Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@pupu6 Ono to moze byt uhniezdenie - to nastava cca 5 dni po ovulacii. Ale ak aj nie, oplati sa s duphastonom vydrzat. Ziaden liek nefunguje hned - telo potrebuje cas. Vydrz aspon 3 mesiace uzivat, ako to odporucaju. Mne duphaston krasne upravil cyklus, teraz ho neberiem a cyklus mi ostal krásny 27 dnovy.
@ejuska2586 to by som si zelala aj ja, mat pravidelny cyklus. Prosim Ta, kolko dni po vysadeni D si dostala MS? A dakujem za povzbudenie, vydrzim😊
@pupu6 Na treti den po vysadeni. Vzdy som zacala brat 16dc, douzivala som 25dc a na 28dc mi vzdy prisla mrcha (teda 2x, na 3x som ostala tehotna).
takze DPO je po ovulacii-ktoru neviem kedy som mala a DC je po ms..teda DC sa rata od prveho dna ms minuleho mesiaca??? Dakujem baby za odpovede cakam
@adria88 taze 37 DC a 9 DPO..este slabe.. kedze neviem kedy bola ovulka to len tak ratam od 17 keby bola vtedy.. ja sa bojim to testnut ze sa nic nebude..neviem..
@tonjadabik2 jaj počkaj, ty si myslela 17-22.4.? som to pochopila, že 17-22 dc... tak ešte netestuj, počkaj aspoň do piatku
@adria88 ano 17-22.4 ovulka asi.. hej chcem pockat aj som to tak ratala ze do piatku 5 dni..
@tonjadabik2 hej, ešte to vydrž, no držím palce, nech nájdeš v piatok aspoň dušíka
@tonjadabik2 ano, poznám tú nedočkavosť... síce ja si ovu zisťujem teplotou, takže vačšinou som vedela, kedy je, no od minulého cyklu som úplne z toho mimo 🙄 špinenie, hlien, pichanie všetko možné, aj bt boli cca od stredy - 12dc, na mňa síce skoro, no nevadí... v nedeľu teplota už 37, no dnes len 36,35... ja už neviem, čo si mám myslieť o tom a to som 18dc... možno som prípad dvojitej ovulácie alebo čo 😅 čítala som, že môže mať žena ovu aj 2x, ale sa mi nejako nechce veriť tomu... takže tiež budem z toho blbec, kedy má prísť tá ms tentokrát...
@adria88 ja som si dnes merala a mala som 37,1.. ale ziadny hlien.. hej zevraj moze byt aj 2x ovu ale ktovie ako to je.. ja vobec neviem kedy mam ms cakat netusim..no uvidim bude to zaujimave kedze konci mesiac..ak to nedele nedostanem ci uz mozno aj do prechodu idem.. v 34? nikto nevie..haha cakam do piatku ale velmi tazko ked nedokazem mysliet na nic ine..
@tonjadabik2 v 34 si ešte mladá, neblázni, určite to nie je prechod 😉 ja ak do septembra nebudem tehu, tak si idem dať spraviť znova aj HP, muž mi na vyšetrenie nechce ani za nič 😂
@adria88 tak ja som ako babo dostala hormonalnu injekciu takze je mozne ze mi dosli vsetky hormony a telo prestava fungovat-..nikto nevie..my uz mame deticky takze sa nebojim moj manzelik je praveze strasne plodny nikdy sme nemali problem otehotniet..takze sa o to vobec nebojim. no uvidim ako sa ten hore rozhodne..ale viac prajem mamickam ktore este nemaju deticky.
@tonjadabik2 veď uvidíš teda, ak máte mať ešte babo, tak bude, len treba na to ten správny čas 🙂 aj my už máme jednu malú "veľkú" slečnu doma, hlavne, nech sme všetci spokojní a zdraví... ale túžba po druhom ešte je, tak uvidíme...
@tonjadabik2 ale veď keď si písala že 17-22.4. mohla byť ovulka, tak nemešká ešte ms
@tonjadabik2 to vazne myslus ze by si ovulku mohla mat tak neskoro? Lebo ak si dnes 37dc, tak by ovulka vychadzala podla toho co pises ze medzi 17 a 22.4 na 29-34dc,co mi pride strasne neskoro. Ale je to mozne,len potom by si ms mala ocakavat az 1-5.5
Ahojte,mam otazocku.Mali ste niektora bolestivu ale že fakt bolestivu ovulaciu? Od včera večera citim neskutočnu bolest ako pred ms vlastne je to ešte horše, a až teraz sa konečne polavilo a už som aj objavila taky ten tahavy hlien. Rano som trošku muža zneužila 🙂 myslite že žubrienky by mohli prežit?
@ejuska2586 to je super, takze D pomohol😊. Ja som spinila len rano, zatial uz nie ani fliacik, tak snad minto vydrzi a budem mat cyklus pravidelny. Som sa trosku zlakla teda rano, lebo aj prsia ma strasne bolia. Som citala ze napomaha aj zlepsit PMS a ten ma teda tiez pekne trapi kazdy mesiac.

@waleri17 tak to ma mrzi. Ja som mala kratku LF zrejme ani nie 10 dni. Cyklus som mala 24 max 26 dni a pred tym som vzdy slabo spinila. MS trvala 7 dni a bola silna. Tak ak sa nam nepodari otehu, tak dufam ze aspon toto prejde. Ovu som mala asi 16 dc, styk 15 dc, takze na tehu je asi dost priskoro, kedze som 20 dc. Uz sa chcem nejako normalizovat konecne a do D davam velke nadeje. No len, to spinenie dnes ma prekvapilo a obavam sa, aby MS nakoniec neprisla este skor.