Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tifinka ja som zo šale a chodim do Nededu🙂 no tento mesiac som na tom asi dost blbo:( teplota mi robi zalostny graf:( iba raz som msla 36,6 odvtedy stale pod 36,5:( takze tento meziac asi anovulacny. Meram to poriadne prvy mesiac no predminuly som par dni pred MS merala a drzali sa nad 37 tak duufam ze iba tento mesiac mam takyto divoky a inak ze mi nic nie je.
@simka2433 a si tam spokojna? 😊..ja bt nemeriam, robim iba ovu testy ale tie zatial iba velmi slaba druha ciarka (skoro ziadna)..tiez neviem ci to tento mesiac pride, lebo po clostile na 14 den folikulometria = nic 😐 ..tak neviem..este idem v stredu to budem 18ty den, tak uvidim..ty mas aku priemernu dlzku cyklu?
baby 38 den cyklu a mrcha nikde , testy negativne .. mam pockat ci letiet na gyndu ? bolo by uz nieco vidno ak by ? testov som skusila dost aj rozne a nic :(
@tifinka nemam .. snazilkujeme sa rok ... beriem progesteron ktory mi ho mal upravit , minuly mesiac to vyzeralo ze uz ok a tento sa stalo toto ... do toho beriem inofolik vela bab pisalo ze im rozhadzal cyklus ... nechcem stresovat nemam ziadne priznaky ... necitim sa byt tehu aj ked velmi chcem a stale dufam .... len neviem ci vyckat este par dni , ist a nech mi rovno pichne vyvolavacku :(
@tifinka my uz od oktobra snazime SA;D no tento cyklus sme tam naposielali najviac zo vsetkych ale asi z toho nic nebude kedze teploty mam zrovna teraz mizerne nizke. Fuu brala som uz tooolko toho ze az. Inofolic alchemilku gynex grepy vit.E C D ananas zeleninu s kys.listovou....
@didi2102 Kludne chod na vyvolavacku - ak by si aj bola tehotna, babatku to neuskodi.
@tamarka9 ahojky 😊 dúfam, že sa máš už lepšie a všetko je v rámci možností ok 👌
Ja som bola dnes u lekára, chvalabohu bol tam druhý. Dal mi liečbu na tri mesiace, konské dávky kyseliny listovej +duphaston. S tým, že by sa ním mala preliecit aj ta bolestivá ms, že to nebude prechádzka ružovou záhradou. Neviem co presne mam od toho čakať, lieky som brat nechcela, až ako posledne štádium. Lenže čo môžem čakať od lekára keď tam idem s problémom. Bylinky mi do hrste nenasype. Teraz ma viac trápi, to ze mam možno endiometrazu, než to, že sa nedarí babo. Lebo možno to je dôvod. Akokoľvek som sa liekom bránila, asi budem musieť skúsiť aj to 😕
@tifinka
baby uz nic ... jemnulinke spinenie asi sa to dnes rozbehne :( urobila som si este jeden test aj dnes a nic cize ... okrem toho manzelovi vyslo na spermiograme teratozoospermia .... ja tento na h.... cyklus :( nevladzem len v kuse nieco do seba pcham 😢
@kotatko1232 gratulujem len tak pekne dalej nech silneju.ja mam tiez silnu tuzbu testovat lebo sa tak vseliako citim.dlhsiu dobu som sem vobec nechodila a dnes vidim pekny testik od teba. 🙂
Dievcata tak mame vysledok spermiogramu...a nedopadlo dobre :( mame zle mnozstvo nie pohyblivost co je vraj ten lepsi pripad...mali ste nkektora podobnu skusenost? Da sa s tym nieco robit? Baby prosim povedzte mi niektora ze mate babatko aj napriek malemu mnozstvu spermii vasho muza lebo sa asi zblaznim :(
@orechova_skrupina hmm to ma mrzí. Môj mal všetko OK, takže neviem povedať, ale aj tak sa nám nedarí. Určite aj muž to musí brať zle 😕
@orechova_skrupina budes mat babo, neboj. Ivf si poradi aj s malym mnozstvom. Tam staci jedna spermia aby oplodnila tvoje vajicko ☺
@orechova_skrupina ano nemusis sa bat, aj ked je ich malo ale si sikovne tak sanca je velka!! 😊
@tifinka uz realne rozmyslam o umelom ... ta teratozoospermia a moj cyklus nam znizuju sance .... obcas manzel v ramci prace musi odcestovat a tym padom opat sanca fuc ... snazim si nahovort ze pockame nic sa nedeje ale co ked ta sanca ujde ... neviem mam pocit ze nechcem cakat .. v maji m am ist na gyndu s vysledkami zo spermiogramu a uvidime co dalsie mi odporuci lekar ale lamem sa na neaku kliniku s umelym uvidim nec hcem to unahlit ale ani stratit sancu
Ahojte babyy, kedy vam tehotensky test ukazal pozitivny vysledok? 😊 Mam 2 dni do ms, bt sa mi stale drzi vyssie, tak som vcera skusila soravit test, ale zial oen jedna ciarocka 😏 Vdaka za vase odpovede a majte krasny den 😊
Baby ... minuly mesiac som pila Alchemilku , mrcha dosla o 1t skor sko mala ... a dnes som zacala zase krvacat a strasne ma boli brucho 😩 Moze to byt z toho caju ze mi to takto rozhadzalo? 😏😏
caute baby tak mi od vcera sa zase snazime..manzel sa rozhodol ze chce dalsie..no mam po ovulke..taze neratam s tym cakam na ms.. vsetkym Vam drzim palce chi

Tak ptm daj vediet ci su tam lepsi doktori;) drzim ti moc palce!!!!;)