icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
18. apr 2017

@tamarka9 áno áno pamätám si na to 😉 hlavné že teraz keď som tam bola tak som sa jej to zabudla spýtať či to mam teraz dobre..😁 no zasa ale ty si nepotratila,ale vývin sa pozastavil že?A to si brala na to hej anopirin či čo sa berie,?Teraz máš kedy kontrolu?

honeybuney
18. apr 2017

@domisteve áno jasne aj ja si to myslím, ale zase sa nesnažíme až tak veľmi dlho aby som prepadala panike.. Možno to len chce čas 🙂 dám šancu inofolicu a ak nezoberie, budem to riešiť ďalej.. Mňa len fakt zarazilo ze mam také výrazne ovu príznaky a tie testy sú furt negatívne..

tamarka9
18. apr 2017

@alilka áno ale vyvin sa zastavil pravdepodobne zase preto,ze sa urobila zrazenina a bábo nebolo vyzivovane ☹ aj predtým to tak bolo. No brala som anopyrin,áno a aj tak ☹ kontrolu mam az ked mi skonči krvácanie,co neviem kedy bude vzhľadom na to,ze ani poriadne nezačalo. Včera uz ok,celkom dost a dnes zase nic moc,este slabsie ako ms...

alilka
18. apr 2017

@tamarka9 jooooj. 😞 Budeš si ešte nejako riešiť hematologiu a fraxiparin pre prípad do budúcna?

simka2433
18. apr 2017

@honeybuney uz ho neberiem od febryara🙂 mne nepomohol:( no tebe moc drzim palce

simka2433
18. apr 2017

@alilka a co ti povedal doktor? Je velky problem pri teh.resp. pri snazeni ta tromb.?

sonazitnanova
18. apr 2017

@natalusik005 supeeeer

honeybuney
18. apr 2017

@simka2433 ďakujem pekne 🙂 aj ja tebe, nech sa zadari!

tifinka
18. apr 2017

@matuska133 ale preco az o dva mesiace? Tak skusajte prirodzene..nevzdavaj sa moja, podari sa!!! Ja uz ale koncim so snazenim, pretoze sa snazim len ja a naco??zbytocne sa nicim, depkacim a uz nevladzem..kaslem na to, zmierim sa s tym ze ostanem bez dietata, a ostanu mi len tie moje co mam v praci..ale ty zabojuj!!silno ti drzim ✊✊

matuska133
19. apr 2017

@tifinka o prirodzenom u mna ani neni reci asi.kedze ten vajecnik bez cysty je nepriechodny a ten kde je cysta asi(urcite) nebude ani ovulovat.a je velka 5×4cm tak ktovie.ze o tie 2 cykly nasadi Letrozol.vies co aj ja mam teraz krizu a mam chut sa nato vyprdnut je teraz vomne kopec krivd :D :D
Ty sa len pekne s nicim nezmieruj a sup do centra za skusku nic nedas :*

milasik10
19. apr 2017

Baby,vidite tam nieco,ci len mi sibe ? 🙄Mozem byt tak cca 12DPO ale neviem presne lebo tento mesiac som na vsetky testy a merania uplne kaslala...

katka1601
19. apr 2017

@milasik10 tusim tam nieco vidim.ale na 100% som si nie ista urcite skus o dva dni znovu.

sonazitnanova
19. apr 2017

@milasik10 aj mne sa zdá že tam je úplne slabá presne ako radi @katka1601 skús o 3 dní najlepšie

butterfly333
19. apr 2017

@tamarka9 ano hned ako budem tehu dostanem inj. No snažíme sa stäle už 3r. Teraz sa mi rozbieha ms..

milasik10
19. apr 2017

@sonazitnanova
@katka1601 vyskusam... lebo sa mi zda skoro,kedze MS cakam az o 7 dni... ale sranda,ze vcera som si robila,sice na obed, ale nic tam vobec nebolo. Bolia ma totiz dost prsia,hlavne bradavky... v noci ked som sa otacala v posteli,tak som sa az zobudila... dost taka bodava bolest :( a citim to aj cez den. Ked nebudem tehu pojdem asi aj tak k lekarovi lebo take bolesti som nikdy nemala 🙄

tonjadabik2
19. apr 2017

@milasik10 no neviem skus o dva dni ja tam nevidim nic.. Skusala si aj ine testy? Ale drzim ti palce nevzdavaj sa.

klementinka2
19. apr 2017

@milasik10 ja tam jemnú čiaročku vidim,viem veĺmi dobre ako vyzera pepino test uplne biely,držím palce nech silnie.😉

milasik10
19. apr 2017

@tonjadabik2 neskusala som,ja som sa ani nechystala vobec testovat tento mesiac ale fakt mam dost bolesti a neni to prijemne 😒 toto je pepino test.. mam doma jeden clearblue digitalny ale nechcem ho este pouzit,lebo podla mna je este dost skoro aj keby som bola a test nebol najlacnejsi,takze pockam este

milasik10
19. apr 2017

@klementinka2 ďakujem 🙂 nechcem si robit falosne nadeje,vies ake to potom je... ja som pepino este nemala nikdy,teraz prvykrat,takze ani neviem kde sa presne ma ta druh ciarka nachadzat...takze neviem ci to je ono

klementinka2
19. apr 2017

@milasik10 čiarka je na správnom mieste,pepino testy majú druhú čiarku takto ďalej.A nevyzerá žeby to bola len nejaká ryha.Otestuj tak o 2dni a uvidiš či tmavne.🙂

tonjadabik2
19. apr 2017

@milasik10 jasne cydr eate par dni a potom uvidis. Urobis... ako je tam jemnulinka ciarka ale slaba.. Ale drzim palceky nech silneje testik.a uz ti meska ms alebo nie?

milasik10
19. apr 2017

@tonjadabik2 praveze nie,ms mam dostat az o 6 dni. Preto sa mi zda skoro

tonjadabik2
19. apr 2017

@milasik10 ved uvidis..ako sa to bide vyvijat ale ked nedostanes..v ten den v utorok to vychadza? Tak si urob v ten den oki? Co ty vies mozno sa podari.

krajcovicka
19. apr 2017

@milasik10 aj ja tam niečo vidím 😘

tamarka9
19. apr 2017

@milasik10 ahoj,ciarocka tam rozhodne je 😉 ako píšeš,nic si nemerala a netestovala,ale ak by si bola 12dpo tak potom nemôžeš mat 6-7dni do ms,lebo lutealna faza byva max 16 dni,cize max o 4 dni by mala dôjsť. Alebo druha možnosť,ze si len nejaký 10dpo a mrcha by skutocne mala prísť o 4-6 dni. Na 10 aj 12 dpo je tento testik úplne dostatočný,cize ti želám nech žiadna ms nepríde a ciarocka silnie 😉

tamarka9
19. apr 2017

@alilka určite áno,anoprin budem jest uz stale a hneď ako budu // aj keby som lekarku mala chytiť pod krk,tak si vydupem injekcie ☺

milasik10
19. apr 2017

@tamarka9 tak dnes som 26 DC, ovu som zbycajne mavala na 14 DC, cize dnes som cca 12DPO a cyklus mavam 31 Dni... kedy ako... bolo uz aj 29-30.

waleri17
19. apr 2017

@milasik10 ahojky no podla mna si tehotna ja tam taka slabulinka ciarka ale hlavne mas aj tehu priznaky tak ja gratulujeem 😉👍

milasik10
19. apr 2017

@waleri17 este je skoro gratulovat ale dakujem... nerobim si nedeje lebo uz sa mi stalo v januari,ze test mi ukazal // ,meskala mi ms, aj clearblue mi ukazal +1-2 tt a na dalsi den prisli kramy... takze uverim asi az ked bude na ultrazvuku nieco vidiet ,inak tomu este sancu nedavam 🤔

alilka
19. apr 2017

@simka2433 no je to problém lebo sa vytvárajú zrazeniny krvi a tie pozastavia vývoj plodu ..