icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
22. apr 2017

@butterfly333 fakt divy prístup majú ..

butterfly333
22. apr 2017

@alilka ja neviem prečo az v tehu mi daju inj čo ak prave preto sa nedarí. No beriem aspon aspirin.

alilka
22. apr 2017

@butterfly333 no veď preto som ti písala,aby si vedela názor iných lekárov..Troch od seba nezávislych..Neviem preto im je ťažko predpísať ti ich..Mne predpisujú po 3balenia naraz . A to kazda jedna 😁😁

butterfly333
22. apr 2017

@alilka no skusim v pondelok zavolat inej či ma zoberie.

sonazitnanova
22. apr 2017

@butterfly333 u mňa to je tak isto až keď otehotniem mozno záleží od viacerých faktorov kdo má aký stav

butterfly333
22. apr 2017

@sonazitnanova no ja mám 4mutacie 2homozygota 2 heteroz. 5x som potratila tak uvidim teraz som pisala sestričke na hemato a skusim sa obj.inej hemato.ak ma zoberie.

sonazitnanova
22. apr 2017

@butterfly333 noo ja tam mám tiež nieaku mutáciu ale viac ani neviem papiere ma gyn.a ešte pred mesiacom mi brala kvr lebo nieake dva výsledky boli nízke a tam sa dovolať je och ......No ja som momentálne 3 krát potratila a dúfam že zistíme prečo ešte chcem ísť z mužom na genetiku

butterfly333
22. apr 2017

@sonazitnanova ja som bola na genetike asi pred 20rokmi a všetko ok. S mm už jednu dceru máme zadarila sa na druhy cyklus ani nevieme ako no je pravda bola som mladšia mala som 26r. No tak určite ten vek robí na vajka svoje.

honeybuney
22. apr 2017

@slniecko527 Ahoj. Ja testujem ovuláciu tretí mesiac ovulačnými testami a mám podobnú skúsenosť. Tento aj minulý mesiac som mala na 13 DC a 14 DC slabé čiarky (na 14 DC o čosi silnejšia než na 13 DC), ale tiež neboli tmavšie než je kontrolná čiarka. Na 15 DC už bol test bez druhej čiarky. Čakala som, že na 15 DC ešte čiarka zosilnie, ale nestalo sa. Tiež neviem čo to znamená. Mala som aj príznaky ovu (hlien, bolesti v krížoch aj v podbrušku). Písala som svojej kamoške gynekologičke a tá mi povedala, že by bolo dobré isť na folikulometriu, lebo vraj môžem mať anovulačné cykly..Ale na inom fóre som zase čítala, že kočka mala tiež druhá čiarku na ovu teste len slabulinkú a v ten mesiac otehotnela..tak neviem, čo si mám myslieť.. Aký ovu test používaš? Ja tie zelené z lekárne Dr.Max. A máš príznaky ovu?

slniecko527
22. apr 2017

@honeybuney ahojky...testy sú GS ovultest - ružová krabička..dnes mám 23 DC a z ranného moču som mala slabulinkú druhá čiarku a poobede už žiadnu...tento mesiac testujem prvýkrát a myslela som, že to bude silnieť a potom slabnúť ale nestalo sa tak..a príznaky ani nemám, akurát citlivé prsia a bolesť v krížoch..tak uvidíme čo z toho bude...ms by mal prísť 28. alebo 29.4 🙂

bevab
22. apr 2017

@slniecko527 kolko dnovy cyklus mas ? Mozno bola ovu skor ?

honeybuney
22. apr 2017

@slniecko527 aj ja mam MS dostat 29.4. Kiezby uz neprisla..ale obavam sa, že pride, lebo uz sa mi zacinaju ukazovat vyrazky a ja mam vyrazky vzdy len pred MS (alebo prve dni pocas MS). :(

sonazitnanova
22. apr 2017

@butterfly333 no tak ja mám 2 deti ale nie z mužom tak preto aj aj on má tiež 2 deti no dr vraví že niekedy sa stáva že sa nájdu dvaja ktorý spolu mať nemôžu....Ja tiež už nemám 20 😁😁

slniecko527
22. apr 2017

@bevab moje cykly sú 29-30 dní...sem tam aj dlhšie....testovala som už od 11 DC...pričom ms mám 6-7 dní

bevab
22. apr 2017

@slniecko527 ja mam 29_31 dni a ovu bola okolo 9-10 dc.

slniecko527
22. apr 2017

@honeybuney budeme si držať prsty navzájom, aby ms nedošla 🙂

butterfly333
22. apr 2017

@sonazitnanova ja mám dve deti prveho syna 17r s ex mm a dcera 11r s terajším mm. No a chceme ešte jedno kedže syna mám v striedavej aj ked už ma 17r no čo chvila bude dospely a dcera ostane sama ale nie len preto ja milujem velmi deti tužim moooc ešte mat aspon jedno. Velmi ho chceme aj mm.

slniecko527
22. apr 2017

@bevab tak to máš dobre, že vieš kedy bola....ešte keby som to aj ja vedela :D

linda1984
22. apr 2017

@honeybuney aj ja som mala teraz tak, 13 DC bola najtmavsia čiarka, síce ani zďaleka pozitívny, ale 14,15 DC už slabšie a slabšie 😕 toto je štvrtý cyklus co testujem a úplne pozitívny som mala len prvý krát

honeybuney
22. apr 2017

@linda1984 No ja som mala o čosi silnejšie než tie tvoje, ale tiež nikdy neboli silnejšie než ta kontrolná..Možno fakt máme len niektoré cykly ovulačné a iné anovulačné (?) Neviem fakt..Ako dlho snažilkujete? Uvažujem nad tou folikulometriou..My pol roka (ale ovu testujem len tri mesiace).

linda1984
22. apr 2017

@honeybuney no my od októbra, teraz je to 7 cyklus, bola som tento týždeň u lekára, bola som 11 DC a povedal ze ovu vidí až tak na 16 deň u mňa. Tak neviem, zajtra ešte skúsim zmerať. Mam posledne dva testy. Prvý krát som mala pozitívny na 15 DC z toho deň pred mi úplne vybledol a na druhy deň už koľajnice. Tak neviem. Ale meriam si aj BT a podla tej ovu prebehla 😕 minule cykly. Tento ešte neviem.

sonazitnanova
22. apr 2017

@butterfly333 no ja to mám tiež tak menšieho syna v striedavej staršieho doma ale z terajším mužom chceme veľmi spoločne dieťa ja túžim po dcérke nesplnení sen 😉

butterfly333
22. apr 2017

@sonazitnanova ja verim že sa nam to splní.

bevab
22. apr 2017

@slniecko527 no ja som citila mokro a aj testy ukazali. Len teplota to neukazala.....:(

sonazitnanova
22. apr 2017

@butterfly333 presne treba veriť 😊

slniecko527
22. apr 2017

@bevab ja som zatiaľ nemerala teploty....možno budúci mesiac

honeybuney
22. apr 2017

@linda1984 ja som BT ešte nemerala.. Ja sa skúsim objednat k Dr. Nech mi aspoň jeden mesiac tu ovuláciu odsleduje.. Nech viem.. Tvoj partner bol u Dr.? Môj manžel zatiaľ nie.. nie ze by sa tomu bránil, ale bežna doba snaženia je jeden rok, takže možno to chce len čas 🙂

tonjadabik2
22. apr 2017

@butterfly333
@alilka baby uz som to pozabudala co je DPO a DC??? Aby som sa vedwla zorientovat.. Diki. ❤

butterfly333
22. apr 2017

@tonjadabik2 DPO je den po ovulacii a DC je den cyklu.

tonjadabik2
22. apr 2017

@butterfly333 ahaa..kedE ja neviem kedy mam ovulku to len podla vytokov..a den cyklu..to neviem..vo februari som ms nemala v marci som mala a teraz cakam na.ms..aj ked par dni suchobteraz znova vytoky ale DC 35 asi..