniec tu ovu??aj bez ms??ja tiez uz zasa meram bt dnes dojdu ovu testy,tak asi zacnem testovat..🙂 citim sa dobre,dnes idem vyberat stehy..:D vies ja som si svoje odplakala a idem dalej..🙂 neberiem to uz nejako tragicky stalo sa a to nezmenim..a keby som sa zlozila nepomohlo by to nikomu..ani mne,ani nasmu vztahu s drahym ani nicomu..ja stale budem verit ze to vyjde co najskor..🙂 verim ze nam Boh pomoze,aby sa aj nam podarilo zalozit si rodinu a mat zdrave deturence..🙂 tebe drzim tiez palce aby ti to vyslo..🙂 dlho sa snazite uz??

pucca144
5. apr 2017

A.

pucca144
5. apr 2017

@alika Ano podľa testov a bt mala by byť 23.3. tak azda to prebehlo i keď to nie je 100%. Už pred prvým mi doktor povedla že budem mať problém ale po cca pol roku sa podarilo a po pôrode 2008 zas že už nie je to možné a už som sa s tým zmierila. potom som vymenila gyn. a
urobil mi operáciu krčka február 2015, potom sa to nejak rozbehlo ale ovu som už nesledovala až minulý rok mi povedal doktor či by sme nechceli aj druhé a mne viac netrebalo. Ale v septembri som zmenila oddelenie kde pracujem aj prac. čas a tak sa to začalo kaziť. najprv to pripisovali stresu a ms už nedorazila, potom len vďaka tabletkám ale bez ovu. takže s prestávkami.

alilka
5. apr 2017

@tamarka9 ahoj..ako sa mas??ako to u teba vyzera teraz?hcg je ake??

tamarka9
5. apr 2017

@alilka neviem ake je hcg nechodím lekárovi,nemám kde dat malu. Stale spinim,no stale menej,nechce sa to rozbehnúť. Zajtra uz idem lekarke,uvidím co povie. Ale štve ma to,veľmi to uz chcem mat za sebou,však to dobre poznáš....

alilka
5. apr 2017

@tamarka9 ano pznam,,ta cela neisota okolo toho je cisty des..:/ drzim palce aby si zajtra dostala dobre spravy..🙂 test si si neskusala robit?ako by vyzeral??

tamarka9
5. apr 2017

@alilka nemam doma test,iba ovulačný. Ale uz začínam byt nervózna,lebo od včera uz ani nespinim. Och ako ja veľmi nechcem ist na kyret ☹

alilka
5. apr 2017

@tamarka9 chapem ta..aj ja som tak velmi chcela aby sa to "urobilo" samo..no neslo to..ale ty este nevesaj hlavu,mozno to nakoniec este ebude dobre..🙂

miska021
5. apr 2017
alison11
5. apr 2017

@miska021 Nebuď smutná,v tomto cykle sa iste zadarí 🙂

alison11
5. apr 2017

@tamarka9 Aj ovu testy ukážu či si tehu ak je pozitívny ja som tka najskôr zistila pri druhom 🙂

miska021
5. apr 2017

@alison11
Ach bodaj by si mala pravdu,už mám pocit, že sa na to moc upínam a preto to nejde 😕 musím to vypustiť, len neni to jednoduché 😒

sonazitnanova
5. apr 2017

Človek sa teší s 2// že konečne sú 2 a potom zas niečo 😔

tamarka9
5. apr 2017

@alilka možno áno,možno mi lekarka povie ze čakať treba,ze je to normálne a daju mi šancu na samočistenie.
@alison11 ovu test mam silno pozitívny,aj tehu by určite bol,ale to je normálne,aj po cisteni byva test este dlho pozitívny,lebo hodnoty hcg uz boli vysoké,dlho trvá,pokiaľ opat klesnu...

tamarka9
5. apr 2017

@linda1984 no pre mna tiez je pohodova hranica skusania pol roka,potom by som uz asi aj ja ostavala nervóznejšia. Ale co iné ostáva? Len sa pokúšať dalej,možno nejaké vyšetrenia základné pre oboch,ci ste ok. A teraz by kedy mala prísť mrcha. Možno nepríde,posielam ti svoje hormoniky,mne uz nie su treba,práve naopak sa ich potrebujem co najskôr zbaviť 😉 haluz ten osud,však?

pucca144
5. apr 2017

@miska021 tak skúsiš tento mesiac

sticker
montblanc
5. apr 2017

@miska021 tak vitaj v klube ☺ ono sa na to neda neupinat. Skus IUI. To stoji aj s liekmi do 100 eur a mozno sa zadari ☺

miska021
5. apr 2017

@montblanc
Čo je IUI ? Inseminácia ? Ja sa snažím ešte muža nahovoriť na spermiogram a potom uvidíme podľa výsledku.

alison11
5. apr 2017

@miska021 Preto treba veriť,že to vyjde a skús a zamerať na niečo iné a brať to tak,akoby sa Ti už splnilo bábo 🙂 a užívať si krásne chvíle z mužom a rodinou 🙂Viac sa usmievať a nebyť smutná 🙂

alison11
5. apr 2017

@tamarka9 Tak držím palce aby všetko bolo ok 😉 a ja som po potratoch netestovávala,tka to neviem,ako dlho by ukazovala silno pozitívne.Aký čas Ti od vtedy prešiel?

montblanc
5. apr 2017

@miska021 ano inseminacia. To len muzove spermie pocas ovulacie vstreknu priamo do maternice. Nechapem preco niektori muzi nechcu ist na spermiogram. Moj s tym nemal ani najmensi problem. Ved to neni hanba a je to to najjednoduchsie co sa da pre babetko urobit ☺

miska021
5. apr 2017

@montblanc
A za kým mám ísť keď chcem IUI ?

linda1984
5. apr 2017

@tamarka9 tak prísť, neprísť by mala v piatok. Uvidíme 😊 snažím sa nerobiť si nádeje, aj keď v kúte duše každá dúfame... Aj keď by som bola veľmi šťastná, keby sa konečne zadarilo, ešte viac by som bola vystresovana a bála by som sa, či je všetko OK a ci to dobre dopadne 😕 po tom co som tu v poslednej dobe čítala a co všetko sa môže stať, by som sa veľmi veľmi bála. Ďakujem za hormoniky 😘 ja tebe posielam veľa síl ❤️

montblanc
5. apr 2017

@miska021 a z kade si?

miska021
5. apr 2017

@montblanc
Trnava