icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
xlindus
20. apr 2017

@waleri17 no ved u nas to iste takze zdielam rovnake pocity😅A kolko mas rokov ak sa mozem spytat?

waleri17
20. apr 2017

@xlindus ja 27 a ty???

xlindus
20. apr 2017

@waleri17 ja tiež😊Teda uz len do mája😂Takze za chvíľu 28😂S uz mas dieta alebo sa pokusate o prve?

mlil77
20. apr 2017

@bonovka teraz posledne 2 mesiace som si merala ale podla testov ovulacia neprebehla aj ked ten mesiac sa tam ukazovali slabe ale dost viditelne ciarky ale nic z toho nebolo aj tak, no doktor mi predpisal ten utrogestan aj glucophage co som vyssie spominala ale nedobrala som ich........ale uz sa mi dnes vecer konecne dostavila ms takze zacnem brat tento novy cyklus, snad sa zadari, no hlavne by som chcela aby do konca roka sa zadarilo aby som ostala nadalej na materskej, nechcem nastupovat do prace ked sa chceme stale snazit o dalsie, teda nechce sa mi nastupit a hned vystupit z prace.....mojim dvom znamym sa tiez nedarilo a ked nastupili do prace hned na to otehotneli druhykrat, snad to nebude moj pripad ale tak hlavne kvoli tomu vekovemu rozdielu nechcem, no uz sa stavav to co nechcem aby bolo ze uz zacinam mysliet na to ze ideme robit babo a to uz asi nie je dobre, co si citam vraj ked baby na to prestali mysliet vtedy sa zadarilo.......ale tak mozem ja na to nemysliet ked nebudem mat ovulku neotehotniem aj tak.........ja som si inak tiez prve tehotenstvo neuzila, bolo to moje vysnivane tehotenstvo a cele mi bolo zle, ked som fungovala dve hodiny denne to bol dobry den, ja som spala ako medved v zimnom spanku, stale mi bolo zle a neskutocne slabosti, takmer cele som ho prelezala ako tak som zvladla ist do prace a potom som spala aj do rana kym som znova nesla do prace, nevladala som nic robit, keby som to nezazila na vlastnej kozi, nikdy by som neverila ze tak zene dokaze byt zle v tehotenstve, boli dni ked som uz bola taka zufala ze som plakala ze uz nechcem byt tehotna co som nevladala ....neda sa to ani slovami opisat ako mi bolo cele tehotenstvo zle, no len dufam ze druhe take nebude lebo neviem kto sa bude starat o maleho nakolko s muzom sme v ba sami a nemame tu rodinu, toho sa tiez neskutocne bojim lebo ak sa to zopakuje ja nebudem vediet vstat k malemu, to fakt neviem co urobim....

simka2433
20. apr 2017

@xlindus 🙂 ja som tiez majova🙂

waleri17
20. apr 2017

@xlindus nie len o prve a ty uz mas dietatko???Ja 28 az v marci o rok teraz som mala len 27 😂 Ale chcela som do 30 dve deti len to som este nevedela ze to bude tak trvat 😕

xlindus
20. apr 2017

@simka2433 ale to fakt? Ktory den?😉

xlindus
20. apr 2017

@waleri17 ani ja este nemam🙂Vsetko ma svoj cas🙃Mozno sa vam zadarí a budete mat dvojíčky😍

bonovka
20. apr 2017

@mlil77 no manzel sa postara. 🙂) ono to vsetko pride nejako prirodzene asi,uvidis sama. ;)

kima1404
20. apr 2017

@adria88 jezis moja,aj mne uz som musela dat ibik😒..aj u mna sa uz pomaly hlienik tvori,dnes ovu test uz pomalilinky pozitivny,takze my uz aj vcera😉dnes pauzicka a cez vikend pokracujeme😉nooo,takze potom rodime spolu,to dufam vies😀😂😉

adria88
20. apr 2017

@kima1404 noooo, veď dáme si to predsavzatie? :-Ď čo by sme boli, januarovky? To by bolo fajn, ja som január 😝

bea0802
20. apr 2017

@2sisi2 ahoj ...ano mala som a všetko bolo krásne až kym mi v 11tyzdni nepovedali ze prestalo biť srdiečko MA ...kyretaz som mala 27.3. takže tak s nami 😢 ....a ty ako čo nove ? (mimochodom ahoj konečne vidím nick podľa ktorého som ta spoznala vtedy som netušila ze si to ty 🙂)

waleri17
20. apr 2017

@xlindus juj dvojicky zrovna moc nechcem 😂A hlavne nejdem brat ziadne hormony takze zrejme jedno vajko jedno babo ak sa vobec zadari 🙂

simka2433
20. apr 2017

@xlindus 9.5.;) a 7.5.som mala svadbu:D

2sisi2
20. apr 2017

@bea0802 jooooj, to mi je veľmi ľúto 🙁😩 áno veru veľa ľudí aj z práce ma tu pozná tak som bola pod iným nickom 😂😂😂 teraz tu verejne neriešim ako sa veci majú ale zatiaľ nič nové 😌 Snáď v dohľadnej dobe 🙏🏻😍👌

bea0802
20. apr 2017

@2sisi2 i mne veľmi ale nevzdávam sa teraz chvíľu pauza momentálne čakám kedy nabehne mrcha asi prvý krát sa na nu tesim 😀 potom ideme na dovcu trochu vypnúť a následne ideme znovu bojovať verím ze tentoraz so šťastným koncom 🙂 .....jasné úplne chapem ten nick máš prácu ktora si to vyžaduje ...kedykoľvek nápis IP a pokecáme 😉

xlindus
20. apr 2017

@simka2433 moj kamarat ma tiez 9teho😂Ja som 14teho a muz 4teho😂😂

simka2433
20. apr 2017

@xlindus 4 teho mali moji rodicia svadbu:Da rok nato som sa ja narodila:D

se_bi
20. apr 2017

ahojte snazilky 🙂 mam na vas otazocku mozno dost blbu na to ze mam synceka 🙂
ale ajtak to skusim dufam ze hned mi nevynadate :D .. chceme sa posnazit o druhe babatko
ale je lepsie snazit sa pred mrchou alebo po ? 🙂 kedy sa vam tak zadarilo ? 🙂 dakujem za normalne odpovede 🙂

xlindus
20. apr 2017

@simka2433 tak to je aka sranda ja som sa zase narodila na mojej babky narodeniny😂

simka2433
20. apr 2017

@xlindus maj je vyyborny mesiac;)

mlil77
20. apr 2017

@bonovka no manzel asi tazko lebo byva do siestej v praci ale tak nejako by sme uz prezili 🙂 ty si inak musela byt velmi mlada maminka ked mas uz 9 a 12 rocne deti a teraz tretie to by bola riadna radost a babeny ked su uz take velke by ti aj vela pomohli 🙂 no urcite ti to vyjde, kedze problem po zenskej stranke nemas.......potom daj vediet ked uz budes mat 2 ciarky 🙂

simka2433
20. apr 2017

@xlindus moj drahy je na Valentina:D to mam hned dva v jednom🙂

xlindus
20. apr 2017

@simka2433 tak to je parada😂

kima1404
20. apr 2017

@adria88 mojaaaa,jednoznacne😉😘zober si,ze o rok o takomto case uz budu nase babatenka take akuraaat😉😇👶❤

bonovka
20. apr 2017

@mlil77 praveze mam.vraj nefungujem tak ako,by som mala..hned po ms mam ist naspat k dr.,znova ultrazvuk a potom sa uvidi..
No prvu som mala v 21 rokoch. 🙂 mlada,veru,hlavne,ked sa na to pozriem dnes,s tymto rozumom by som sa asi rozhodovala inak.nelutujem,to nie,som vdacna a stastna,ze mam moje poklady.a celkom je sranda so starsou malou,lebo ona uz vstupuje do puberty a ja som z nej este nevysla.. 😀 ale uz teraz,v tomto veku, vela veci vnimam tak nejak inak. ;) uz druhu malu ked som mala,bolo to ine.a s odstupom dalsich rokov uplne iny pohlad na svet..asi dozrievam. 🙂))
Aaa Tvoj manzel pojde na OCR starat sa o manzelku a syna.akurat neviem,z coho budete zit.. 🙂))

adria88
20. apr 2017

@kima1404 no, len problém je teraz ten, že môj tu pozerá futbal a ja pri tom zaspávam 😅 a mňa ťažko zobudiť a doteraz som aktívna byť nemohla, lebo malá ešte nebola v posteli 😒

nadej1111
21. apr 2017

Dobre ranko 😀 smer folikulometria 😉 drzte palce aby ten 15 mm folik z utorka narastol 😀 mam taky strach 😕

alilka
21. apr 2017

Babule moje vo má znamenať ten môj dnešný vzostup teoloty?Dnes som 23dni po operácii..Teplota bola posledné dni úplne nízko tak som čakala že sa už dovali mrcha a dnes toto..😑 aach joo..😁 čo si myslíte?

tonjadabik2
21. apr 2017

@alilka tak v tomto sa nevyznam..