icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tifinka
6. apr 2017

@linda1984
@montblanc babule, tiez som sa zaujimala na tuto temu "farbenie pocas tehu" a mam jednu znamu, ktora robi technicku na farby na vlasy a povedala ze kedysi sa to nemohlo ale teraz uz tie farby nemaju v sebe tolko "chemikalii" aby to ublizilo baby a tak...aj to ze su bez amoniaku..cize, podla mna s chladnou a kludnou hlavou sa mozte pustit do skraslovania 😉

tifinka
6. apr 2017

@montblanc ono sa ale stale nevylucuje ze budes mat dve z jedneho vajicka..a dokonca som stretla zenu ktorej sa nejakym omylom uvolnilo pocas sexu druhe vajicko a tiez mala dvojcata 😂

montblanc
7. apr 2017

@tifinka tak to ano, lebo to mnozstvo spermii co pri iui vypustia na vajicko, tak sa mozu dnu prebojovat aj dve. A moze prasknut aj mensi folikul. Ale ked nemas ziadne dieta, tak dvojicky sa daju. Aspon by si to mala jednym supom zasebou 😉

pucca144
7. apr 2017

@tifinka jej to je aké zlate že 2v1 kinder surprise 🙂 Ja by som brala take prekvapenie.

slavkom
7. apr 2017

@montblanc dakujem mojaa... 🙂 idem na to ....

slavkom
7. apr 2017

@adria88 nooo moja sznažime sa aj vcera sme mali juuj tak som zvedaca akp to budeee 🙂 sa tesiiim

ejuska2586
7. apr 2017

Žienky, ktoré o mojom príbehu viete a myslíte na mňa: Včera sme absolvovali vyšetrenie na reprodikčnej imunológii. O výsledky si mám požiadať o mesiac. Držte mi, prosím, palce, nech sa konečne zistí príčina môjho potrácania a my môžeme spokojne a kľudne tehuľkovať.
Joooj, už nech je máj. Neviem sa dočkať.

tamarka9
7. apr 2017

@ejuska2586 ahoj,pozeram ze uz mas jednu dcerku, to tehotenstvo si mala v pohode? Urcite drzime palce!

montblanc
7. apr 2017

@ejuska2586 a tu dcerku mas s tym istym partnerom ako sa teraz snazis, ci s inym?

tamarka9
7. apr 2017

kocky tak dnes uz boli vysledky hcg, bolo 9000. Neviem ci je to vela ci malo, kazdopadne lekarka tiez potvrdila, ze to nezodpoveda 9tt, cize mam cakat ci sa to nerozbehne a ked nie, tak po velkej noci na kontrolu...stale som na tom rovnako, ms sa nespusta,len jemne spinim...

alilka
7. apr 2017

@tamarka9 9000???panecky..podla mna sa ti ta ms ani sama nestusti-..ale prajem ti to aby hej..ale to babo tam je,tak sa to asi nestusti samo a pri takom vysokom hcg..a hlavne ako ta tak dr moze nechat ked plod nezije?ved mozes zbraunovat..fakt divne..

ejuska2586
7. apr 2017

@tamarka9 @montblanc To nie je moja biologicka dcerka. Ja som zatial bezdetna.

ejuska2586
7. apr 2017

@tamarka9 A dakujem

tamarka9
7. apr 2017

@alilka vies co ja som potratila uz aj v 11tt a ms sa spustila sama. Ale je pravda ze rano som začala spinit a vecer uz masaker...neviem čo si mam o tomto myslieť úprimne povedať....

alison11
7. apr 2017

Tak žienky dnes my riadne došla ms z bolesťami ako keby som rodila ☹

alilka
7. apr 2017

@tamarka9 a tiez si to tak mala,ze ta ista pricina bola ako teraz??co ti vlastne povedala dr,ze plodik uz nezije,alebo ze sa len slabsie vyvija,?

tamarka9
7. apr 2017

@alilka no ja som u dr nebola predtým,cize plod zodpoveda 7tt a tak nevie ci sa akcia srdca ani nerozbehla,alebo sa rozbehla a aj zastavila. Každopádne v nedeľu som mala začať 9tt a na pohotovosti na sone tiez nebilo a teraz vo stvrtok u lekárky tiez nie. Iba gestacny vak narástol. Dnes idem do lekárne,kúpim alchemilku,ta to snáď rozbehne...

alilka
7. apr 2017

@tamarka9 hmmm,tu sa ani neda nic poradit..musis len cakat..:/

montblanc
7. apr 2017

@tamarka9 no chuda moje. Ja by som zbesnela na tvojom mieste. Ach jaaj. Drz sa 😕

amelie2017
7. apr 2017

Dievcata, zda sa, ze sa to tento cyklus podarilo, aj ked sa este tesime len s malou dusickou. Testy su 25-kove, ani jeden nie je robeny rano, vsetky okolo obeda. Prsia ma bolia aj podbrusko, no nastastie krce ako na ms uz prestali. Teraz len take tlaky alebo pichanie. Dufam, ze to potiahneme az do uspesneho konca.

butterfly333
7. apr 2017

@amelie2017 gratulujem. A to su ake tyždne pod obrazkami?

amelie2017
7. apr 2017

@butterfly333 dakujem. Pod obrazkami je datum plus den cyklu. Dnes by som mala byt este len 4tt+6

adria88
7. apr 2017

@amelie2017 bude dobre, neboj tehuľka

sticker
simka2433
7. apr 2017

Dievcata cim by som mohla podporit ovulku? Tento cyklus vyzera ze ju nemam:-/ brala som uz aj inofolic od novembra do februara. Aj alchemilku som pila aj vit E..🙂 moc dakujem za radu

sonazitnanova
7. apr 2017

@tamarka9 to HCG je dosť vysoké čiže normálne tehotenstvo by som povedala

krajcovicka
7. apr 2017

@amelie2017 gratulujem 🙂

tamarka9
7. apr 2017

@amelie2017 jejda konečne krásna sprava tu,veľmi ti držím palce ☺ a čítala som ze mas problem ist lekárovi,ze ta nik nechce zobrat. A nemôžeš ist na pohotovosť? Trochu si vymyslieť ze si spinila,alebo ze sa ti vel.i toci hlava,ze by ta pred odletom pozreli...

tamarka9
7. apr 2017

@sonazitnanova no neviem,písala som ze lekarka sa vyjadrila ze je nizke. Netusim ake maju byt hodnoty.

tamarka9
7. apr 2017

@alilka hm no to su riadne rozdielne hodnoty. Ja vážne neviem,asi len čakať,je mi z toho uz riadne na nic...