Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9
@juju7
@butterfly333 aj moja ovu po porode je veruze riadne bolestiva, nic take som predtym nemala, celkom ma to prekvapilo..teraz taham len 3.cyklus po dlhej pauze nemenstrovania (2roky, tehotenstvo a kojenie).
Konecne som krasne vychytala tento mesiac ovulku, aj sme sa dost snazili, tak uvidime..sice az na 24.den cyklu, ale prisla.. prikladam test 🙂 sedel inak aj hlien no a tie bolesti boli 2,5dna! Akoze kebyze neovulujem, tak si myslim, ci nemam podrazdeny appendix, lebo zrovna som zrejme teda ovulovala z praveho vajecnika..
Len este keby sa aj bazal.teplota umudrila, ten graf slabota. Neucebnicovy, divny.
Ahojte dievcata 😉 , som tu kvazi nova ...Chcela by som sa poradit,mozno je to otazka od veci alebo casovo este skoro,ze nie moc vhodna... Z muzom sme si povedali,zeby sme sa pokusili o druhe babo...V novembri som potratila tak som zacala brat antiku 30.3.som ju vysadila 6 .4. Som dostala menzes a snazili sme sa ze ci by sa mohlo zadarit ,aj ked neviem ci je to hned mozne po vysadeni liekov.Mam aj stitnu zlazu..Podla vypoctou ovu.. som mala min.tyzden menzes mam dostat az bud.stvrtok.. Ale cca dva dni mi je fost divne ,nedivne velmi sa mi toci v hlave a mam ako leby o cas daake pichanie v podbrusku a kazdu chvilku idem na malu..Myslite zeby bolo mozne ze som tehotna? Alebo je to skor v hlave ze by som chcela byt? Vcera som skusila aj test ale samozrejme zenic neukazal..😘 Dakujem za kazdy nazor,radu...
@bea0802 nie nie tehu niesom..Veď ovu nebola takže nemôžem byť..Skôr či ovu nedôjde..Neviem .A bt mam stále dole..Len dnes vyskočila ale chorá som tak to asi preto..
@butterfly333 aj som si to myslela .Lebo včera som mala bt 36,3 a dnes ráno 37..A som nachladena..
@adria88 tak ja vravim ze len podla vytokov si myslim ze bola ovu.. Ja to neviem vobec naisto.. Minuly meaiac som mala ms 20.3 tak podla toho si myslim ze mibiz meska.. Ved pockam uvidim..
@tamarka9 odrazila som sa od poslednej ms co bolo 20.3.. Takze tak no..a vo februari som nemala ms.. Neviem.
@tonjadabik2 ale netreba strácať nádej 🙂 držím prsty ... ja som práve zistila, že ovu asi ani nebola ešte, som myslela, že tomu ako tak rozumiem, ale prd, som z toho magor 😀 takže ovu ešte len čakám, tak snáď ju nepremeškáme
@adria88 tak my uz mame deticky takze neviem no bud alebo.. Ale nepremeskas neboj. Ja tiez neviem kedy mam ovu..vobec.
@adria88 jasne moja,meraj dalej😉...ja este dnes urobim jeden ovu test,ale myslim,ze ta ovulka prebehla vecer,alebo dnes doobeda,lebo mi isli vajecniky vypadnut,teraz uz je dobre...no vcera sa muzik obetoval,chudak taky bol skapaty,ale musel😝😅nakoniec si to aj tak pochvaloval,nechapem co robia niekedy take drahoty😂😝😀

@butterfly333 ahoj moja..Vieš mi poradiť? Ovplyvňuje choroba bt?Akú máš ty skúsenosť?