icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
ksebejka
17. apr 2017

Dievčatá, chcela by som sa s vami poradit - 25.2. som mala kyret a lekar povedal ze po 3 mesiacoch sa mozeme znova snazit. Na prvy menzes som vsak cakala 7 tyzdnov, takze za 3 mesiace mi vlastne vychadzaju len 2 menzesy. Myslite, ze sa to pocita na menzesy alebo na mesiace? Uz by som to strasne nechcela zazit znova, ale asi chapete ze to cakanie je nekonecne :/

alilka
17. apr 2017

@ksebejka na ms sa to počítať..Čiže ešte 2 keď už jedna bola..😉

bea0802
17. apr 2017

@tifinka podľa mňa sa dá mne robili kyret na jednodnovke a viem ze robia aj kopec iných zákrokov ...inak ja som sa tiež veľmi bala narkozy rano som nemohla dýchať od strachu ale ozaj sa nemáš čoho báť napichli mi zilu a zrazu sa mi len zatocila hlava chytila som si oči povedala som ze sa bojim a už si nepamätám nic absolútne až ako ma prebrali nezvracala som nebolela má hlava ani žiadne iné komplikácie čiže narkozy sa isto neboj.

bea0802
17. apr 2017

@ksebejka ano určite na cykly sa to ráta čiže este 2 ms počkaj ...ja čakám na prvú uff 7 týždňov si čakala ? tak teda dobre vedieť ze môže aj takto neskor dojst

zloba666
17. apr 2017

Ahojte žienky .. Snažilky 😘 .. sledujem vas tu už dlhkšie .. a chcem sa trošku poradiť .. snažime sa s priateľom pomaly 7 mesiacov o deculko 😇 .. a stale nič .. už som z toho nešťastná .. 2krat som bola na folikulometrii a vždy na 11den som mala uz dozrety folikul 22mm tak hned na druhy den sme sa mali snažiť a nič z toho .. uživam inofolic ale zvyšim davku .. objednala som si včeliu kašičku a ešte si chcem kupiť alchemilku .. nebude toho už moc ???🙄 😝 ..
Alebo viete niečo lepšie .. čo by ste mi odporučili ???

linda1984
17. apr 2017

@zloba666 ahojky 😊
My už tiež siedmy mesiac. Boli mesiace kedy som už stresovala, že niečo musí byť zle, že to nieje možné. Už skoro od začiatku snaženia som brala femibion 800,keďže nič z toho, 60 sáčkov inofolicu som dobrala teraz cez víkend, kvapky gynex, meriam BT už tretí cyklus, robím ovu testy tretí cyklus, priateľ bol na spermiograme, všetko OK a stále nič. Povedala som, že do roka nestresujem, užijem si leto, pôjdeme na dovolenku, budem cvičiť, takže už nemienim stresovať ďalej. Ako náhle sa bude blížiť september, už bude stres a pôjdem určite k lekárovi. Už nechcem brat nič, cítim sa ako otrok všetkého. Takže končím. Ešte teda BT budem merať, to ma baví 😀 a ešte som uvažovala o tej vcelej materskej kasicke, ako vitamín, lebo je dobrá na veľa vecí. Takže tak 😀

zloba666
17. apr 2017

Ahoj Linda1984 😊
Tak už aj ty si toho dosť poskúšala .. Møj priateľ nechcel isť na spermiogram ale už som povedala že pekne krasne ideš😀 objednam ho zajtra tak dufam že buduci tyždeň bude volny termín .. a ako dlho sa čaka na vysledky Linduš 🤗 .. lebo moj doktorko povedal že bez spermiogramu nemam ani chodit 😄😊 ..
A maš pravidelny cyklus ?? ..alchemilkovy čaj nechceš vyskušať ?? 😉 ..
A kam na dovolenku sa chystate ..??
...

natalusik005
17. apr 2017

Mamicky potrebujem radu. Ovulacny test prvy robeny davnejsie je tam sice ciarka druha ale velmi slaba. Dnes robeny a uz je ju lepsie vidiet. Je to uz zacinajuca ovulacia ci nie? Dakujeeem

natalusik005
17. apr 2017

Prikladam este jednu foto

sonazitnanova
17. apr 2017

@natalusik005 no mala by čoskoro prísť tá druhá by mala byť aspom taká silná ako ta testovacia ale keď sa začnete pokúšať aj teraz nič sa nestane lepšie skôr ako neskôr 😉

natalusik005
17. apr 2017

@sonazitnanova ahoooj dakujem za odpoved. Testujem sa prvy krat v zivote :D a akosi som z toho jelen. Mam nepravidelny menzes. A ovulacia my ma prist tak 19teho 20teho snazilkujeme od kedy mi skoncila mrcha. A ovulacne testy robim obden. A do teraz boli slabe az nebolo vidiet a dnes to bolo silnejsie. Tak teraz neviem ci to je nejaky zaciatok alebo stale negativne. My chceme dievcatko tak cez plodne dni ani nechcem snazilkovat 🙂

montblanc
17. apr 2017

@tifinka ja mam gynekologa v ba, kde maju jednodnovu chirurgiu a chccel mi robit laparku. Len ja mam tucne brucho a vtedy im nedosiahne sonda tak to neslo u mna. Ak si z ba, tak ti dam kontakt ak chces ☺

linda1984
17. apr 2017

@zloba666 no výsledky boli na počkanie, objednal sa u urológa, materiál 😀 mal priniesť do 30 minút, takže to vybavil v pohodlí domova. Prišiel, zaklopal a išiel dovnútra, doktor mu napísal výsledok, vybavene 😊 aaa alchemilku som tiež pila, to som už zabudla 😀 aj grepy som jedla a stále jem doovulky a nič. Cyklus mam +-1 deň pravidelný. Až teraz co som brala kadečo mi hapruje trochu, mala som aj meškanie už aj o tri dni skôr prišla ms. No cele zle. Na dovolenku sa chystáme bud Grécko alebo Španielsko, ešte uvidíme ako to bude v práci. Možno aj nikam nakoniec 😀

tifinka
17. apr 2017

@montblanc tak to si ma "potesila" ..aj ja mam tucne brucho 🙄..ktovie ci sa im to u mna podari..a ako to potom vyriesili? 🙂

tifinka
17. apr 2017

@bea0802 dakujem 😊..no som zvedava..ja som nastavena ze tento mesiac sa to podari tak uvidim co z toho vznikne 🙄😁

zloba666
17. apr 2017

linda1984 ..
Tak to je super .. keď na počkanie spravia 🙄 ..
Rozhodol sa .. ze pojde aj v ZA kde pracuje tak ze uz budeme ten to tyzden vediet ako su na tom sperma 😅 ..
Ja som mala tiez presny ako hodinky ale ako som zacala uzivat inofolic tak o 2dni mi to posunulo ale to mi az tak nevadi ..😅😀 .
.. ale ja uz asi nestihnem ten to rok 🙁 .. na pol roka mi odchadza preč ..
Mozem sa za ten pol rok nadupat vitaminmy 😀😊 ..
A už som chcela byt 🤰 .. och na nervy totok ... aspon nech tebe sa zadari 😘

montblanc
17. apr 2017

@tifinka no isto nemas ako ja. Ja mam 90 kg uz a na bruchu aspon 7cm tuku. Oni chceli urobit laparku kvoli pripadnym zrastom a priechodnost vajcovodov som chcela vediet. Kazal mi schudnut a ze potom to urobime. Ale dala som si urobit v brne v reprofite tu priechodnost tou kontrastnou latkou a sonom a boli krasne priechodne, tak uz na laparku nemusim ist ☺

linda1984
17. apr 2017

@zloba666 jeej si zlata, ďakujem 😊 👌 😘 inak 5 dní musela byt abstinencia pred tým 😛 a kedy odchádza? Možno ešte stihnete 😊 ja už ani nerátam, že sa to podarí niekedy. Normálne si to neviem predstaviť 😀

zloba666
17. apr 2017

Linduš prečo mi ťa tiež neoznači ako mna označis 😊 ..
Nevyznam sa tu 😎 ...
22.maj odchadza a mam buduci tyzdem ovulku a potom uz len ked bude prec 😢 som z toho smutna .
Hmm až 5 dni .. pana ten to nevidrži 😂 ale som čitala že stačia 3 dni tak hadam bude mať dostatok 😀 ..

tifinka
17. apr 2017

@montblanc moja..ja mam o par kg viac ako ty pri vyske 165cm tak mi nemusis o tom vraviet..ale ak mu budu kazat schudnut tak sa asi k tehu nikdy nedopracujem lebo momentalne nemam na to ani chut ani naladu aby som chudla...ako teda budem postupovat ked neschudnem?? nepomozu mi otehotniet ci jak? 🙄

tifinka
17. apr 2017

@montblanc a ake to bolo tou kontrastnou? bolelo to? 😲

linda1984
17. apr 2017

@zloba666 haha musíš dat odpoveď na môj príspevok alebo @ a môj nick 😊 no tak máte ešte šancu, uvidíš možno to klapne a keď nie, tak všetko sa deje pre niečo a asi to tak nemá byť 😊

montblanc
17. apr 2017

@tifinka absolutne to nebolelo. Nic necitis. Uplne pohodovy zakrok. Ver mi. Ved to len tenucku hadicku zavedu do maternice a pustia tu kontrastnu latku a pozeraju cez sono. Trva to asi 5 minut. Chod s kludom na to 😉

montblanc
17. apr 2017

@tifinka no ja urobiim vsetko pre babo, musim schudnut, lebo nadvaha dost vplyva na plodnost. Az teraz pri ivf a neuspesnom odbere, ze neboli ziadne vajicka vo folikuloch, som zistila ze mozno je problem prave tam a treba zlepsit ich kvalitu vitaminmy a schudnutim 🙂 musis robit co najviac vysetreni

tifinka
17. apr 2017

@montblanc super, dobra sprava 🙂 ...a co v pripade ze nebudu prechodne? kedze laparka by sa mi nedala robit 😨 ..no som veru zvedava co so mnou bude

tifinka
17. apr 2017

@montblanc a kolko mas rokov ak to nie je tajne? 🙂

montblanc
17. apr 2017

@tifinka mam 36 😉 no neviem ake su moznosti ine. Skus tu priechodnost ako ja a mozno budu ok a nebude treba laparku.

tifinka
17. apr 2017

@montblanc to sme na tom skoro rovnako akurat ja bez dietata zatial..a odkial si? 🙂 ..no ja prave menim lekara a prestupujem k tomu do ciernej vody, tak uvidim co mi poradi dalej..som ako na ihlach...ale verim ze sa nam to podari aj bez dalsich moznych vysetreni...

simka2433
17. apr 2017

@tifinka ty si chodila ku ktoremu predtym? Lebo pozeram ze cierna voda to je nedaleko odomna🙂

tifinka
17. apr 2017

@simka2433 ja som chodila do TN a predtym v Prievidzi..ale teraz pracujem a byvam v BA tak som zvolila blizsiu moznost..tak uvidim... 🙂