icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
23. apr 2017

@lensos29 jednoznačne. Najlepšie tak najskôr o 2tyzdne ak nemáš žiadne problémy 😊

kima1404
23. apr 2017

@tamarka9 dakujem za povzbudenie😉😘no veru,dnes sme tym zacali den😉...potom aj pred dvoma dnami a poistime to este zajtra😉...no a teraz na vecer sa mi hlien zmenil,este trosku je akoby elasticky,ale uplne ciry a aj vodnatejsi...tak uvidime....vcera a predvcerom bol viac zakaleny a aj taky hustejsi,takze podla mna ovu pride kazdu chvilku...a kaslem uz na tie testy,stoji to kopec penazi a len ma to zbytocne metie😕....

linda1984
23. apr 2017

@adria88 hej, čakáme spolu 😊 👌 ja si akosi ani pozitívny tehu test neviem predstaviť 😀 testovala som 3x v živote a to bola teda beloba 😀 teraz som si povedala, že až keď bude meškať. Co tiež nebýva 😀

adria88
23. apr 2017

@kima1404 jo, je to malá speváčka, stále ju počujem z izby si spievať 😀 a že po kom to má, tak to neviem, my s mm nie sme na takéto niečo 🙂 aj do speváckej súťaže ju vybrali v škole, normálne som pozerala, keď mi to napísala, že ide na súťaž spevu, no ona tam nechce ísť 😕 a to ma mrzí, lebo fakt pekne spieva... no moja, takže čakáme spoločne, čo bude aj s @linda1984 🙂 baby, tento mesiac je náš 😝

lensos29
23. apr 2017

@milasik10
Gratulujem🙂)))my sme na tom tak isto🙂

archanjel007
23. apr 2017

@lensos29 ako dlho ti meska? Staci ti ist ked ti budu dvs tyzdne meskat vtedy je to idealne;)

kima1404
23. apr 2017

@adria88
@linda1984 oki baby,takze potom zakladame januarovky 2018😂😂uz nas tam vidim😇budeme si vymienat zazitky z nasho vytuzeneho tehu😇🙏👶

lensos29
23. apr 2017

@archanjel007
Meska mi 2 dni...mala som dostat vcera no uz vo stvrtok som vracala a piatok vecer som si robila prvy test...fotku som prilozila🙂))tak neviem mam este cakat a neist zajtra ku lekarovi?

adria88
23. apr 2017

@linda1984 no ja som práveže zažila tehu test s // a tehu som nebola, ale boli to kanále... alebo falošní duchovia... kto vie???... 😔 pepino a rapi clear som mala, ale teraz chcem najbližšie, AK teda bude meškať ms, skúsiť dr.max testy, vraj sú najspoľahlivejšie, mám ešte 1 pepino, tak risknem 😀 ale tlaky mám teraz znova, také jak balónik, keď nafúkneš, ale tak 2dpo je nič, takže asi to nebude ešte v porádečku, čo sa týka tehu, chcem byť s chladnou hlavou ešte aspoň tých 10 dní 😅

lensos29
23. apr 2017

@alilka
Tak este mam cakat?Nemusi to byt este vidno?

alilka
23. apr 2017

@lensos29 určite to ešte nebude vidno..Buď by ťa ani nevzal alebo Max by ti vzal krv..A to je zbytočné stresujúce to neustále čakanie na výsledky..Ozaj tak za 2tyzdne..😁

adria88
23. apr 2017

@kima1404 dokonalé rozmýšľanie 😀 dnes som drahému hovorila, že ak by som bola tehu, takže to bude január a ja som 7.1. tak by to bolo ľahko zapamatateľné pre neho, lebo on má v tomto zmatok dosť 😂 do minulého roka sa ma pýtal, ktorý november je malá? a ona je 2. október 😂 a to už má 9 😉

linda1984
23. apr 2017

@kima1404 @adria88 jeeej ❤️ ako si napísala januarovky 2018, normálne mi zasvietili oči 😍 to by bolo super 👌 😊 ako fakt, aj keď nedufam tento krát vôbec, tak by som si to želala najviac na svete. Vianoce 🎄 ešte s bruškom a potom v novom roku bábätenko 👶

linda1984
23. apr 2017

@adria88 ja mam posledný Dr. Max test a ten mienim využiť naozaj až keď si budem myslieť, že by to mohlo byt ono. Takže až po meškani, skôr ee. Samozrejme ak mi klesnú teploty, už ani testovať nemusím 😀

lensos29
23. apr 2017

@alilka
Oki tak pockam ale tak asi sa nam to podarilo vsak?Ci este sa nemam zbytocne tesit?

milasik10
23. apr 2017

@lensos29 napodobne blahozelam... 😍 len akurat si pocitam,ze ked to bude vsetko OK,tak budem rodit na Silvestra... 👍😂👍 ja nechcem byt v telke 😂😂😂🙄

lensos29
23. apr 2017

@milasik10
Dakujem🙂a bola si uz u lekara?vies v kolkatom si tyzdni?😍

adria88
23. apr 2017

@linda1984 mne teploty klesajú až 1-2 dni ms, takže u mňa toto nehrá rolu moc 😝 no januárovky 2018 znie tak nádherne 🙂 to máš pravdu 😍

milasik10
23. apr 2017

@lensos29 nebola, volala som mu v piatok,tak povedal,ze cca o 10 dni mam prist ... ja by som totizto az dnes,resp zajtra mala dostat MS .. cize ak nedostanem,tak 2.5. pojdem na gyndu

kima1404
23. apr 2017

@linda1984
@adria88 baby,budevto na troch kralov😂uz som to vsetko vyratala teraz😂a presne adri,aby si to chlapi zapamatali😂no u mna sa akurat asi vajecniky rozbehli ci co,takze ta ovu asi predsa len bude😉boze,mna keby dnes niekto videl na zachode😂dobre ze lupu som si nezobrala zo sebou a tak skumala hlien😂😂....baby,tieto nase vselijake tipy a triky ked raz budeme rozpravat nasim dceram,no konec😂😂😂kocky,ale sranda bokom,januar je teda nas😇no dobre,max februar ale to uz ozaj len s prizmurenymi ocami😉😇

pucca144
23. apr 2017

@lensos29 blahoželám, už dlho tu neboli také silné // paráda ja by som už utekala 🙂 držím palčeky nech je všetko ok

sticker
alilka
23. apr 2017

@lensos29 určite tehotná si 😁 a koľko ti už mešká?Lebo testy máš ozaj silno pozitívne..😊

tamarka9
23. apr 2017

@kima1404 no presne takto mam aj ja hlien a zajtra by som mala este menej alebonziadny a aj ovulku. Dobre ze ste poistili,teraz uz len na dobre spravy cakat 😉

lensos29
23. apr 2017

@pucca144
@alilka
Baby dnes mam 33den po menzese...cize mi v podstate meska4-5.den...tak neviem,zase v praci dviham aj tazke veci,robim na markete...tak len preto ci neist zajtra...ale dilema ci by to uz mohol vidiet..😍😍

adria88
23. apr 2017

@kima1404 ooo deň pred mojimi 😂 to budem mať nádherný darček 😍 Ak teda vôbec... nekrič hop, kým nepreskočíš, jak sa hovorí 🙂 no inak, mne nejako furt sa páči, že marcové babatko, to je také pekné 😍 neviem prečo, asi preto, že viac ľuďom v okolí sa teraz v marci narodilo babatenko babatenko...

lensos29
23. apr 2017

@pucca144
Dakujem😍😍

kima1404
23. apr 2017

@adria88 no dobre teda,tak si dame este pre istotu jeden mesiac do plusu😉ale viac nie😂vyjde nam,musime sa tak nejak nastavit a pozitivne mysliet,potom k nam pridu aj pozitivne veci😇👶❤

kima1404
23. apr 2017

@tamarka9 uz zacali aj vajecniky boliet😇takze asi to fakt vychadza na zajtra,mozno utorok😇...🙏👶

linda1984
23. apr 2017

@kima1404 no ja vám poviem, že žiadny hlien ako bielok som nikdy nespozorovala, ako mávam také, že mokro v gatkach 😂 alebo taky hustejsi výtok ako keby, takže pre mňa spanielska dedina toto 😀 v piatok som mala takú bodavu bolesť, hovorím si, že aha možno teraz, akurát to tak vychádzalo na 14 DC. No neviem, mne by sa páčilo aj februárové aj marcové bábo, ale tie januarovky, to ma niečo do seba 😊 oneskorený vianočný darček, alebo pekný začiatok roka a potom by bol cely rok super 👌 aj tie ďalšie roky samozrejme 😛 tak poďme na to teda 😊

adria88
23. apr 2017

@kima1404 áno zlato, presne tak, pozitívne myslenie prinesie vždy viac 😘 no len netlačiť na pílu, lebo potom je to o ničom 😒 ale my to dáme, skôr, či neskôr určite 😉