Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9 dakujem za povzbudenie😉😘no veru,dnes sme tym zacali den😉...potom aj pred dvoma dnami a poistime to este zajtra😉...no a teraz na vecer sa mi hlien zmenil,este trosku je akoby elasticky,ale uplne ciry a aj vodnatejsi...tak uvidime....vcera a predvcerom bol viac zakaleny a aj taky hustejsi,takze podla mna ovu pride kazdu chvilku...a kaslem uz na tie testy,stoji to kopec penazi a len ma to zbytocne metie😕....
@kima1404 jo, je to malá speváčka, stále ju počujem z izby si spievať 😀 a že po kom to má, tak to neviem, my s mm nie sme na takéto niečo 🙂 aj do speváckej súťaže ju vybrali v škole, normálne som pozerala, keď mi to napísala, že ide na súťaž spevu, no ona tam nechce ísť 😕 a to ma mrzí, lebo fakt pekne spieva... no moja, takže čakáme spoločne, čo bude aj s @linda1984 🙂 baby, tento mesiac je náš 😝
@lensos29 ako dlho ti meska? Staci ti ist ked ti budu dvs tyzdne meskat vtedy je to idealne;)
@archanjel007
Meska mi 2 dni...mala som dostat vcera no uz vo stvrtok som vracala a piatok vecer som si robila prvy test...fotku som prilozila🙂))tak neviem mam este cakat a neist zajtra ku lekarovi?
@linda1984 no ja som práveže zažila tehu test s // a tehu som nebola, ale boli to kanále... alebo falošní duchovia... kto vie???... 😔 pepino a rapi clear som mala, ale teraz chcem najbližšie, AK teda bude meškať ms, skúsiť dr.max testy, vraj sú najspoľahlivejšie, mám ešte 1 pepino, tak risknem 😀 ale tlaky mám teraz znova, také jak balónik, keď nafúkneš, ale tak 2dpo je nič, takže asi to nebude ešte v porádečku, čo sa týka tehu, chcem byť s chladnou hlavou ešte aspoň tých 10 dní 😅
@kima1404 dokonalé rozmýšľanie 😀 dnes som drahému hovorila, že ak by som bola tehu, takže to bude január a ja som 7.1. tak by to bolo ľahko zapamatateľné pre neho, lebo on má v tomto zmatok dosť 😂 do minulého roka sa ma pýtal, ktorý november je malá? a ona je 2. október 😂 a to už má 9 😉
@linda1984
@adria88 baby,budevto na troch kralov😂uz som to vsetko vyratala teraz😂a presne adri,aby si to chlapi zapamatali😂no u mna sa akurat asi vajecniky rozbehli ci co,takze ta ovu asi predsa len bude😉boze,mna keby dnes niekto videl na zachode😂dobre ze lupu som si nezobrala zo sebou a tak skumala hlien😂😂....baby,tieto nase vselijake tipy a triky ked raz budeme rozpravat nasim dceram,no konec😂😂😂kocky,ale sranda bokom,januar je teda nas😇no dobre,max februar ale to uz ozaj len s prizmurenymi ocami😉😇
@kima1404 ooo deň pred mojimi 😂 to budem mať nádherný darček 😍 Ak teda vôbec... nekrič hop, kým nepreskočíš, jak sa hovorí 🙂 no inak, mne nejako furt sa páči, že marcové babatko, to je také pekné 😍 neviem prečo, asi preto, že viac ľuďom v okolí sa teraz v marci narodilo babatenko babatenko...
@kima1404 no ja vám poviem, že žiadny hlien ako bielok som nikdy nespozorovala, ako mávam také, že mokro v gatkach 😂 alebo taky hustejsi výtok ako keby, takže pre mňa spanielska dedina toto 😀 v piatok som mala takú bodavu bolesť, hovorím si, že aha možno teraz, akurát to tak vychádzalo na 14 DC. No neviem, mne by sa páčilo aj februárové aj marcové bábo, ale tie januarovky, to ma niečo do seba 😊 oneskorený vianočný darček, alebo pekný začiatok roka a potom by bol cely rok super 👌 aj tie ďalšie roky samozrejme 😛 tak poďme na to teda 😊

@lensos29 jednoznačne. Najlepšie tak najskôr o 2tyzdne ak nemáš žiadne problémy 😊