Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Žienky, ktoré o mojom príbehu viete a myslíte na mňa: Včera sme absolvovali vyšetrenie na reprodikčnej imunológii. O výsledky si mám požiadať o mesiac. Držte mi, prosím, palce, nech sa konečne zistí príčina môjho potrácania a my môžeme spokojne a kľudne tehuľkovať.
Joooj, už nech je máj. Neviem sa dočkať.
@ejuska2586 ahoj,pozeram ze uz mas jednu dcerku, to tehotenstvo si mala v pohode? Urcite drzime palce!
@ejuska2586 a tu dcerku mas s tym istym partnerom ako sa teraz snazis, ci s inym?
kocky tak dnes uz boli vysledky hcg, bolo 9000. Neviem ci je to vela ci malo, kazdopadne lekarka tiez potvrdila, ze to nezodpoveda 9tt, cize mam cakat ci sa to nerozbehne a ked nie, tak po velkej noci na kontrolu...stale som na tom rovnako, ms sa nespusta,len jemne spinim...
@alilka no ja som u dr nebola predtým,cize plod zodpoveda 7tt a tak nevie ci sa akcia srdca ani nerozbehla,alebo sa rozbehla a aj zastavila. Každopádne v nedeľu som mala začať 9tt a na pohotovosti na sone tiez nebilo a teraz vo stvrtok u lekárky tiez nie. Iba gestacny vak narástol. Dnes idem do lekárne,kúpim alchemilku,ta to snáď rozbehne...
Dievcata, zda sa, ze sa to tento cyklus podarilo, aj ked sa este tesime len s malou dusickou. Testy su 25-kove, ani jeden nie je robeny rano, vsetky okolo obeda. Prsia ma bolia aj podbrusko, no nastastie krce ako na ms uz prestali. Teraz len take tlaky alebo pichanie. Dufam, ze to potiahneme az do uspesneho konca.
@butterfly333 dakujem. Pod obrazkami je datum plus den cyklu. Dnes by som mala byt este len 4tt+6
Dievcata cim by som mohla podporit ovulku? Tento cyklus vyzera ze ju nemam:-/ brala som uz aj inofolic od novembra do februara. Aj alchemilku som pila aj vit E..🙂 moc dakujem za radu
@amelie2017 jejda konečne krásna sprava tu,veľmi ti držím palce ☺ a čítala som ze mas problem ist lekárovi,ze ta nik nechce zobrat. A nemôžeš ist na pohotovosť? Trochu si vymyslieť ze si spinila,alebo ze sa ti vel.i toci hlava,ze by ta pred odletom pozreli...
@sonazitnanova no neviem,písala som ze lekarka sa vyjadrila ze je nizke. Netusim ake maju byt hodnoty.

@linda1984
@montblanc babule, tiez som sa zaujimala na tuto temu "farbenie pocas tehu" a mam jednu znamu, ktora robi technicku na farby na vlasy a povedala ze kedysi sa to nemohlo ale teraz uz tie farby nemaju v sebe tolko "chemikalii" aby to ublizilo baby a tak...aj to ze su bez amoniaku..cize, podla mna s chladnou a kludnou hlavou sa mozte pustit do skraslovania 😉