Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@linda1984
@adria88 kocky,hlien nehlien,dame to😉😍veru,netlacit na pilu,potom je ta mrcha o to hnusnejsis,no ani odosobnit sa celkom neda,predsa len sme si nieco vysnivali😇takze babenky:januarovky,februarovky,marcovky😇dame to urcite a stasticko si na nas sadne tiez,coskoro😇viem to😇❤drzime si palce navzajom❤
@lensos29 ano ja som bola az ked mi meskali dva tyzdne a uz nam bilo srdiecko
@kima1404 ide saaa, chlapci sú v vyslaní, tak nech len dokončia svoju misiu, ako sa patrí 😉 o 2 týždne, nech sa tá mršiska nukáže... inak tento mesiac som mala strašne ťahavý až moc hlien oproti tomu, ako bežne mávam a mrcha bola veľmi bolestivá, nejaké zmeny u mňa nastali, no možno starnem, tak sa dávam do kopy 😂 ale nie, neviem, len mi to prišlo čudné..
zienky, vo stvrtok sa mi spustil hlienovy vytok - co vo mne evokuje zaciatok plodnych dni...Ale ktory den mam teda povazovat aj za OVULACIU? Hned ten prvy den? V piatok vecer sme mali (ne)chraneny sex, praskol kondom - myslite, ze sme trafili zrovna ovulku? 🙂 Dakujem za akekolvek rady
@lensos29 tak ja som s prvym bola u lekara hneď ako mi vysli ll presne kvoli praci, len vtedy som to tak nesledovala podrobne ale bol to cca mesiac takže celkom skoro, priznaky videl a ak neuvidi tak vezme krv. Teraz to planujem rovnako hneď ako to zistim, oznamujem a menim oddelenie, keďže je vytúžené neriskujem.
@adria88 Akoby si o mojom písala,veru posledné obdobie ak ho nezačnem zvádzať a hladkať tak by som sa načakala nejakého sexíka 😀.Ale po pár min. od mäkkčovania je natvrdo 😀.Len teraz žiaľ je v nemocke,zistili mu nízke káliu v krvi ☹. Dúfam,že sa dá čoskoro dokopy. Ja Ti mám akési citlivé bradavky a ztmavnuté,tak neviem na tehu by bolo skoro,zajtra idem na preventívku.
@adria88 ja som zase strašná realistka, pozerám sa na veci ako sú, neni som snilek co si nahovara co nieje 😊 hlavne ja mam týždeň pred MS príznaky co keď ma chytia, spustí sa plač, lebo presne viem ze MS príde, ťažko sa mi presviedča samu seba, že to tak neni. Takže ja už týždeň dopredu viem, že sa nezadarilo, že MS príde na 200% atď... Asi dva krát som si nahovorila, že som tehu a to sklamanie co prišlo potom, no to nie teda. Radšej to neriesit 😊
@alison11 no, môj je taký stále 😀 ale som rada, že ma nikdy neodmietne, lebo akonáhle niečo skúsim, tak vystrelí jak raketa 😂 hmm, to ma mrzí, ale neboj, dá sa do kopy 😘 a hej, bolo by to skoro, nooo, nikdy nevieš 🙂 držím palce... ja som 2dpo a už chytám tehotenské syndrómy 😂 ale viem, že ešte to tak nemôže byť.. počkám pekne do ms a uvidíme
@linda1984 no sklamanie poznám ja iba tak, že minulý rok v marci som si našla //, čo postupne silneli, na testoch rôznej značky, po vynechaní ms, tak sme sa s mm tešili, že sa zadarilo a po 2 týždňoch meškania prišla ms 😒 inak už sa nechystám byť sklamaná a baba, ani ty nebuď a neprivolávaj si hovadiny, budeš tehu, neboj 😉 skôr, či neskôr určite 😘
Babeny uz aj ja dufam ze sa k niektorej z vas pridaam ale ovulku mam az niekedy koncom tyzdna asi v nedelu lebo len nedavno mi skoncila mrcha ale uz som si povedala ze teraz do toho dame vsetko 😂😂 a je super ze sa tu mozme navzajom povzbudit mne napriklad to dost pomaha lebo niekedy uz mam depky z toho ze stale nic ale potom ma zas nakopne ked si precitam nejake pozitivne spravy 😉Takze ✊️✊️
@ikonica ja som dnes môjmu povedala,že mi vôbec nerobí dobre byt s tehotnymi a drobnými deťmi..Boli sme u nich..Jedna švagriná tehu,,druhá má 3mesacnu krásavicu..Je nádherná,ale vnútorné mi to nerobí dobre..Neviem si dať rady
.Asi som sibnuta ale nemozem zato..Je to divné?Baby aj vy to tak máte?😕
@alilka no mne teraz otehotnela kolegyna a dobra kamaratka, ktora vsetko so mnou preziva a oni este neplanovali tehu, proste stalo sa..ja sa s nou tesim ale som jej aj povedala ze nech sa nehneva ak budem niekedy neprijemna proste je to pre mna tazke 😞.. no a asi aj kolegynu na triede mam tehu, len ta sa nechce priznat..a detom sa nevyhnem kedze robim v skolke a tam ich mam plno 😁 a este aj oni maju mini surodencov s ktorymi sa furt mojkam...ale tiez je to pre mna tazke..a svagrina caka tretie, polka spoluziacok tehotna, druha po porode...
@tifinka ja to isté..Všetky naokolo tehu .Ešte aj moja najlepšia kamoška..Ale tak ona sa snažili cez 4roky a nakoniec aj tak bola na IUI a má skoro 36,. 😊 Jasne že jej to prajem,aj švagrinej ,aj tá má svoje za sebou..Len ten môj pocit nedokazem ovplyvniť..Ale to len teraz po mimomaternicovom to tak na mňa akoby doľahlo alebo neviem..😊 síce ja som sa aj s malou hrala,veď to sa nedá ,ale taký ten pocit že aj ja tak strašne chcem..Možno keby mi už naskočil normalne cyklus,ovu bolo by to jednoduchsie,svitla by mi nádej snaženia sa a pocitu že snáď to tento mesiac vyšlo..Kým cyklus nenaskoci len čakám a strácam čas.
A túžba je stále väčšia a väčšia. 😉
@alilka presne viem ako sa citis mne kamoskanoznamila ze je tehu asi tyzden po mojom zakroku a vycitala mi ze sa s nou netešim .darmo som jej vysvetlila ze sa tesim a ze jej to prajem len to teraz neviem dat tak najavo ze nech ma skusi pochopit ako sa citim ja.aj bola na mna normalne nahnevana.proste to nevedela pochopit nikdy to nezazila.ale teraz je uz vsetko v pohode.neboj sa treba na to len cas.ja tiez prve dva mesiace hocikedy strasny plac co to na mna dolahlo.ale vsetko prejde len treba ozaj na to cas😘

@adria88 podľa mňa bude úspech keď už len jednej sa to podarí 😊 ale môže sa aj všetkým trom. Tak pozitívne signály, začnite vysielať, ja som taky realista a moc mi to nejde 😕😀