icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
sonazitnanova
6. apr 2017

@alilka pondelok bolo 320 a dnes 360 ...Hej spinim v kuse od utorka poobedia sa mi zdá že aj s krvou to je

alilka
6. apr 2017

@pupu6 je to tazke viem..ale musime vydrzat nic ine neostava..🙂 a umele nevyslo tiez?aj vies mkde je chyba??

alilka
6. apr 2017

@sonazitnanova ooochh toto neni dobre...:( tak isto som to mala ja..hcg mi islo pomaly hore 84,124,185,219,262 cca kazde 2,3 dni..a neustale som spinila raz viac raz menej..ale ani raz nie tak zeby silno..ani vlozku mi netrebalo mala som to skor len pri utreti..ziadne bolesti..pri poslednom HCg sme sa dohodli ze to uz musime ukoncit..tak laparka kde som uz krvacala do brucha ale vajcovod nebol prasknuty..tak ze bol najvyssi cas ze ma vzali..ty si sa ako teraz dohodla s doki?,co ona na to vravi?spominala ti moznost mimomaternicoveho??

sonazitnanova
6. apr 2017

@alilka no bojím sa toho ale ja spinim dosť musím mať vložku nie klasickú zatiaľ slipovu ..... Zatiaľ nič také nepovedala že mimomaternicové som sa jej pýtala lebo veď vlastne sme videli že ten gestacny vacok je v maternici ale maličké tak mňa pichá sem tam aj také ako ms bolesti ale chvíľkové......V pondelok mám prísť na krv a dohodneme sa na kontrole

alilka
6. apr 2017

@sonazitnanova tak zas u teba to moze byt ine gestacny vak ked si mala v maternici..ja som tam nemala nic viditelne..ale viem ze aj pri mimomat.sa vytvara pseudonymny gestacny vak..no ved uvidis..len to HCG ma myli..nemalo by uz ist hore..predtym ti dobre stupalo,ci ti nerobila??kolko dpo si teraz?

sonazitnanova
6. apr 2017

@alilka mne brala len pondelok a dnes čiže v pondelok by podľa mňa mohlo už klesať ak nie budem sa už obávať fúha to sa ráta od kedy? DPO

sonazitnanova
6. apr 2017

@alilka ja som sa pýtala či to môže byť aj mimomaternicové povedala že nedá sa to vylúčiť že na sone to je vidieť keď to je veľké mimomaternicové povedala že 1 z 50 žien sa stáva že ma aj v maternici aj mimomaternicové zároveň 😔 asi záleží len od HCG teraz

alilka
6. apr 2017

@sonazitnanova nooo od kedy si mala ovulaciu..🙂

sonazitnanova
6. apr 2017

@alilka no to mi dávaš 😁 ja sledujem len podľa hlienu a pichanie ale počkaj idem to zraaatat 😁

sonazitnanova
6. apr 2017

@alilka no cca 29 DPO 😊

alilka
6. apr 2017

@sonazitnanova no dost..to hcg uz malo byt na tisice..

alilka
6. apr 2017

@sonazitnanova ano moze to byt aj tam aj tam..mne tiez teraz vybrali vajcovod ale aj vzorky z maternice brali a davali na histologiu ci som nemala tehotenstvo aj v maternici..

sonazitnanova
6. apr 2017

@alilka hej hej ono by to už bolo krásne vidieť keby to bolo dobré tehotenstvo ....Teraz celý víkend v strachu mňa s toho porazí......A teba nebolelo brucho keď si už krvácala don?

alilka
6. apr 2017

@sonazitnanova nie nebolelo..kazdy mi vravel ze ked by mi praskol vajcovod a zacala by som krvacat do brucha ze to bude riadna bolest ze to hned rozpoznam..lenze u mna to bolo ine kedze mne nepraskol,ale do brucha som aj tak krvacat zacala..

sonazitnanova
6. apr 2017

@alilka och môj bože 😥

lala1501
6. apr 2017

@alilka mne praskol aj vajcovod a bolest tiez ziadna

sonazitnanova
6. apr 2017

😨

alilka
6. apr 2017

@lala1501 faaakt??..pocuvaj a ako ste to mali zo sexom po zakroku??mna nik neupozornil na nijaku pauzu,my si krasne uzivame a teraz citam,ze sa pauza odporuca..tak uz neviem..a z histologie si mala ake vysledky?a po akom obdobi ste sa zacali opat snazit?mne doktori "dali povelenie" aj hned..🙂

lala1501
6. apr 2017

@alilka ja som mala prvý krát sexik po troch tyzdnoch nemala som vibec chut no a snazit som sa zacala vlastne vtedy😀 jeden doktor mi povedal ze 3 mesiace druhy ze 2 a tretí mi povedal ze nic sa nestane ak otehitniem aj hned.lenze mne nerobili kyret ked je kyret odporuca sa ozaj aspon 2 mesiace pockat nech sa zregeneruje maternica. Kamoska dokonca musela cakat 6 mesiacov. Ak si mala kyret asi by som ozaj pockala kusok lebo teraz mozes sice lahsie otehotnieť ale este ovela lahsie potratit.

lala1501
6. apr 2017

@alilka no a kbtej pauze dufam si po zakroku pockala aspon tyzden -to sa ma kvoli infekcii idealne je dva kym da to nepohoji

alilka
6. apr 2017

@lala1501 praveze nie..🙂 ja som chut na sex mala velku..:D asi po 5 dnoch..🙂 tak ale snad by ma na to upozornili..mne kyret nerobili(myslela som ze hej),ale diagnostiku..ved aj po kyrete by som krvacala dlho a ja som nekrvacala vobec..no mne tiez doki odporucala hned 🙂 a potom prvu ms si dostala kedy??a ako dlho sa vam teraz po zakroku nedari?

lala1501
6. apr 2017

@alilka doktor mi povedal ze den operacie je vlastne prvy den cyklu tak som si to tak pocitala a presne som aj doatala ako som mala.skusali sme 2 cykly .teraz mam treti ale to sa nesnazim vlastne si davam aj pozor.znovu sa zacnem snazit az od juna popripade jula.

alilka
6. apr 2017

@lala1501 tak som si to aj ja zaznacila..no ja den po operacii som si zaznacila ako 1DC..ja by som bola najradsej eby som ju nedostala,ale to asi uz nebude take jednoduche ako predtym..🙂 a preco ste si dali teraz pauzu??

lala1501
6. apr 2017

@alilka kamoska cakala pol roka a potom sa jej podarilo otehotniet hned na druhy cykkus.no velmi som na ro tlacila tieto 2 mesiace ked prisli kramy strasna depka a plac nemyslela som na nic ine len merala teplotu ocikavala testy uz mi nromalne prepinalo z toho.tak som si povedala ze dost takto to nejde .potrebujem sa z toho spamatat uzijem si dovolenku a trosku sa povwnujem sama sebe a mozem povedat ze twtaz kwd sa nesledujem je mi uplne perfekrne ziadna depka citim sa ozaj lepsie a verim ze sa aj rýchlejšie zadari kwd budem ok.doktor mi povedal ze problem otehotniet nebudem mat ked toto bolo na prvy sup len ze mam teraz blok v hlave tak ho davam preč 😂

1kyra66
6. apr 2017

@tamarka9 ja HCG v pondelok 1910 a dnes 1900, ideme dole, zajtra idem k lekarke rano, uvidime

alilka
6. apr 2017

@lala1501 tak to ano..psychika vie byt velka ôsvina"..:D ta robi ozaj vela..🙂 a co dost badam tuna baby na MK su fakt niektore az prehnane napnute na to..testuju casto uz 5,6,7dpo aj 3x denne..ved to vidis sama..a toto moze byt potom ozaj problem..viem ze ta tuzba je tak silna,ze si nevieme rozkazat,ale musi to byt s mierou..potom to kazi aj vztahy medzi parnermi a myslim,ze toto nechce ziadna..:!)

slavkom
6. apr 2017

Ženyyyyyyy ako otehotniet staracam nadej..... Dnes mi prišlo 3x zle ma ah natahlo nedacam.tomu nadeje ale dajte cosi 🙂 lebo zemrem

adria88
6. apr 2017

@slavkom netsrácaj hlavne nádej a nebuď na to upnutá, presne ako písala Alilka vyššie... viem, že to je niekedy ťažké, keď žena strašne chce bábatko, ale fakt, silou mocou to nepôjde, neboj, raz sa určite dočkáš 🙂 a možno aj to, že ti nebolo dobre, je znak tehu.. koĺko si dpo? a nezemieraj ešte 😀 si moc mladá

pupu6
6. apr 2017

@alilka moja prva mudr ma poslala rovno do Car, ze ked sa po roku nedari. Tam neriesili nic len mi dali vypisat paiere pre poistivnu. Nevedela som o tom nic, slepo som verila ze asi vedia co robia. Bola som strasne vystresovana. Nepodarilo sa dvakrat. Potom az som to vsetko zacala studovat, ale po stimulacii a tolkych hormonoch sa mi rozbil cyklus a nemala som skoro rok ovu. Vymenila som gyn a v zasade ideme od zaciatku. Takze problem nejaky je, ale aky nevieme. Vsetko sa dava do normalu, ovu som mala tak som sa velmi tesila. A nic z toho.

slavkom
6. apr 2017

@adria88 ms som mala 27.3. Tak uvidim cicprde dalsia mrcha s muzom sme naplno aj nohy hore jedno s druhym ale uvidim ci pride a či nie... Smad sa zadarilo nooo ,ze v lekarni mi povedalal raz znama,ze tehy ukaze yz aj po dvoch dnoch