Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@butterfly333 mne je ťažko povedať kolky DC vôbec som..Som 23dni po operácii..Ale či je to aj 23dc nemám potuchy 😁😁
@alilka áno bolo nízke ale podľa ms som mala byť už vtedy 5 TT no nezodpovedalo tomu bolo tam maličké taká ako spendlikova hlavička neviem či to prestalo rast alebo čo nevieme prečo ......To mi povedala doktorka vždy mi povedala na sone z ktorého vajecniku som otehotnela asi to je vidieť ale ten ma sem tam aj pobolieva aj ho bolo vidieť na sone úplne jasné ľavý bol nič moc ....Mimomaternicové o tom ani reč nebola keďže HCG začalo klesať asi keby nie vtedy by bolo zle
@sonazitnanova no na vajecniku ktorý ovuloval ostáva žlté teliesko 😉 ale mne napr ovuloval pravý z neho som aj otehotnela a o necelý mesiac som mala žlté teliesko na ľavom..😁 tak potom nech sa ti to čím skôr rozbehne a máš to za sebou 😉
@lala1501 niesom si istá,lebo doki povedala že nie..Tá ja už salena z toho 😂😂 a čo potom ten môj graf a ovu test??😏
@alilka no graf zatial nic neukazuje teplita mize takto kolisat nemas tam výrazný vzostup a hlevne stuplo ti to zatial len jeden den takze tazko z roho robit nejake zavery.no a k tym testo poz.nie je ani jeden slabu ciarku mozes mat ja som yoez jeden cyklus mala len biele a porom dalai uz ciarky slabe. Lh hormon kolise
@alilka no veď ja si myslím že už sa to rozbehlo aj skončilo tak neviem no zatiaľ som sledovaná a na PN dr povedala pokiaľ neklesne aspom na 10 nepusti má do roboty a keď budem ok tak na genetické testy aj z mužom
Baby takze dnes 14DC folik 17mm, sliznica 8mm a v nedelu pregnyl.Modlim sa aby druhy pokus vysiel 🙏 😉
Ja som dostala pregnyl v stredu a aj ked som nastavena ze teraz sa to podari zacinam byt v strese, lebo ked mi ho pichal tak na sone povedal najskor ze folik ma 17mm a potom to premeral znova a povedal ze 18 a kedze sa pregnyl vraj moze pichat az v 18mm tak som trosku v pomykove ci vazne mal tych 18mm 🙄 ..lezi mi to stale v hlave..no dnes som druhy den od pregnylu a hlien nic...tak neviem co sa bude diat..skusat skusame tak uvidime..
@alilka áno naposledy v semtembri a ešte dávnejšie pred tým a teraz a samozrejme mám trombofilny stav
baby, ešte by som sa vás chcela opýtať, mala by som začať užívať nejaké vitamíny na podporu, keď som zistila, že som tehotná (podľa pozitívnych testov)? K lekárke pôjdem až o dva týždne....mám počkať čo mi povie?
@martinap735 ahoj,podla mna uplne staci kyselina listova🙂ja som uzivala zbytocne drahy femibion,ktory je v podstate to iste co obycajna kyselina listova a ako bonus mi zostalo 5kil do plusu😒...

@sonazitnanova ako mohla niečo vidieť v maternici keď keď si mala 360 len HCG?Na usg je vidieť až od 1000-1500.. zvlástne .A mimomaternicove vylúčila?Odkiaľ vieš z ktorého si ovulovat keď si otehotnela?