Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tifinka dam hned vediet :D Aj mna ja som jedovita strasne a dotoho este ked nocne mam tahat neni somnou reci :D
Ja by som asi tiez radsej investovala tychto 300e kt nas to bude tento mesiac stat radsej do umeleho ale 1 sancu tomu dam mozno budeme vtych 15% :D comu velmi neverim.
Vies co moja byvala kolegyna sa s muzom 20r pokusali o babo ,podstupila IUI,IVF a nic a teraz otehu prirodzene...ked uz ani nemysleli.
Ja asi moc tlacim na pilu ale nemysliet nato je podla mna nemozne
@sonazitnanova áno ale nielen hnedy,aj taký tmavočervený 🙁 uz som chcela ist dnes lekarke pre papiere na kyret,lebo som v koncoch,no ma dovolenku. Cize počkám po sviatkoch,tak ako som aj chcela povodne...a ty ako?
@tamarka9 ja od soboty som začala krvácať ešte stále krvacam chodím každý 3 deň na krv a mám ísť v stredu na krv a na kontrolu aj tak sama neviem ešte ,...Tebe držím palce nech to dáš bez nemocnice ono to trvá niekedy dlho aj 2 týždne keď sa to spustí
@sonazitnanova no áno ale bábo uz dva týždne nezilo ked som bola na kontrole. A odvtedy su to uz skoro ďalšie dva týždne. Cize uz akože je najvyšší cas...aj ja idem asi v stredu na kontrolu,tak si dame vedieť ako sme dopadli...
@tamarka9 no je to dlho niekedy to je komplikované ale urobila si preto maximum nemusíš si nič vyčítať ......Jasné napíšeme si som už dlhšie myslela na teba reku ako si dopadla
@krajcovicka ja som ho mala ešte dlho položený na stole a chodila kukať, či sa náhodou neobjaví slabučká druhá čiarka. naozaj nič. ani náznak. jedna je pekne vydotelná, druhá ani slabúčko. No mamka sa potešila, že už by mohlo byť aj vnúčatko :D ..len neviem neviem..keď je ten test negatívny, menzes mešká 8mi deň, príznaky tehotenstva zatial žiadne...fakt neviem čo si mám myslieč. už som zjedla druhu tabletku duphaston.
@tamarka9 moja, kamaratke tiez zistili ze bola v 5tt ale ze dietatko uz nejaku dobu nezilo..a hned ju cistili..a ze dobre ze to zistili vcas, lebo ze z toho mohla dostat aj otravu krvi..😐 a teraz ma peknu zdravu dcerku 😊 nechcem ta plasit ale ak si si nie ista skoc asi rovno do nemocky
@tifinka
@alilka kocky ste zlate,ze si robite starosti. Ale nebojte,keby som mala akekolvek podozrenie idem na pohotovost. V zahraničí je tento vyckavaci prístup samozrejmosť,kyret sa robi v prípade komplikácii ako zvysena teplota,bolesti,silne krvácanie,nedostatocne vycistenie...riziko infekcie je minimálne,keďže plod sa nachadza v plodovom vaku a ten ta chrani pred tým rozkladajucim tkanivom. Nebojte som doktorka,nehazardovala by som so zdravím,u mna je skor problem psychicky to ustat,preto naozaj po sviatkoch pôjdem uz na zakrok,ak sa dovtedy nieco nestane.
@sonazitnanova áno aj ja to tak beriem ze som urobila co bolo v mojich silách,možno sa to este dovtedy zmeni...

@matuska133 ok ozvem sa..no prve tri cykly mi zabral tak snad aj teraz zaberie..
Ja tiez neviem ci podstupit IUI, ak uz budem mat ist do car asi si hned vyziadam umele.iui vraj ani nema vysoku uspesnost..a mna tie hormony uz "zabijaju" 😞 ..tak silno drzim ✊ nech tebe to vyde..a daj vediet ake to bolo s tou kontrastnou latkou, aj iui ako si zvladala 😉