icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
21. apr 2017

@sonazitnanova ako mohla niečo vidieť v maternici keď keď si mala 360 len HCG?Na usg je vidieť až od 1000-1500.. zvlástne .A mimomaternicove vylúčila?Odkiaľ vieš z ktorého si ovulovat keď si otehotnela?

butterfly333
21. apr 2017

@alilka ten spodny je kolko dc?

alilka
21. apr 2017

@butterfly333 mne je ťažko povedať kolky DC vôbec som..Som 23dni po operácii..Ale či je to aj 23dc nemám potuchy 😁😁

sonazitnanova
21. apr 2017

@alilka áno bolo nízke ale podľa ms som mala byť už vtedy 5 TT no nezodpovedalo tomu bolo tam maličké taká ako spendlikova hlavička neviem či to prestalo rast alebo čo nevieme prečo ......To mi povedala doktorka vždy mi povedala na sone z ktorého vajecniku som otehotnela asi to je vidieť ale ten ma sem tam aj pobolieva aj ho bolo vidieť na sone úplne jasné ľavý bol nič moc ....Mimomaternicové o tom ani reč nebola keďže HCG začalo klesať asi keby nie vtedy by bolo zle

lala1501
21. apr 2017

@alilka ano ke to 23dc😉

alilka
21. apr 2017

@sonazitnanova no na vajecniku ktorý ovuloval ostáva žlté teliesko 😉 ale mne napr ovuloval pravý z neho som aj otehotnela a o necelý mesiac som mala žlté teliesko na ľavom..😁 tak potom nech sa ti to čím skôr rozbehne a máš to za sebou 😉
@lala1501 niesom si istá,lebo doki povedala že nie..Tá ja už salena z toho 😂😂 a čo potom ten môj graf a ovu test??😏

lala1501
21. apr 2017

@alilka no graf zatial nic neukazuje teplita mize takto kolisat nemas tam výrazný vzostup a hlevne stuplo ti to zatial len jeden den takze tazko z roho robit nejake zavery.no a k tym testo poz.nie je ani jeden slabu ciarku mozes mat ja som yoez jeden cyklus mala len biele a porom dalai uz ciarky slabe. Lh hormon kolise

alilka
21. apr 2017

@lala1501 áno áno to všetko viem 😁 aj o bt aj o testoch 😉 ale takto som to ešte nemala tak preto..Ale zasa môže to byť aj tou operáciou .Môže sa mi to teraz zmeniť..Kto vie 😉

sonazitnanova
21. apr 2017

@alilka no veď ja si myslím že už sa to rozbehlo aj skončilo tak neviem no zatiaľ som sledovaná a na PN dr povedala pokiaľ neklesne aspom na 10 nepusti má do roboty a keď budem ok tak na genetické testy aj z mužom

lala1501
21. apr 2017

@alilka určite ano telo je trosku poblaznene aj hormony .prero je dobre pockat aspot jeden cyklus nech sa dostane do starych kolaji🙂

alilka
21. apr 2017

@sonazitnanova uz si mala nejaké potraty predtým?

nadej1111
21. apr 2017

Baby takze dnes 14DC folik 17mm, sliznica 8mm a v nedelu pregnyl.Modlim sa aby druhy pokus vysiel 🙏 😉

tifinka
21. apr 2017

Ja som dostala pregnyl v stredu a aj ked som nastavena ze teraz sa to podari zacinam byt v strese, lebo ked mi ho pichal tak na sone povedal najskor ze folik ma 17mm a potom to premeral znova a povedal ze 18 a kedze sa pregnyl vraj moze pichat az v 18mm tak som trosku v pomykove ci vazne mal tych 18mm 🙄 ..lezi mi to stale v hlave..no dnes som druhy den od pregnylu a hlien nic...tak neviem co sa bude diat..skusat skusame tak uvidime..

tifinka
21. apr 2017

@milasik10 mysli pozitivne!!je to tam!!hladkaj brusko a povedz miminu ze mu bude u vas dobre a nema sa coho bat a ze uz teraz ho lubite 👶

nadej1111
21. apr 2017

@tifinka ja sa zas bojim ze v nedelu bude neskoro a z toho hlienu si nic nerob ja ho mavam malokedy a vraj to problem nieje

milasik10
21. apr 2017

@tifinka 😻😻😘

tifinka
21. apr 2017

@nadej1111 no ved ano.povedal mi ze mam prist este v piatok alebo v sobotu ale tiez sa bal ze uz moze byt neskoro..tak ja dufam ze vsecko bude dobre a mimi sa uz aj u nas usadi 🙂

nadej1111
21. apr 2017

@tifinka a kedy ste mali snazilkovat??

adria88
21. apr 2017

@kima1404 no o nech len teda počká 😉 mňa dnes znova pichalo v podbrušku, viac, ako včera, takže som rada, že bolo včera ťuťu a neskutočné závraty som mala... uvidím zajtra podľa bt... Ja testy nerobím

tifinka
21. apr 2017

@nadej1111 v tychto dnoch

nadej1111
21. apr 2017

@tifinka a to je tvoj prvy pokus s pregnylom?

tifinka
21. apr 2017

@nadej1111 nie, uz treti..a 4x clostil..

sonazitnanova
21. apr 2017

@alilka áno naposledy v semtembri a ešte dávnejšie pred tým a teraz a samozrejme mám trombofilny stav

alilka
21. apr 2017

@tifinka do tretice všetko dobré ,😁😁 povedz brušku "vitaj babenko" 😉😉

alilka
21. apr 2017

@sonazitnanova aj si si pichala fraxiparin?Prepáč nepamätám sa 😁

lala1501
21. apr 2017

Baby idem po radu som 11dpo ovulacny test takto ale nie je z ranneho ale teraz pred cca pol hodkou

martinap735
21. apr 2017

baby, ešte by som sa vás chcela opýtať, mala by som začať užívať nejaké vitamíny na podporu, keď som zistila, že som tehotná (podľa pozitívnych testov)? K lekárke pôjdem až o dva týždne....mám počkať čo mi povie?

kima1404
21. apr 2017

@lala1501 preco si robis ovulacny,ked si po ovu?

lala1501
21. apr 2017

@kima1404 vraj sa tak fa zistit tehoyenstvo😂

kima1404
21. apr 2017

@martinap735 ahoj,podla mna uplne staci kyselina listova🙂ja som uzivala zbytocne drahy femibion,ktory je v podstate to iste co obycajna kyselina listova a ako bonus mi zostalo 5kil do plusu😒...