icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tifinka
13. apr 2017

@matuska133 ok ozvem sa..no prve tri cykly mi zabral tak snad aj teraz zaberie..
Ja tiez neviem ci podstupit IUI, ak uz budem mat ist do car asi si hned vyziadam umele.iui vraj ani nema vysoku uspesnost..a mna tie hormony uz "zabijaju" 😞 ..tak silno drzim ✊ nech tebe to vyde..a daj vediet ake to bolo s tou kontrastnou latkou, aj iui ako si zvladala 😉

matuska133
13. apr 2017

@tifinka dam hned vediet :D Aj mna ja som jedovita strasne a dotoho este ked nocne mam tahat neni somnou reci :D
Ja by som asi tiez radsej investovala tychto 300e kt nas to bude tento mesiac stat radsej do umeleho ale 1 sancu tomu dam mozno budeme vtych 15% :D comu velmi neverim.
Vies co moja byvala kolegyna sa s muzom 20r pokusali o babo ,podstupila IUI,IVF a nic a teraz otehu prirodzene...ked uz ani nemysleli.
Ja asi moc tlacim na pilu ale nemysliet nato je podla mna nemozne

sonazitnanova
13. apr 2017

@tamarka9 ahoj chcem sa spýtať máš stále len spinis len hnedy výtok?

tamarka9
13. apr 2017

@sonazitnanova áno ale nielen hnedy,aj taký tmavočervený 🙁 uz som chcela ist dnes lekarke pre papiere na kyret,lebo som v koncoch,no ma dovolenku. Cize počkám po sviatkoch,tak ako som aj chcela povodne...a ty ako?

tamarka9
13. apr 2017

@zuzu2901 ahoj,chytili sa toho prípadu aj media,teraz som čítala ze ta prazska nemocnica co ich odmietla,tak ze čaká na nejaké výsledky a potom chlapčeka prijimu. Tak dúfam ze to tak aj bude,hlavne nech mu pomozu zabiatku malemu...

sonazitnanova
13. apr 2017

@tamarka9 ja od soboty som začala krvácať ešte stále krvacam chodím každý 3 deň na krv a mám ísť v stredu na krv a na kontrolu aj tak sama neviem ešte ,...Tebe držím palce nech to dáš bez nemocnice ono to trvá niekedy dlho aj 2 týždne keď sa to spustí

tamarka9
13. apr 2017

@sonazitnanova no áno ale bábo uz dva týždne nezilo ked som bola na kontrole. A odvtedy su to uz skoro ďalšie dva týždne. Cize uz akože je najvyšší cas...aj ja idem asi v stredu na kontrolu,tak si dame vedieť ako sme dopadli...

sonazitnanova
13. apr 2017

@tamarka9 no je to dlho niekedy to je komplikované ale urobila si preto maximum nemusíš si nič vyčítať ......Jasné napíšeme si som už dlhšie myslela na teba reku ako si dopadla

hhrdza
13. apr 2017

@krajcovicka ja som ho mala ešte dlho položený na stole a chodila kukať, či sa náhodou neobjaví slabučká druhá čiarka. naozaj nič. ani náznak. jedna je pekne vydotelná, druhá ani slabúčko. No mamka sa potešila, že už by mohlo byť aj vnúčatko :D ..len neviem neviem..keď je ten test negatívny, menzes mešká 8mi deň, príznaky tehotenstva zatial žiadne...fakt neviem čo si mám myslieč. už som zjedla druhu tabletku duphaston.

tifinka
13. apr 2017

@tamarka9 moja, kamaratke tiez zistili ze bola v 5tt ale ze dietatko uz nejaku dobu nezilo..a hned ju cistili..a ze dobre ze to zistili vcas, lebo ze z toho mohla dostat aj otravu krvi..😐 a teraz ma peknu zdravu dcerku 😊 nechcem ta plasit ale ak si si nie ista skoc asi rovno do nemocky

alilka
13. apr 2017

@tifinka no veď presne som o tom minulé písala tamarke9.
Že ti nieje vôbec sranda,keď ten plod tam je,drží sa ale nežije..Že môže zbravnovat..Ale ja nechápem že aj lekárka ju tak vôbec nechala..Veď zopár dní Okey ale nie 3tyzdne..Veď si ju berie na zodpovednosť 😕

tamarka9
13. apr 2017

@tifinka
@alilka kocky ste zlate,ze si robite starosti. Ale nebojte,keby som mala akekolvek podozrenie idem na pohotovost. V zahraničí je tento vyckavaci prístup samozrejmosť,kyret sa robi v prípade komplikácii ako zvysena teplota,bolesti,silne krvácanie,nedostatocne vycistenie...riziko infekcie je minimálne,keďže plod sa nachadza v plodovom vaku a ten ta chrani pred tým rozkladajucim tkanivom. Nebojte som doktorka,nehazardovala by som so zdravím,u mna je skor problem psychicky to ustat,preto naozaj po sviatkoch pôjdem uz na zakrok,ak sa dovtedy nieco nestane.

tamarka9
13. apr 2017

@sonazitnanova áno aj ja to tak beriem ze som urobila co bolo v mojich silách,možno sa to este dovtedy zmeni...

alison11
13. apr 2017

@alilka Tak možno ako komu,keďže ja mám PCO tak ja mávam aj anovulačné cykly tiež a mne by ani jedno dieťa bez liekov neostalo,takže mne treba také ktoré už pri menšom hcg čo ukážu.Tieto modré sú citlivejšie 🙂

candies
13. apr 2017

@slavkom moja kym nepríde ms je vzdy šanca a taky výtok mam aj ja na zaciatku viac teraz menej 🙂 uvidis a aku značku testu si mala ?

krajcovicka
13. apr 2017

@hhrdza uvidíš, čo urobia tie lieky...

slavkom
13. apr 2017

@candies mama test a robila z. Takýto neviem či s tým je ... Nejaky zlý je

kotatko1232
13. apr 2017

@slavkom nic neukazuje...iva cierna foto

candies
13. apr 2017

@slavkom pošli ešte raz fotku lebo ju nezobrazuje

alilka
13. apr 2017

@alison11 som na tom veľmi podobné..Aj ja mám problém a potrebujem vedieť čím skôr..Tiež mám jeden PCO ale toho sa už nebojím keďže mu teraz vzali vajcovod pre mimomaternicove..A predtým 4potraty..Ale ja som myslela ovu testy 😁😁

alilka
13. apr 2017

@zuzu2901 ahoj..ten prispevok co si sem vcera dala o to male miminko,prave davali uz v televiznych novinach na jojke..🙂 budu ho operovat v Prahe a Union poistovna to cele uhradi..🙂 az mi slzy vyhrkli..pre tych rodicov to musi byt ozaj tazke..🙂 za malinkeho sa pomodlim..🙂

slavkom
13. apr 2017

@candies no neviem zase mi je zle a hlava má boli až pichá... A zvaraty riadne ja radšej pickam do mrchy aj kríze bolia ja nevydržím boli to

alilka
13. apr 2017

@tamarka9 joooj zlatko,drzim ti prsty..hlavne nech psychicky to zvladas..:/ viem ako ti je,nedavno som to zazivala ja..:( a ty si lekarka,v akom odbore si?..🙂

eliss19
13. apr 2017

@slavkom chybný test

kakatulik
13. apr 2017

@slavkom toto je jasne pozitivne.

alilka
13. apr 2017

@slavkom nemas inu fotku?ja tam nevidim ani tu kontrolnu ciarku..:D

eliss19
13. apr 2017

@alilka veď to keď tam nieje ani tá kontrolka dobrá tak je chybný test to nieje možné aby tam nebola tá kontrolka

kakatulik
13. apr 2017

Akoze ja som inak slepa,ale ja tam vidim obidve.🙂

janasp28
13. apr 2017

@slavkom skusila by som iny test lebo tento vyzera byt chybny, je nejaky " rozliaty" ci co

zuzu2901
autor
13. apr 2017

@tamarka9 ahoj super,to som rada.Strasne luto mi bolo celej rodinky po precitani prispevku.Osobne tu rodinu nepoznam.No ked som citala,ze maly lezi na kramaroch a nic s nim nerobia prislo mi ich luto.Verim,ze mu tam pomozu a ze drobec bude dlho zit. 😉