Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ja som mala ovulku v nedeľu, a včera ma strasla zima a teplotu 38 🤒 dnes už teplota neni tak uvidím 😒 už som zúfalá, kazdy mesiac sa musí niečo naskytnúť 😢
@natalia11111
V obchod play si daj menstruacny kalendár a je to taká ružová knížočka s bielym lístkom 🙂
@pucca144 Joj, nebodaj ste prisli o babatko ☹ 1DC mi lekar kazal ratat prvy po kyrete. Ja som mala kyret 30.12., cize prvy den cyklu som ratala 31.12.
@ejuska2586 ďakujem, ja teraz zatiaľ nie ale kamarátke, ale ani ja som si potom dobre neratala od februára, keď som bola, och tie čísla.
Prosim baby poradte mi dnes ma cely den boli strasne lavy vajecnik ...podla grafu bazalnej teploty mam uz 6DPO cim to moze byt?
@alilka ale ani ja som nedostala ešte, bola som 21.2. Ale ja mam pcos a dlhe cykly mam bežn e A napisali aj ostatné že sa to tak počíta, dobre som čítala tvoje prispevky. Faktlom je že toho veľa nepovedia a keď ne iem na co sa mám pýtať je to zložité,ešte ze sa môžem dozvedieť tu.
Ahojte dievcata. Tak som uz z nemocnice prisla domov. Zial stale sme to este nevyhrali. Musim zase cakat do utorka. Pevne verim ze srdiecko zosilnie ..
@alilka ano dobre mam ro som rada.len hlúpy gyndos ma dostrasil ze ked som uz raz mala mimo ze je dost sanca ze sa to stane znovu 😨 ale tak ja myslim pozityvne a nebude to.no vravel mi znamy gyndos kamos ze zdravy vajcovod je schopny pritiahnut vajko zo strany kde vajcovod chyba ale zasbtocsa urcite nestava castoale tak je tam taka moznost😂
@lala1501 ano viem o tej moznosti,ved to je to co som ti pisala,ze vela bab tak otehotnelo..to naco ti toto gyndos vobec hovori..??..trapos..ale ved ked by ti ostal ten vajcovod kde to bolo tak ano,ale nie v zdravom..v zdravom je tam taka sanca ,ako u kazdej jednej zeny..lebo toto neovplivnis,moze sa to stat kazdemu..
@lala1501 neviem co robili mne,ale gynda mi vravela ze po ho kontrolovali,ze je zdravy ,priechodny atd..snad ziadne vzrasty ani nic..ani v tom kde bolo mimomaternicove som nic nemala ked dosli papiere z histologie..ani nikdy som nemala vzrasty,cysty,nicc..okrem klasickych kvasiniek,som chvala bohu po gyn,strasnke bola stale zdrava..

@krajcovicka ďakujem, že to prežívaš so mnou 🙏
Už nech je víkend 😀