icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
art1991
26. apr 2017

@krajcovicka ďakujem, že to prežívaš so mnou 🙏
Už nech je víkend 😀

miska021
26. apr 2017

Ja som mala ovulku v nedeľu, a včera ma strasla zima a teplotu 38 🤒 dnes už teplota neni tak uvidím 😒 už som zúfalá, kazdy mesiac sa musí niečo naskytnúť 😢

tonjadabik2
26. apr 2017

@miska021 ja uz mam zimnicu 3 dni..a miesto ms hlien

natalia11111
26. apr 2017

@art1991 ahoj prosím ta akú aplikáciu používaš?🙂

pucca144
26. apr 2017

@alika ahoj chcem sa ta opýtať zdá sa mi že si tu pisala že po kyrete sa rata 1 dc? Alebo ten deň, už neviem presne, prosim vieš mi to ozrejmit, dakujeem

art1991
26. apr 2017

@natalia11111
V obchod play si daj menstruacny kalendár a je to taká ružová knížočka s bielym lístkom 🙂

tonjadabik2
26. apr 2017

@art1991 aj ja to mam v mobile.. Len neviem co s tym grafom

ejuska2586
26. apr 2017

@pucca144 Joj, nebodaj ste prisli o babatko ☹ 1DC mi lekar kazal ratat prvy po kyrete. Ja som mala kyret 30.12., cize prvy den cyklu som ratala 31.12.

pucca144
26. apr 2017

@ejuska2586 ďakujem, ja teraz zatiaľ nie ale kamarátke, ale ani ja som si potom dobre neratala od februára, keď som bola, och tie čísla.

zlatovlaska79
26. apr 2017

Prosim baby poradte mi dnes ma cely den boli strasne lavy vajecnik ...podla grafu bazalnej teploty mam uz 6DPO cim to moze byt?

alilka
26. apr 2017

@pucca144 ahoj..neviem ci sa to tak rata,ale ja som si to tak ratala..ocividne,je to asi blbost ked uz som dnes 4 tyzdne po zakroku a ms nikde..podla mojho znacenia,uz mala prist a nic..mne teraz skace bt,z ovu testov neviem vobec vyst..:/ a ty si uz ms dostala??

lala1501
26. apr 2017

@alilka kolko dnovy cyklys si mala predtym ? Uz si pisala ae zabudla som

pucca144
26. apr 2017

@alilka ale ani ja som nedostala ešte, bola som 21.2. Ale ja mam pcos a dlhe cykly mam bežn e A napisali aj ostatné že sa to tak počíta, dobre som čítala tvoje prispevky. Faktlom je že toho veľa nepovedia a keď ne iem na co sa mám pýtať je to zložité,ešte ze sa môžem dozvedieť tu.

alilka
26. apr 2017

@lala1501 predtym normalne klasika..28dnovy..a dnes som 28dc,alebo 28 dni po operacii..ale mne zacali tmavnut ovu testy..neviem ci si videla..nechapem to..co si o tom myslis,?

lala1501
26. apr 2017

@alilka tak vieš telo je este poblaznene jeden den test moze byt skoro poz.druhy den biely.a mozno sa ti predlzi cyklus a budes mat aj ovu telo je nevyspytateľné .musis to uz len odsledovat.🙂 mne prisli ako zazrakom presne vtedy

alilka
26. apr 2017

@lala1501 ano ja si pamatam ze si pisala,ze si nacas dostala..🙂 ja vzdy musim byt ina..:D

lala1501
26. apr 2017

@alilka mozno ti pride ovulka a mozes plodit😝

alilka
26. apr 2017

@lala1501 kto ho vie..uz 2 den mi vyskocila teplota+ tie testy..ale 2 den som aj chora..tal asi preto ta bt..

lala1501
26. apr 2017

@alilka no tak uvidis ci sa bude drzat aj ked budes zdrava ale to ze si chora určite posobi aj na bt

alilka
26. apr 2017

@lala1501 no uvidím .Pozri testy..Ten posledný je robený teraz..😁😁

lala1501
26. apr 2017

@alilka juj to je slabucky tak asu ozaj len ten Lh hornon kolíše. Ja som dnes 4dc ale to boli tiez take ze skor ani neboli tak somnso vcera naordinovala ze si idem dat spravit hp ci je vsetko ok.tak som nabehla na hematku nech mi vezmu😂

alilka
26. apr 2017

@lala1501 no dnesne uz su slabe..ale myslis ze tie vcerajsie nemohla byt ovu?..jaaj a ty si nakoniec dostala hej??klamali na tvoje ovu testy..:D kedy mas mat vysledky??

brunkova
26. apr 2017

Ahojte dievcata. Tak som uz z nemocnice prisla domov. Zial stale sme to este nevyhrali. Musim zase cakat do utorka. Pevne verim ze srdiecko zosilnie ..

lala1501
26. apr 2017

@alilka ano dostala a aj skoncila dnes takbtenro mesiac si uz zas pozor nedevam len skoda ze idem ovulovat zo strany bez vajcovodu😂 myslim ze neboli poz.alenuvidis podla teploty ci bude hore aj ked budes zdrava.ja som mala výsledky do dvoch hodin poznámosti😂

alilka
26. apr 2017

@lala1501 jaaaj,tak super..a dobre su vysledky??vies co po nete som citala ze vela bab otehotnelo aj z vajecnika kde nemali vajcovod..🙂

lala1501
26. apr 2017

@alilka ano dobre mam ro som rada.len hlúpy gyndos ma dostrasil ze ked som uz raz mala mimo ze je dost sanca ze sa to stane znovu 😨 ale tak ja myslim pozityvne a nebude to.no vravel mi znamy gyndos kamos ze zdravy vajcovod je schopny pritiahnut vajko zo strany kde vajcovod chyba ale zasbtocsa urcite nestava castoale tak je tam taka moznost😂

alilka
26. apr 2017

@lala1501 ano viem o tej moznosti,ved to je to co som ti pisala,ze vela bab tak otehotnelo..to naco ti toto gyndos vobec hovori..??..trapos..ale ved ked by ti ostal ten vajcovod kde to bolo tak ano,ale nie v zdravom..v zdravom je tam taka sanca ,ako u kazdej jednej zeny..lebo toto neovplivnis,moze sa to stat kazdemu..

lala1501
26. apr 2017

@alilka no ale nemas nikde zarucene ze ten druhy je zdravy tak prero ako od vonku mi ho pozerali ze je hladky ziadne zrasty ale dnu nevidno tam nepozerali lebo ze vraj pri tom by sa mohol poslodit.ale tak vravim ja verim ze to bude dobré a uz čochvíľa 😂

alilka
26. apr 2017

@lala1501 neviem co robili mne,ale gynda mi vravela ze po ho kontrolovali,ze je zdravy ,priechodny atd..snad ziadne vzrasty ani nic..ani v tom kde bolo mimomaternicove som nic nemala ked dosli papiere z histologie..ani nikdy som nemala vzrasty,cysty,nicc..okrem klasickych kvasiniek,som chvala bohu po gyn,strasnke bola stale zdrava..

lala1501
26. apr 2017

@alilka tak ale musela si ho mat si nepriechodny alebo nejak poruseny ked si mala mimo inak by si ho nemala nie ?