icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zuzu2901
autor
14. dec 2016

@jman ahoj vitam ta medzi nami a taktiez ti prajem aby sa Vam co najskor zadarilo a zazivali jedinecne chvile 🙂❤

nina4
14. dec 2016

Tak dievcence ja od dnes pocitam 1 DPO a 24.12 uvidim ci sa spermuske a vajku chcelo skamaratiť ak nie dalši cyklus im asi dam uz skolenie ako sa kamošiť 😆

zuzu2901
autor
15. dec 2016

@nina4 to ti pekne vyslo 😉.Budem silno drzat palce aby sa zadarilo.To by si mala velmi otiginalny darcek pod stromcek 😉❤🤰

nina4
15. dec 2016

@zuzu2901 Ani nevrav ale ja uz teraz mam respekt z testovania.Ale bude ako bude ved svet sa nezruti a ak nahodou bude negativny test je aj dalsi mesiac a nevzdameto 😉

nita216
15. dec 2016

ahojte aj ja by som sa rada pridala ku vam!snazilkovali sme v septebri 8.10 som nasla // ale netrvalo to dlho 28 .10som potratila,a teraz po ms uz zas snazilkujeme!tak pevne verim ze coskoro najdem aj ja //a uz donosim do uspesneho konca!

nina4
15. dec 2016

@nita216 Vitaj.A siílno drzim palceky aby si si nasla cim skôr krasne kolajnice a dobojovala to do toho vytúženeho konca .Aj beries niake vitaminy ci idete este tak zvolna

zuzuula
15. dec 2016

Ahojte možem sa aj ja pridať k skupine? 🙂

nita216
15. dec 2016

@nina4 dakujem.este nic neberiem okrem vitaminu C ale to aj tak beriem cez zimu ale skor nechame tomu volny priebeh!Z predosleho vztahu uz mam jedno dieta ale teraz v druhom vztahu s manzelikom skusame snazilkujeme a minule na 1sup sme si to dali ale potom potrat a aj po potrate sme skusali hned no asi telo este nebolo pripravene!ale teraz po ms skusame a coskoro bude ovulka tak tajne dufam ze sa podari!snazime sa aj mimo ovulky akoze skoro kazdy den mame lasku,lebo ja nechcem len vtedy sexovat ked sa blizi ovulka pre mna to je potom take ako keby som muza pouzivala ako stroj takto by mi to neslo.radsej mame sexik vtedy ked mame na to chut a ked sa podari tak to je len pozitivum!a budeme stastni!!ajjaj ako som sa rozpisala sorry!

nita216
15. dec 2016

ahoj @zuzuula !odkedy sa snazite?vitaj!

annouchka
15. dec 2016

Ahojte môžem sa pridať k Vám? Snažíme sa už 2 roky a nič ☹ Dúfam, že sa raz poštasti 👶

zuzuula
15. dec 2016

@nita216 no my uz jedno dieťaťa mame ale uz veľkú babu uz bude mat 6 - a od leta sme sa rozhodli ze by sme chcelo druhé tak sim išla na vyšetrenia a začala som brat Inofolic a od septembra mi koli nepravidelnému cyklu dal dr aj duphaston a od minulého mesiaca do robím aj ovu testy ale uz som nedockava akási 🙂 a nemala som sa tsk moc s kym o to podeliť tak som pohľadala nejakú skupinu a našla som Vás tu 🙂

nina4
15. dec 2016

@nita216 moja treba sa sem tam aj rozpisať ono to dobre padne 🙂 .Presne netreba sa mojkat na povel
Ja som po biochemickom a skusili sme bez prestavky ved ak bude sudene bude aj zadarene ak nie bude dalsi mesiac .Ale ako sa poznam bude ma porazat uz 22 .12. ze či len niakym zazrakom tam neuvidim ducha.😀

nina4
15. dec 2016

@annouchka ahojky poštasti urcite .

zuzu2901
autor
15. dec 2016

@nina4 presne tak,treba mysliet pozitivne :-* ...mne zajtra dojdu vysledky z mocu tak som zvedava,ze co mi je .Aj ked mi mrcha v utorok skoncila.Vcera som mala ciste nohavicky a dnes hnedy vytok(bez zapachu) a krize ma stale bolia.No tehu urcite nie som kedze v stredu som mala vysledky z krvi.Asi nejaky zapal to bude(dufam,ze len to) ☹

zuzu2901
autor
15. dec 2016

@nita216 vitaj medzi nami .Tak to ma mrzi.Drzim palce aby sa co najskor zadarilo 😉❤🤰

zuzu2901
autor
15. dec 2016

@zuzuula ahoj jj,ze mozes a vitaj 🙂❤

zuzu2901
autor
15. dec 2016

@nita216 presne tak! Zdielam podobny nazor 😉

zuzu2901
autor
15. dec 2016

@annouchka ahoj a vitaj medzi nami.Jj,ze sa mozes pridat k nam.Silno drzime palceky aby rok 2017 bol ten pravy 🙂❤🤰

zuzu2901
autor
15. dec 2016

@nina4 si to viem zivo predstavit 😀...ach jaj mi zeny sme nedockave.Ani do tej mrchy nevieme vydrzat 😝

zuzu2901
autor
15. dec 2016

@zuzuula dobre si zamierila.Tu sa mozes vyrozpravat kolko len chces 😉 :-*

zuzu2901
autor
15. dec 2016

Ste sa tu dobre rozpisala dnes dievcence ❤ ...kym som si vsetko pozrela a odpisala kazdej z Vas,aj som sa zapotila 😀

nina4
15. dec 2016

@zuzu2901 a čo si mala zápal močového mechúra? Aj si brala antibiotiká?
Vieš ako si vravím netestuj budeš sklamaná alebo netestuj je to skoro a zakaždým to poruším 😒

zuzu2901
autor
15. dec 2016

@nina4 nie praveze nic ma nepalilo pri cikani vsetko ok .Len krize ma zacali boliet pred 3 tyzdnami(medzi tym mrcha) tak to som brala,ze ok(je to normal).No uz mam 2 dni po mrcha a krize stale bolia a dnes este aj ten hnedy vytok bez zapachu.Zajtra budu vysledky tak som zvedava 😒 ...hej to poznam,nevies odolat.To silne nutkanie 😉

nina4
15. dec 2016

moja tak ti držím palce aj na nohach nech si čím skôr fit.Teraz len v teplúčku nech sa ti to ešte nezhorší.

zuzu2901
autor
15. dec 2016

@nina4 dakujem.Keby sa neblizili vainoce este toho potrebujem kopec urobit 😔...nic nestiham a cely vikend budem v praci ☹...no nic dnes urologi ky cajik a oddych,tak to vidim 😉

nina4
15. dec 2016

@zuzu2901 alebo skus este Urinal Akut Forte ten je super veľa krat mi uz pomohol.
Moja viem ze toho teraz treba veľa porobiť ale ver ze zdravie ti uz nikto nevrati.

nita216
15. dec 2016

@nina4
@zuzu2901
@zuzuula
tak treba niekedy sa vyrozpravat ,viem ake to je ked cakame(necakame)na den ms aby sme uz vedeli testovat a aspon ten dusik najst na teste a hned ako pridu priznaky uz by sme aj testovali a vtedy akoby sa ten cas len vlecie a dni su take dlhe ako tyzdne 😀 ale uz viem ze nie je dobre skoro testovat bo mozno ze si tehotna ale testik negativny a pride sklamanie,a v den ms pekny dusik!ja som tak bola zaciatkom oktobra!Budem kazdej drzat palceky aby cim skorej nasli na teste //!ja kedze mam 30dnove cykli tak testovat budem len 4.1.2017 a to len vtedy ked prsia budu palit!Plodne dni by som mala mat kolem 18-23,kedze mame kazdy den lasocku tak dufam ze nic nepremeskame 😀!

nita216
15. dec 2016

@zuzu2901 neboj sa nic vazne nebude!nebola si v prievane?ako staci ked doma si otvoris okno na vetranie a uz mozes mat chytene krize!ale vsetko bude ok!

nina4
15. dec 2016

@nita216 tak pekne si to napisala 😍

daisylucky
15. dec 2016

Inak uz je zalozena takato diskusia, ale tak pridavam sa aj sem...