Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte kočky,mám takú otázku ak sa vtom niektorá vyznáte prosím odpíšte mi,dnes som začala merať bt a mala som 36,6 mám dnes 18dc cykly mám 32-38dc od koľkých stupňov začne klesať pred ovuláciou?
@milasik10 super, gratulujem 🙂 prosím ťa, písala si, že chceš niečo na udržanie...už si mala predtým nejaké problémy? Ja sa v tom nejako nevyznám, som prvýkrát tehotná (ešte to nie je isté, ale už tretí deň mi vyšli pozitívne testy), snažili sme sa iba mesiac, no a k lekárke chcem ísť len o nejaké 2 týždne...či treba ísť skôr, ak chcem aby bolo všetko v poriadku?
@butterfly333 zlato ahoj..🙂 co si ty myslis o tom mojom grafe co som sem dnes dala??..
@martinap735 ahoj,vies co neviem ti povedat... mne sa zaciatkom roka stalo ,ze rano mi vysli ciarky // a vecer som dostala kramy... ja si osobne myslim,ze to bolo biochemicke tehu a plod sa neudrzal. Preto po takej skusenosti by som to radsej podchytila zavcasu, aj ked neviem co na to dr.,neviem sa dovolat stale
Tento mesiac z nasho snazenia uz nic nebude....nevadi.... pokracujeme v maji 😉
@butterfly333 cooo??tehu,??ale preco?z coho??ved bt na tehu ma byt hore a nie dole..🙂 a viem ze ty sa dost dobre vyznas v grafoch..🙂
@martinap735 ahoj 🙂 gratulujem a prajem veľa síl aby si to dotiahla do úspešného konca 😉 a ak sa môžem opýtať ako často ste sa snažili? Každý deň? Či každý druhý? 😀
@nikus071 ak mám byť úprimná, tak sme mali posledný mesiac sex 4 krát, piaty krát túto nedeľu, ale to som už musela byť oplodnená, keďže v stredu som už mala druhú čiaročku 🙂 Inak, my s priateľom ešte spolu nebývame, takže preto sme mali sex iba toľkokrát, keď sa dalo 🙂
@milasik10 aha, rozumiem 🙂 Lebo som sa zľakla, chcela som ísť k lekárke len za také 2 týždne 🙂 Takže keď som nikdy nemala žiadne zdravotné problémy, stačí mi ísť len vtedy?
@alilka mavala si vyžšit by po ovu?? Ak ano tak to može byt anovulačny cyklus no neviem.
ahojte ja som mala 8.4 menstruaciu ktora mi skoncila 13.4 potom sme sa s priatelom milovali a aj predvcerom ale mala som bolesti toho 15.4 strasne ma bolelo podbrusko aj sa mi hlava zatocila a dnes opat strasne bolesti brucha ako na menstruaciu a menstruaciu mam bud na 25 alebo na 28 den ... myslite ze sa nam podarilo ? ale dnes mam take bolesti ako keby som mala svalovku ale take nieco som nezazila ani pri prvej dcerke
Ahojte, tak ja cakam na OVU ako na spasenie, blizi sa...dnes som 22.den cyklu. Nikdy som netusila, ze mavam takto neskoro ovulaciu, ale aj minuly mesiac mi vysla tak neskoro, okolo 26.dna, potom o 7dni som dostala menzes (viem, kratka lutealna).
Pred prvym dietatom som nic nestihla ani sledovat, podarilo sa na prvykrat, co sme si nedali pozor..

@kima1404 dobré ránko 🙂 taaak sa nakoniec podarilo 😀 čakám teda čo bude, ešte zajtra, možno pozajtra a potom dlhé 2 týždne a budeme vedieť, na čo sme 😉 a ty ako?