icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
adria88
8. apr 2017

@kima1404 veď uvidíš, daj potom vedieť, ako si dopadla, ale držím palce 🙂

slavkom
8. apr 2017

@ikonica mojaaa tj mi.ľúto... dufam,ze to.bude fajn a budes cakat a zadari sa .... 🙂 ja som bola na laparoskopii 23.2 kvôli cyste vajecnik.zachranili tak.som.rada mrcha bola 27.3 tak.sa snazime a uvidime co to bude ci to.nude bábÄtko alebo.ďalšia cysta uz si z toho sradnu robim 🙂

ikonica
8. apr 2017

@slavkom tiez drzim palce. ech sa vam zadari 🙂

slavkom
8. apr 2017

@ikonica musime musime a musi.to.byt tehu.... ďakujeme 🙂

kima1404
8. apr 2017

😘urcite dam,dakujem❤

tifinka
8. apr 2017

@tamarka9 tak drzim paste nech ti to dobre dopadne..😊 ja idem v sobotu o tyzden

ikonica
8. apr 2017

@slavkom tak... mne akurat dosla druha mrcha po kyrete.. a verim, ze dalsia uz nepride.. tento cyklus sa posnazime trochu viac... po prvej mrche sme sa az tak nesnazili... este sme sa trochu bali, ale bolo tutumutu v obdobi skor pred ovu, aj po nej.... tentokrat to uz musime dat 🙂)))

slavkom
8. apr 2017

@ikonoca určite moja ďalšia už nemôže prísť ja zase čakám ,kedy príde teraz snáď nepríde...Zase ma prrsiaá boleli a prestali.... Tak dúfam,že bude všetko fajn nemáš silnú,a tak neboj sa hneď ako to skončí tak na plno skúšajte

lilien2018
8. apr 2017

zeny je normalne ze som 9dpo a je mi strasne divne :( :( ako pocit na chorobu a uzliny a boli ma telo alebo si to len namyslam?

aleskandra
8. apr 2017

@lilien2018 telo sa môže takto "brániť" voči niečomu novému...Držím palce, nech je to to, čo ocakavas 🙏

lilien2018
9. apr 2017

@aleksandra duuufam ze to budu // ak nie tak pokracujeme ;) a nevies nahodou ci si mozem dat nejake lieky? Paralen?

sevcikovaanna
9. apr 2017

Babky poradte bojim sa ist na prefuk..moj problém je že my vajko nárastne a potom nedôjde k ovulacii ale zmeny sa na cytu...neda sa to liečiť inak ? Da

aleskandra
9. apr 2017

@lilien2018 fuuu, no ja by som si asi nedávala nic pre istotu..Alebo sa treba spýtať v lekárni, čo ti odporučia pre prípadné tehotenstvo..

krajcovicka
9. apr 2017

Naše snaženie 😉

kima1404
9. apr 2017

@adria88 ahoj moja,no tak ta hnusoba predsa len dorazila dnes😒...akurat rozmyslam,ze zacnem merat aj bt,lebo zatial len ovu testy robim....

kima1404
9. apr 2017

@krajcovicka gratulujem😉🤰👍

adria88
9. apr 2017

@kima1404 no tak nesmúť, začni aj s bt a ďalší cyklus je náš 😉 ja som 2dc, takže tiež idem doznovu

adria88
9. apr 2017

@krajcovicka jeeej, tak sa zadarilo 🙂 gratulujem tehuľka 🤰

kima1404
9. apr 2017

@adria88 jasne,blaznivy april bude nas😇...no,kym pochopim tie grafy,tak snad dovtedy aj otehotniem😂vobec sa v tom nevyznam,nikdy som to zatial nerobila,tak idem studirovat😅

linda1984
9. apr 2017

@adria88 aj ja som 2dc 😊 dnes mam už lepšiu náladu a som pripravená na nový mesiac, nová nádej, nová šanca 👌😊 držím palce nech je apríl ten pravý 😊 ale aj tak viem, že to príde vtedy kedy má....

adria88
9. apr 2017

@kima1404 aj mne to trvalo pár mesiacov, kým som to pochopila 😉 ale tak už som v tom celkom ako doma, neboj aj ty to zvládneš 😘

krajcovicka
9. apr 2017

@kima1404
@adria88 ďakujem dievčatá,držím vám všetkým palce,nech sa zadarí i vám.k

adria88
9. apr 2017

@linda1984 tak tak, keď to má prísť, príde, či teraz alebo o pol roka, netreba to vzdávať ale ani úplne siliť

sticker
martinka270888
9. apr 2017

Babenky aj my sa snažíme 🙂 chcela by som sa opýtať na váš názor...stále vás čítam 🙂 menštruáciu som mala 25.2. a ďalšiu 14.3...teraz neviem kedy by som mala dostať...mam si počítať 26 dňový cyklus aký zvyčajne mávam s výnimkou toho marcového ?? zatiaľ nemám nejaké príznaky prichádzajúcej ms....ďakujem Vám za názory 🙂

kima1404
9. apr 2017

@martinka270888 ahoj,vitaj🙂podla mna ano,ale v tom pripade by si uz mala mat,nie?ja mavam 29-30 a dnes menzes prisiel na 32D,tiez som uz niekde v kutiku duuufala🙄....no nic,dalsie mesiac tu je,takze opat nova sanca😉a vonku vsetko kvitne,tak dufam zienky,ze novy zivot zacne coskoro kvitnut aj v nas😇👶...ako dlho sa snazite?

kima1404
9. apr 2017

@adria88 fu moja,no ako som tak kukala na tie grafy....tak kaslem nato😂...zostavam pri ovu testoch😉...aj tak to bol zatial len prvy mesiac po pauze,co sme sa snazili,tak zatial nedepkujem😉..aj s meranim bt,aj bez merania,raz nam to vyjde😉❤

martinka270888
9. apr 2017

@kima1404 no my sme len teraz začali....neboli sme totiž to spolu skoro 2 roky a vrátili sme sa k sebe...no to je už o inom 🙂 predtým sme sa snažili skoro rok a nič...ale myslím že to tak v tom case malo byt...no asi som už mala dostať ms, fakt neviem :/ celý týždeň ma bolelo v podbrušku, v krížoch a včera to prestalo...ale ms zatiaľ nič..prsia mam naliate, bradavky mi neustále stoja..nemám žiadny výtok, to tiež nechápem...a mam pocit ako by som tam dole mala všetko opuchnuté...neviem co to znamená :/

ikonica
9. apr 2017

@martinka270888 teraz zi spominam ze som tiez mala taky pocit ze dole je to opuchnute.... a bol to priznak nakoniec.... skus testik.... drzim palce ;)

kima1404
9. apr 2017

@martinka270888 hej moja,podla mna tiez urob test🙂ten to za nas poriesi😀...mna tiez zvyknu boliet prsia nenormalne,no teraz vobec,tak som to ties pripisovala tomu,ze to asi vyslo...no a nevyslo...baby,toto nase telo je hotova alchymia,fakt😕...

martinka270888
9. apr 2017

@ikonica
@kima1404 test som skúšala tento týždeň, ale asi bolo ešte skoro...počkám ešte pár dní, lebo ak bude negatívny budem sklamaná :/ ten ako keby opuch cítim hlavne keď si sadnem, chodím často na WC, čo predtým nebolo...a teraz si nespomínam ci to mávam aj pred MS 🙂 ako naschvál....ďakujem babenky je to fajn takto si povymienat info a povzbudiť sa 🙂