icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
25. apr 2017

@butterfly333 ahoj moja..Vieš mi poradiť? Ovplyvňuje choroba bt?Akú máš ty skúsenosť?

misdan
25. apr 2017

@tamarka9
@juju7
@butterfly333 aj moja ovu po porode je veruze riadne bolestiva, nic take som predtym nemala, celkom ma to prekvapilo..teraz taham len 3.cyklus po dlhej pauze nemenstrovania (2roky, tehotenstvo a kojenie).

Konecne som krasne vychytala tento mesiac ovulku, aj sme sa dost snazili, tak uvidime..sice az na 24.den cyklu, ale prisla.. prikladam test 🙂 sedel inak aj hlien no a tie bolesti boli 2,5dna! Akoze kebyze neovulujem, tak si myslim, ci nemam podrazdeny appendix, lebo zrovna som zrejme teda ovulovala z praveho vajecnika..

Len este keby sa aj bazal.teplota umudrila, ten graf slabota. Neucebnicovy, divny.

alilka
25. apr 2017

Baby takto vyzerá môj terajší ovu test..

bea0802
25. apr 2017

@alilka fiha este sice nieje pozitívny no nechýba mu veľa ale tak počkaj ovulka ale tak mala byt ms niesi ty ozaj tehu ? 🙂

butterfly333
25. apr 2017

@alilka ano ja myslim ze ano moja.

sonickasonka
25. apr 2017

Ahojte dievcata 😉 , som tu kvazi nova ...Chcela by som sa poradit,mozno je to otazka od veci alebo casovo este skoro,ze nie moc vhodna... Z muzom sme si povedali,zeby sme sa pokusili o druhe babo...V novembri som potratila tak som zacala brat antiku 30.3.som ju vysadila 6 .4. Som dostala menzes a snazili sme sa ze ci by sa mohlo zadarit ,aj ked neviem ci je to hned mozne po vysadeni liekov.Mam aj stitnu zlazu..Podla vypoctou ovu.. som mala min.tyzden menzes mam dostat az bud.stvrtok.. Ale cca dva dni mi je fost divne ,nedivne velmi sa mi toci v hlave a mam ako leby o cas daake pichanie v podbrusku a kazdu chvilku idem na malu..Myslite zeby bolo mozne ze som tehotna? Alebo je to skor v hlave ze by som chcela byt? Vcera som skusila aj test ale samozrejme zenic neukazal..😘 Dakujem za kazdy nazor,radu...

alilka
25. apr 2017

@bea0802 nie nie tehu niesom..Veď ovu nebola takže nemôžem byť..Skôr či ovu nedôjde..Neviem .A bt mam stále dole..Len dnes vyskočila ale chorá som tak to asi preto..
@butterfly333 aj som si to myslela .Lebo včera som mala bt 36,3 a dnes ráno 37..A som nachladena..

butterfly333
25. apr 2017

@alilka moze to byt z tej choroby no ovu asi este len bude.

alilka
25. apr 2017

@butterfly333 no či vôbec bude .Ja som čisto prípad 😂😂😂

bea0802
25. apr 2017

@alilka aha ze ty sledujes ovu celý čas už chapem ...tak ktovie možno sa to cele poposuvalo a nakoniec bude ovu a až tak ms a ano teplota môže ovplyvnit bt vtedy je vraj zbytočne merať .

butterfly333
25. apr 2017

@alilka uvidíš bude 😘

alilka
25. apr 2017

@bea0802 áno áno ovu sledujem..Ale ja telesnú teplotu som mala ako vzdy 35,9..Len bt mi vyskočila 😁😁

waleri17
25. apr 2017

@pupu6 ahojky presne ako pise ejuska mohlo to byt uhniezdovanie takze este isto nerob zavery a pockaj co cas prinesie 🙂Mne nepomohol ale zas vela inym ano takze kludne uzivaj dalej a pozoruj co sa bude diat 😉

waleri17
25. apr 2017

@danko85 juj to by bolo super dufam ze sa nedostavyy...urcite daj vediet ako to pokracuje bolo by super pocut konecne nejaku dobru spravu 🙂

tonjadabik2
25. apr 2017

@adria88 neboj podari sa.. Hej ved uvidime ale ja neverim

tonjadabik2
25. apr 2017

@adria88 tak ja vravim ze len podla vytokov si myslim ze bola ovu.. Ja to neviem vobec naisto.. Minuly meaiac som mala ms 20.3 tak podla toho si myslim ze mibiz meska.. Ved pockam uvidim..

tonjadabik2
25. apr 2017

@tamarka9 odrazila som sa od poslednej ms co bolo 20.3.. Takze tak no..a vo februari som nemala ms.. Neviem.

adria88
25. apr 2017

@tonjadabik2 ale netreba strácať nádej 🙂 držím prsty ... ja som práve zistila, že ovu asi ani nebola ešte, som myslela, že tomu ako tak rozumiem, ale prd, som z toho magor 😀 takže ovu ešte len čakám, tak snáď ju nepremeškáme

tonjadabik2
25. apr 2017

@adria88 tak my uz mame deticky takze neviem no bud alebo.. Ale nepremeskas neboj. Ja tiez neviem kedy mam ovu..vobec.

adria88
25. apr 2017

@tonjadabik2 no bodaj by, krásny by to bol darček na narodeniny 🙂

kima1404
25. apr 2017

@adria88 ahoj moja,tak ovulka este u teba nebola?ako to?

adria88
25. apr 2017

@kima1404 ahoj, no ja neviem, podľa bt asi nie.. nevadí dnes mám dosť pokles na 36,35, tak asi teda príde už, lebo bruško pobolieva... uvidím, budem merať ďalej 🙂 ale nádej nestrácam

kima1404
25. apr 2017

@adria88 jasne moja,meraj dalej😉...ja este dnes urobim jeden ovu test,ale myslim,ze ta ovulka prebehla vecer,alebo dnes doobeda,lebo mi isli vajecniky vypadnut,teraz uz je dobre...no vcera sa muzik obetoval,chudak taky bol skapaty,ale musel😝😅nakoniec si to aj tak pochvaloval,nechapem co robia niekedy take drahoty😂😝😀

adria88
25. apr 2017

@kima1404 noo neboj, tebe sa isto zadarí tentokrát, verím tomu 😀 vy ste to určite nepremeškali 🙂 uvidíš o 2 týždne si nájde // 🤰

tonjadabik2
25. apr 2017

@adria88 ale hej neboj

tonjadabik2
25. apr 2017

@adria88 noo tak yo sa musi podarit

kima1404
25. apr 2017

@adria88 myslis???aaaaaaa,no to by bola najuzasnejsia,najkrajsia,najvytuzenejsia,najvymodlenejsia a neviem este aka vselijaka sprava😇😇🙏🙏a ked nie naaaahodou,ja pockam na tebaaaa😉😘

adria88
25. apr 2017

@kima1404 si zlatíčko, Ďakujem 😘 ale neboj ja ťa pri najhoršom dobehnem o mesiac-2 maximálne😝

bonovka
25. apr 2017

babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, je tam??? 😀

kima1404
25. apr 2017

😘😘dohodnuteeee😍❤