icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
23. apr 2017

@tamarka9 oojjj tiež sa to s tebou nemazna a ťahá sa to už riadne dlho .To koľko už tak čakáš?A dr tá nekontrolovala,ani HCG? Tak keby som išla podľa mojej ms tak už 22.4 som mala dostať .Ale ja som si zapísala 1dc na 1den po operácii a tam mi to vychádza že by mala dosť ms 27.4..Tak neviem .Meram aj by ťa je stále dole cize ani ovu nebola a ani fakt neviem kedy ms čakát..Veď ja už tehu hormóny isto nemám..Lebo keď som išla na zákrok som mala HCG len 260..A už som skoro 4tyzdne po ..😲

bea0802
23. apr 2017

@alilka ani nevrav včera som prerevala celý večer všetko na mňa doľahlo a dnes už chapem prečo (pms) ...normálne sa usmievam ako pako ozaj sa z nej vytesujem 😀 .....neboj tento tyzden už dostaneš aj ty uvidíš 🙏

bea0802
23. apr 2017

@alilka inak mne povedali ze nech nepozerám na starý cyklus a ze deň kyretu je 1dc takže sa neboj dostaneš ako máš 🙂

alison11
23. apr 2017

@adria88 Ďakujem 🙂 Ja som si dnes namerala 36,3,aj ma brucho dosť bolelo cez noc,my teraz snažilkovanie odkladáme,žiaľ muža mi včera záchranka vzala do nemocnice,bolelo ho srdce,aj tlak mu vysoký namerali,aj pulz,cukor mal 5,0 tak mu sledujú aj ten. ☹ už mu je lepšie,tak dúfam,že bude ok a ak sa zadarilo bola by som šťastná,keďže chcem dcérku preto cez ovu sa nechcem snažiť,cez ovu sa mi synovia zadarili 😀.Keďže spermošky Y žijú len 24hod. a X dievčenské 48hod. Tak uvidím,do ms mám zhruba 2 týždne 🙂

alilka
23. apr 2017

@bea0802 mne práveže povedala že nie že na teraz DC akoby nemám. Že ms dostanem keď odídu všetky tehu hormóny..Ale tie už určite pradavno odišli .Ja sa už chcem snažiť znova otehu a nie čakať na blbu mrchu. 😷😷 Jooj to mi je ľúto že to na teba tak doľahlo..Ja to už "neriešim"..Aj tak nič neporiesim .😊 Len sa stále bojím že čo sa rýchlo zadarí otehu..😖😖

adria88
23. apr 2017

@alison11 fuuu, tak to mi je ľúto, nech sa dá čím skôr do kopy... no o, tak ja dnes 37, ale mrte potopa 😀

tifinka
23. apr 2017

Dievcata, ja som dostala pregnyl v stredu a teda okrem toho ze hlien ziadny tak az dnes ma boli lavy vajecnik (kde som mala folikul)..myslite ze to mohlo prist aj tak neskoro? 😯

alilka
23. apr 2017

@tifinka ahoj zlato..A hlien si skúšala aj pri krčku,či len čo si citila,alebo videla??Tak neskoro určite z pregnylu nie .Ale nieje možné že si mala 2foliky tam?

patka33
23. apr 2017

baby vidite nieco?

milasik10
23. apr 2017

@patka33 na tom spodnom sa mi nieco zda... nevies odfotit oproti oknu?

alison11
23. apr 2017

@adria88 Vau tak nech sa len drží hore 🙂 Tfu-tfuj 🙂 A Ďakujem

krajcovicka
23. apr 2017

@art1991 ja neviem určite, ale mohlo by to byť 3 dpo?

alison11
23. apr 2017

@patka33 Na spodnom niečo slabé sa mi zdá,skús o dva dni.Držím palce 🙂

krajcovicka
23. apr 2017

@patka33 ja vidím a aha po úprave sa tam ukázala 🤞🏻🙏🏻

patka33
23. apr 2017

@krajcovicka ja to vobec na tych testovh nevidim :(

krajcovicka
23. apr 2017

@patka33 počkaj dva dni a potom testni, ak... tak to už bude vidieť...

patka33
23. apr 2017

@krajcovicka no dakujem

adria88
23. apr 2017

@alison11 nooo uvidíme, ďakujem😉

alison11
23. apr 2017

@patka33 Ahoj koľko Ti mešká? Alebo koľký deň si po ovulácii?

patka33
23. apr 2017

@alison11 meska mi 2 den a som 14 dpo ale skusala som ho odfotit este raz a pozri nevidim nic

milasik10
23. apr 2017

@patka33 na tomto nevidim nic... to mas one step?

patka33
23. apr 2017

@milasik10 nie women secret baby

tifinka
23. apr 2017

@alilka ja to pri krcku neviem skusat..akurat som mala jeden den riadny hlien, co nechapem tiez ze len jeden lebo vycsinou ho mavam niekolko dni...no neviem, na folikulometrii mi videl iba jeden, cize nemyslim ze boli dva..no a skusali sme len raz, na druhy den od pregnylu tak som sama zvedava co sa udeje 🙄🤰

lala1501
23. apr 2017

@patka33 ale podla teploty si len 10dpo takze ti este nemeska a ani yest nemusi este ukazat.pockaj este aspon zo 2 dni

patka33
23. apr 2017

@lala1501 no hej ale podla dr som 14dpo

bea0802
23. apr 2017

@alilka aha tak to máš iné ...ja tiež pochybujem ze este máš hcg keď už si mala tak malo pred zákrokom ...ale podľa mňa sa telo musí dať celkovo dokopy kym to znova nabehne ...ja ti verím ze už sa chceš snažiť ale nic neboj tento tyzden dostaneš uvidis ze hej 🙂 ....mne sa to inak tak cudne rozbieha rano krv potom nic teraz spinim no netuším čo z toho bude nakoniec. Snáď sa spustí poriadne.

nadej1111
23. apr 2017

Baby potrebujem radu, dnes som si prvykrat robila ovu test.Idem si dnes pichnut aj pregnyl a dr. povedala ze sa mame snazit zajtra.Nepremeskam nic podla toho testu?? Alebo nieje este uplne pozitivny?? Fakt sa v tomto este nevyznam....dakujem za kazdu radu 😀

alilka
23. apr 2017

@nadej1111 test vyzerá pozitívny,ale od testu bude ovu od 12 do 48h.cize aj keby zajtra tak nič nepremeškate 😁😁

nadej1111
23. apr 2017

@alilka vdaka lebo v ovu testoch som uplny novacik 😁

miska021
23. apr 2017

Dievčence co myslite ? Dnes ovu ci ?